Puzzle

Afiseaza: 1-24 din 71 produse

 Filtre
Jocuri puzzle

Jocurile de tip puzzle se numără printre preferatele celor mici. Acestea pot fi introduse în rutina copiilor de la o vârstă fragedă, sub supravegherea adulților, și reprezintă o manieră perfectă pentru a-i învăța mai multe despre forme, perspicacitate și orientare în spațiu.

Puzzle-urile pot fi jucate la orice vârstă, de la versiuni de puzzle pentru copii de 3 ani până la jocuri complexe cu peste 1000 de piese destinate adulților și seniorilor. Pentru siguranța celor mici sunt recomandate puzzle-urile din carton sau lemn cu mâner și forme simple.

Ce beneficii aduce jocul de puzzle?

Pe lângă relaxare și distracție, jocurile de puzzle oferă o stimulare activă a ambelor emisfere cerebrale și o îmbunătățire a memoriei. În plus, acestea îmbunătățesc dexteritatea, creativitatea și imaginația. Atunci când sunt utilizare frecvent, puzzle-urile ajută la îmbunătățirea capacității de a rezolva probleme complexe și orientarea în spațiu, mai ales când se completează puzzle-uri 3d.

În plus, acestea pot fi un mijloc grozav de a interacționa cu personaje mult iubite. În oferta noastră vei regăsi puzzle-uri cu personajele din Friends, Harry Potter, Batman și multe altele. Distracția va fi garantată atunci când se lucrează în grup, la fel va fi și mulțumirea personală dacă ai ales să rezolvi un puzzle singur.

Pe Gameology.rp îți punem la dispoziție o gamă variată de puzzle-uri și jocuri pentru copii. Acestea te vor ajuta să îi oferi celui mici cele mai bune maniere de a se distra și de a învăța lucruri noi și interesante. Fie că dorești să cumperi un puzzle pentru copilul tău sau pentru tine, vei găsi ceea ce cauți în oferta noastră.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!