Resigilate

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre
Produse resigilate

Jocurile de societate resigilate sunt o manieră grozavă de a te bucura de un joc deosebit la o fracțiune din costul inițial. Pe Gameology.ro ne dorim să ai toate jocurile pe care ți le dorești, de aceea punem în vânzare și jocurile care au fost returnate sau nu sunt la standardul de calitate dorit.

În timpul transportului sau al manevrării, cutiile jocurilor pot suferi modificări sau ambalajul jocului poate fi distrus. Din acest motiv, jocul nu mai poate fi comercializat așa cum s-ar fi întâmplat în mod normal.

Ce beneficii aduce achiziția unui produs resigilat?

Produsele resigilate sunt în completă stare de funcționare, nu au piese lipsă iar jocurile sunt gata pentru a fi folosite. Optând pentru acestea poți cumpăra jocuri pentru copii resigilate la un preț mult mai avantajos, inclusiv titluri pe care nu le-ai fi achiziționat în mod obișnuit.

În plus, atunci când optezi pentru un joc de societate resigilat reduci din efectul pe care această industrie îl are asupra mediului înconjurător. De multe ori, jocurile care nu sunt comercializate vor fi eliminate, cu toate că ar fi putut fi motivul de bucuri al cuiva drag.

Periodic, în pagina dedicată produselor resigilate, postăm produse care se încadrează în această categorie. Poți achiziționa jocuri clasice și de strategie la prețuri care reflectă gradul de uzură al produsului.

Jocurile de societate resigilate pot avea urme de folosire și/sau ambalajul deteriorat (zgarieturi, infundaturi, rupturi).  Aceste detalii nu vor afecta în vreun fel utilizarea și jocul efectiv. Un produs resigilat conține absolut toate componentele.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!