Jocuri de societate pentru copii

Afiseaza: 1-24 din 263 produse

 Filtre
Jocuri pentru copii

Copii au nevoie de jocuri interactive și educative pentru a învăța într-o manieră cât mai simplă și mai interesantă. Cu ajutorul acestora vei putea să le insufli celor mici dragostea pentru jocuri de societate și beneficiile care vin o dată cu utilizarea lor.

Specialiștii recomandă inserarea jocurile educative de la vârste fragede, datorită aportului pe care îl aduc în stimularea memoriei, creativității și capacității de a rezolva probleme. Sunt perfecte pentru a fi incluse în jocul de grup, atunci când copilul are invitați sau petreceri, dar și individual, mai ales atunci când ne referim la cuburi și puzzle-uri.

Ce tipuri de jocuri de societate sunt recomandate?

În oferta Gameology.ro găsești jocuri interactive pentru orice vârstă, de la copii mici la adolescenți. Este recomandată supravegherea celor mici în timpul jocului și implicarea activă a grupului atunci când este cazul, mai ales atunci când regulile sunt mai complexe.

Printre jocurile de societate perfecte pentru copii se numără Campionii Distracției, Zăpaăcilă și BrainBox, dar și francize precum Harry Potter, Disney, Marvel sau Super Mario. Jocurile sunt create pentru a stimula imaginația și perspicacitatea copiilor. Este recunoscut aportul pe care jocurile pentru copii îl aduc în dezvoltarea vocabularului, imaginației și abilității de integrare în echipă.

Pe Gameology.ro îți punem la dispoziție atât versiuni pentru copii cât și jocuri de societate pentru adulți. Acestea sunt create special pentru persoane mature și au un limbaj potrivit acestora. Sunt ideale pentru petreceri și reuniuni cu prieteni apropiați. Analizează cu atenție și alege jocurile potrivite pentru tine și copilul tău.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!