• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

6 Idei de Cadouri pentru Fanii Harry Potter

6 Idei de Cadouri pentru Fanii Harry Potter

Indiferent de ocazie, facem cadouri pentru a arăta persoanelor din viața noastră cât sunt de importante pentru noi. Încercăm să surprindem cu un cadou original, ceva pe care acea persoana întotdeauna și l-a dorit sau ceva care să-i facă plăcere să îl primească. Datorită filmelor cu supereroi, universul de comics a reușit să ajungă la un public mai mare și este posibil să vedem pe oricine cu un tricou Batman sau fani Harry Potter care se îmbracă cu fularul casei Hogwarts când vine iarna.

Harry Potter a fost detașat tematica preferată a ultimilor ani pentru cadouri. Obiectele celui mai faimos mag din universul magic sunt opțiunea preferată, în plus având și cea mai mare varietate de produse: haine și accesorii, căni, halate de baie, tunici și fulare ale caselor din Hogwarts, figurine, calendare și multe alte articole de colecție care cuprind de la baghetele personajelor, vitrine luminate sau pelerine de invizibilitate. Niciun „devorator al morții” nu va rezista articolelor licențiate Harry Potter.

Cadouri Harry Potter pe care nici un „muggle” nu le va înțelege

Trivial Pursuit are o ediție specială de jocuri Harry Potter, tradus și adaptat în limba română. Jocul conține 100 de cartonașe cu câte 6 întrebări și răspunsuri din seria Harry Potter, 1 zar, 1 jeton Trivial Pursuit, 1 suport de cartonașe și instrucțiuni. Jocul este pentru 2 la 6 jucători, +12 ani.

Cele 600 de întrebări ale jocului testează cunoștințele jucătorilor din subiecte precum: Magia întunecată, Hogwarts, Vrăji și poțiuni magice, Obiecte magice, Personalități magice, Animale și creaturi magice. Fiecare categorie de întrebări este marcată pe cartonașe cu o culoare diferită. În cutia jocului veți putea găsi un zar și cartonașe cu Întrebări. Zarul are fațetele colorate divers, fiecărei culori corespunzându-i câte o întrebare de pe cartonaș. Fiecare jucător va arunca zarul și va răspunde la întrebarea de pe cartonaș corespondentă culorii de pe zar. Dacă jucătorul nu știe să răspundă la o întrebare, poate spune „pas" și aruncă din nou zarul. În funcție de întrebările la care răspunde, jucătorul obține puncte. Răspunsul poate fi verificat pe cealaltă parte a cartonașului. Cel care reușește să răspundă la cât mai multe întrebări și strânge cât mai multe puncte, câștigă jocul.

Dacă ești fan Cluedo, dar și fan jocuri Harry Potter încearcă să rezolvi misterele de la Hogwarts ca un magician adevărat și cu siguranță nu poți rata acest joc inspirat din universul micilor vrăjitori de la Hogwarts. În această ediție Cluedo trebuie să deslușești misterul despre dispariția colegului de clasă, fiind ajutat și de roțile de pe tabla de joc care îți vor facilita accesul în încăperi sau dimpotrivă.

Jocul este tradus și adaptat în limba română, se poate juca în 3 la 5 jucători, + 9 ani.

Jocul conține tabla de joc, 6 cărți de identitate, 6 pioni, 29 Cartonașe magice, 32 de cartonașe din pachetul întunecat, 21 Cartonașe întunecate, 1 carnețel, 40 jetoane de Pudră zvrr, 6 jetoane reprezentând suspecții, 6 jetoane reprezentând armele, 1 plic pentru soluție, 1 zar negru, 1 zar verde și o foiță cu autocolante.

Ca în orice joc Cluedo, trebuie să răspunzi celor 3 întrebări: Cine? Unde? Cu ce?, însă vei descoperi o poveste inedită în cadrul acestei ediții speciale.

O vrajă deosebită a fost efectuată asupra Școlii de Magie, iar tu vei juca din perspectiva unuia dintre protagoniști, Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna sau Neville pentru a afla în ce cameră s-a întâmplat totul și ce vrajă a fost folosită. Pe parcursul jocului, trebuie sa afli CINE, CUM l-a răpit, mijloacele folosite, fie un obiect magic, fie o vrajă și LOCUL unde s-a petrecut.

