Jocuri de societate Trivia

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre
Jocuri Trivia

Jocurile trivia sunt o manieră excelentă de a testa cunoștințele și pentru a susține dezvoltarea cognitivă. Acestea sunt recomandate pentru a stimula învățarea prin joc și pentru a trezi interes față de subiecte variate de cunoștințe generale.

Specialiștii recomandă jocurile de trivia pentru aportul pe care acestea le au la extinderea capacităților de luare a deciziilor, îmbogățirea creativității și imaginației, dar și abilităților de rezolvare a problemelor. Cu ajutorul acestora, jucătorii de trivia devin mai atenți, mai concentrați și mai deschiși spre informații noi.

Ce tipuri de jocuri trivia pot cumpăra?

În oferta noastră vei găsi o gamă variată de jocuri trivia. Poți opta pentru jocuri de cunoștințe generale care au o gamă amplă de adresare și pot fi jucate atât de copii cât și de adulți. Jocul de trivia constă în cartonașe cu întrebări variate care permit avansarea și câștigarea sesiunii.

Pentru un joc de trivia specializat, poți opta pentru Trivial Pursuit cu tematica filmelor pe care le urmărești, precum Friends, The Lord of The Rings, The Big Bang Theory, Harry Potter, James Bond - Agentul 007, Doctor Who.

Dacă petrecerile tale au tematici poți opta pentru jocuri despre muzica, fotbal sau din viața animalelor sălbatice. Aceste pot acompania orice eveniment care se desfășoară în perioada campionatelor mondiale de fotbal sau festivalurilor de muzică.

Pe Gameology.ro îți punem la dispoziție o mulțime de jocuri de societate pentru copii și adulți, de la șah, puzzle și trivia până la jocuri complexe de strategie. Analizează cu atenție oferta noastră și alege jocul care știi că va trezi interes în grupul tău de prieteni și apropiați.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!