Seturi de constructie magnetice Magspace

Afiseaza: 1-24 din 25 produse

 Filtre
Mii de părinți caută cadouri distractive pentru copiii lor. Unii sunt destul de norocoși să găsească jucării bine făcute și capabile să ofere experiențe de joacă captivante. Când vine vorba de jocuri care încurajează creativitatea și imaginația, Gameology.ro îți vine în ajutor.

Printre variantele disponibile se numără seturile de construcție Magspace, care au fost create pentru a încuraja creativitatea și imaginația copiilor. Copiii dobândesc sentimentul de încredere și se bucură pe măsură ce pun fiecare piesă laolaltă și construiesc obiecte unice.

Dacă vrei să încurajezi creativitatea și imaginația copiilor, îți recomandăm să optezi pentru un set de construcție magnetic. Există numeroase variante de seturi atât pentru fete, cât și pentru băieți, care le pot reține atenția pentru câteva ore. Ei pot folosi piesele din kit pentru a crea o numeroase structuri fantastice, fiecare cu propria poveste.

Seturile magnetice Magspace sunt disponibile în numeroase forme, cu mai multe sau mai puține piese, toate fiind gândite pentru a-l ajuta pe cel mic să își dezvolte abilitățile motrice, coordonarea „ochi-mână”, încrederea de sine, dar și gândirea.

Pe măsură ce copilul crește, poți opta pentru variantele de seturi cu mai multe piese, astfel încât să îl încurajezi să rezolve noi provocări. Nu doar că rezultatul va fi unul deosebit, dar și cel mic se va bucura când va vedea cât de plăcut este să construiești cu Magspace.

Gameology.ro este locul perfect din care să alegi un joc de construcție magnetic de la Magspace. În acest fel, îl vei ajuta pe copilul tău să crească frumos prin joacă.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!