Trebuie să ai grijă să faci mutările potrivite pe tablă și să pui întrebările potrivite. În plus, ai grijă la roțile care se învârt pe tablă, pentru ca atunci când șemineurile încep să ardă, vor scoate la iveală uși secrete care te vor ajuta sau Semnul întunecat care te va prinde.

Cartonașele magice te vor învăța vrăji noi, îți vor da aliați puternici sau obiecte magice pentru a te proteja de Fortele întunecate, sau te vor ajuta să nu îți pierzi jetoanele cu Pudră zvrr, cele care te ajută să te miști prin cameră folosind șemineurile magice. Dacă ai rămas fără jetoane, nu mai ai cum să te deplasezi pe tablă cu ajutorul lor.

Cărțile de joc Waddingtons din seria de jocuri Harry Potter sunt dedicate fanilor seriei de cărți și filme, pe acestea fiind reprezentate Harry Potter și prietenii săi de la Școala de Magie Hogwarts, precum Ron, Hermione, Ginny și Neville, dar nu numai. Nu rata șansa de a fi un invingător. Acest pachet de cărți este alternativa perfectă și originală la cărțile de joc clasice, fiind și o provocare pentru prietenii tăi să descopere toate personajele preferate.

Frumos finisat și de bună calitate, acest pachet de cărți poate fi folosit pe termen lung. Cărțile de joc pot fi un cadou original atât pentru colecționari, cât și pentru copii sau pentru orice alt fan al universului micilor vrăjitori de la Hogwarts.

Oferă cadou acest puzzle pentru a încânta un fan al universului de jocuri Harry Potter. Prin asamblarea puzzle-ului de 500 de piese, sărbătoritul va descoperi o scenă care are loc între Draco Malfoy și Harry Potter. Pentru o asamblare mai facilă, puzzle-ul conține și un poster.

Draco Malfoy este unul dintre membrii importanți ai Casei Slytherin de la Școala de Magie Hogwarts, care nu îl simpatizează, însă, pe Harry Potter, membru al Casei Gryffindor.

Membrii Casei Slytherin se caracterizează prin istețime, iscusință, însă sunt dornici de o putere cât mai mare, fiind mai degrabă foarte șireți. Salazar Slytherin este numele celui care a fondat aceasta Casa, iar printre membrii importanti ai Casei Slytherin se numără și Pansy Parkinson și Severus Snape.

Asamblează acest puzzle din jocuri Harry Potter 1000 piese The Secret Horcrux pentru a te relaxa și a descoperi unul dintre cele mai importante și tensionate momente din viata lui Harry Potter. Ilustrația puzzle-ului amintește de confruntarea dintre Harry Potter și maleficul Lord Voldemort, provocată de faptul că Harry Potter deținea rolul de horcrux al întunecatului Lord Voldemort.

În cadrul ilustrației vei regăsi elemente reprezentative acestei scene, precum Școala de magie Hogwarts, emblema școlii și imaginile celor doi protagoniști pe un fundal roșu, culoarea reprezentativă a Casei Cercetasilor Gryffindor. În timpul rezolvării acestui puzzle, vei retrăi emoția celei mai importante bătălii de la Hogwarts și te vei bucura de atmosfera de poveste și mister. 

Ediția licențiată Harry Potter a jocului Dobble este un joc 5 în 1, care te provoacă să fii primul care găsește un simbol comun între două cartonașe diferite. În funcție de regulile fiecărei versiuni de joc, scopul jucătorilor este de a aduna cât mai multe cartonașe, fie a scăpa de ele.

Jocul Dobble Harry Potter este tradus și adaptat în limba română, el conține 55 de cartonașe personalizate și instrucțiuni de joc.

Fiecare cartonaș conține câte 8 simboluri diferite, de diverse mărimi și aranjate de fiecare dată altfel. Totuși, oricare 2 cartonașe ale jocului, au câte un simbol comun. Ilustrațiile de pe cartonașe sunt inspirate din personajele, obiectele magice, animalele fantastice și multe alte simboluri de la Școala de magie Hogwarts.Jocul testează și dezvoltă perspicacitatea, viteza, spiritul de observație și recunoașterea tiparelor. Face parte din jocuri Harry Potter ce se pot juca în 2 la 8 jucători, + 6 ani.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!