Jocuri de perspicacitate

Afiseaza: 1-24 din 35 produse

 Filtre
Jocuri de perspicacitate

V-Cube 3 Clasic, puzzle-uri sau jocurile IQ Buster sunt perfecte pentru a testa abilitățile celor mici și mari. Sunt jocuri perfecte pentru a stimula cogniția și creativitatea dar și capacitatea de a rezolva probleme. Atunci când sunt jucate în mod frecvent, au un efect benefic asupra memoriei și perspicacității.

Ca și jocurile clasice, acestea sunt recomandate atât copiilor, cât și adulților și vârstnicilor. Studiile de specialitate arată că acestea joacă un rol important în menținerea sănătății mintale și a stării generale de bine.

Ce beneficii au jocurile de perspicacitate?

Jocurile de logică și perspicacitate sunt resurse grozave pentru a stimula mintea și pentru a atrage atenția și implicarea tuturor membrilor familiei. Fie că optezi pentru jocuri individuale sau de grup, acestea vor influența pozitiv comunicarea și vor crea subiecte interesante de conversație.

Toate jocurile disponibile pe Gameology.ro sunt atent selecționate și sunt adaptate pentru nevoile jucătorilor români. Jocurile sunt traduse și pot fi înțelese și jucate ușor. Pot fi inserate în rutina zilnică a celor mici de la vârste fragede, dar vor fi cu siguranță jucate de toți membrii familiei.

Jocurile de perspicacitate ajută la antrenarea inteligenței, indemânării și a vocabularului. Cu ajutorul acestora vei garanta bucurie, joc și bună dispoziție de la mic la mic la mare. Alege jocurile potrivite pentru tine și familia ta și descoperă o mulțime de beneficii care vin o dată cu utilizarea lor. 

Pe Gameology.ro îți punem la dispoziție o mulțime de jocuri de logică și perspicacitate dar și jocuri clasice, precum șah, rummy sau scrabble.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!