5 jocuri pe care le poti face cadou de Sfantul Andrei

5 jocuri pe care le poti face cadou de Sfantul Andrei

Sfântul Andrei se apropie cu pași repezi, motiv pentru care trebuie să începi să te gândești la cadoul perfect pentru cei ce-și sărbătoresc onomastica cu acest prilej. Este indicat ca într-o zi atât de specială să arați cât de multă apreciere și dragoste le porți, fapt pentru care un cadou de Sfântul Andrei trebuie să fie inspirat și potrivit sărbătoriților. Un joc de societate poate fi cu adevărat un cadou de Sfântul Andrei foarte nimerit. Pentru cei mai cu poftă de viață și petrecăreți „Beat in jurul lumii” sau „Cufărul petrecerii” pot fi cadoul ideal, așa cum un joc cu Sherlock Holmes îi va face mare plăcere prietenului fascinat de mistere. „Dixit” este pentru prietenul sensibil și visător, în timp ce pentru Andreii ce se joacă în familie „Nume de cod imagini” pare foarte potrivit. 

Este o colecție cu cele mai tari, stupide sau nebunești 15 jocuri de petrecere din diferite țări ale lumii și care trebuie încercat alături de cei mai buni prieteni și parteneri de băutură. Jocul se poate juca în până la 16 jucători, cu vârstă de +18 ani și distracția este garantată. Va fi un cadou de Sfântul Andrei, potrivit unui sărbătorit vesel și cu chef de viață.

Ce presupune acest joc? Beat in jurul lumii te pregătește cu ajutorul a 15 jocuri de băut, poate cele mai nebunești jocuri din lume, să țipi ca un japonez, să fii înfiorător ca un peruan și să bei ca un rus. Vei experimenta cel mai vechi joc de băut din lume, chinezescul „Jiugling”, dar și pe cele mai moderne, ca americanul „Rage Cage” sau germanul „Flunkyball”.

Cum se joacă: Este uimitor cum un umil pachet de 52 de cărți de joc și o grămadă de 20 pahare de plastic de bere pong, 4 zaruri și o minge de tenis pot alunga rapid orice penibilă inhibiție politicoasă existentă la începutul unei nopți? Dar Beat în jurul lumii se joacă pentru că nimeni nu vrea să joace aceleași jocuri de băut repetate în fiecare săptămână. Dacă aveți nevoie de un pic de inspirație aici aveți 15 jocuri cu care vă puteți distra, jocuri de băut din care să alegeți, trecând de la unele clasice la unele mai neobișnuite despre care poate nu ați auzit încă. Mai adăugați doar prietenii și berea.

Cu materialele din cutie și cu ceva sticle suplimentare se pot juca jocuri de petrecere, ce presupun pedepse de băut, iar echipa Gameology recomanda consumul moderat de alcool. Ce să facă și ea?

Și acest joc de societate pentru petreceri este o colecție de 8 din cele mai tari jocuri de societate pentru petreceri, jocuri de băut. Deschizând Cufărul petrecerii, poți juca cu prietenii tăi adulți, +18 ani, la întâlniri oricare din cele 8 jocuri, toate fiind o adevărată distracție și izvor de voie bună.

În jocul Cufărul petrecerii toate pedepsele sunt de băut și sunt măsurate în „degete”. Un deget reprezintă cantitatea de alcool înghițită care reduce volumul paharului cu înălțimea unui deget plasat pe orizontală. Dacă alegeți ca băutură în loc de vin spirtoase, puteți să reduceți cantitatea pedepsei la jumătate. Acest cadou de Sfântul Andrei va da distracția la maxim.

Echipa Gameology e din nou ”politically correct” și recomandă consumul moderat de alcool.

Nume de cod este un joc de cuvinte, în care jucătorii fac parte din echipe de spioni rivale. Este pentru jucători +10 ani, un cadou de Sfântul Andrei pentru un sărbătorit pasionat de mistere și aventuri. În joc se găsesc agenți din două echipe, un agent dublu, martori nevinovați și un asasin, chei de joc și imagini. În cadrul jocului, trebuie să aflați ce reprezintă simbolurile misterioase de pe hartă, fiind coduri pentru locurile în care spionii trebuie să întâlnească agenții secreți.

Echipele rivale au câte un spion lider care știe unde se afla agenții și oferă mesaje codificate agenților pentru a le indica unde au loc întâlnirile clandestine. Agenții trebuie să descifreze corect mesajele. În caz contrar, se vor întâlni cu spionii rivali sau chiar cu asasinii... Prima echipă care reușește să își contacteze toți agenții, câștigă jocul.

Dacă ai o imaginație bogată și îți place să te exprimi cu ajutorul imaginilor, descoperă jocul Dixit, jocul în care „o imagine face cât 1000 de cuvinte”. Este un joc de echipă, +8 ani, ce se joacă în 3 la 6 parteneri. Acest cadou de Sfântul Andrei va transforma petrecerea într-o joacă plină de imaginație și logică.

Jocul conține 84 cărți de joc, 1 tablă de scor, 36 jetoane de vot și 6 iepurași din lemn pe post de pioni.

Împărțiți câte 6 cărți fiecărui jucător și se va alege un jucător care să înceapă, numindu-l Povestitor. Cum se joacă: Povestitorul va alege din cărțile de joc primite o carte pe care să o așeze cu fața în jos pe masă, descriind imaginea de pe ea într-un cuvânt sau într-o expresie... enigmatică. Ceilalți jucători vor alege câte o carte din mâna lor reprezentativă cuvântului sau expresiei Povestitorului și o vor pune cu fața în jos peste cartea Povestitorului. Povestitorul amesteca toate cărțile de joc așezate pe masă de către jucători și le va întoarce cu fața în sus. Fiecare jucător va vota, în secret, încercând să identifice cartonașul Povestitorului. După finalizarea voturilor, Povestitorul va indica răspunsul corect. Calculați punctajele, în funcție dacă ați ghicit sau nu cartonașul Povestitorului sau dacă ați primit voturi pentru cartonașele voastre. În funcție de punctele primite, înaintați pe tabla de joc. Jocul continuă cu o nouă rundă. La începutul fiecărei runde, trebuie să schimbați Povestitorul și să extrageți noi cartonașe din teanc pentru a avea din nou câte 6 cărți în mână. Primul jucător care acumulează 30 de puncte sau cel care are cele mai multe puncte la finalizarea teancului de cărți, câștigă.

Acceptă provocarea acestui joc de a te alătura maestrului detectiv Sherlock Holmes pentru a rezolva 75 de cazuri de crime misterioase, testându-ți capacitatea de detectiv. Acest cadou de Sfântul Andrei îi va îndeplini visul unui sărbătorit pasionat de logică și de enigme și de personalitatea marilor detectivi care își folosesc celulele cenușii pentru a dezlega mistere. Face parte din grupul jocuri de societate pentru familie, ce se poate juca în până la 6 jucători, +10 ani, un caz putând fi rezolvat în aproximativ 80 min. Pe parcursul jocului, vei citi Cazurile de pe cartonașe și vei încerca să răspunzi la întrebările de la finalul fiecărui Caz. Pe cartonașele de Cazuri, vei găsi și locațiile de pe tabla de joc în care trebuie să ajungi pentru a descoperi indiciile aferente fiecărui caz. 

Cum se joacă: În pregătirea jocului, fiecare jucător primește câte un pion pe care îl pune pe tabla de joc la Strada Baker nr. 221B, un cartonaș Cheie Schelet, un cartonaș Scotland Yard și o foaie din carnețelul pentru Soluții. Cartonașele Cheie Schelet rămase se plasează pe tablă la Lăcătușărie, iar  cartonașele Scotland Yard la Scotland Yard. Unul dintre jucători citește cu voce tare întâmplarea din Cazul nr. 1 din teancul de cartonașe și întrebările la care trebuie să se răspundă. Se recomandă parcurgerea în ordine a Cazurilor, de la 1 la 75. Fiecare jucător, în tura sa, va da cu zarul și va muta pionul conform numerelor de pe zar pentru a ajunge într-o locație. Jocul va fi continuat în acest fel până când jucătorul va strânge suficiente indicii pentru a răspunde la întrebările Cazului. Odată ce un jucător consideră că știe răspunsurile la întrebările cazului, va face mutările potrivite pe tabla de joc astfel încât să ajungă înapoi la Strada Baker nr. 221B și va anunța Soluția. Dacă este corectă, jucătorul își va putea anunța victoria. Dacă nu este corectă, jucătorul va ieși din joc, iar ceilalți jucători vor continua jocul până când unul dintre ei va găsi răspunsurile corecte.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!