10 jocuri de copii amuzante pentru o petrecere reusita

10 jocuri de copii amuzante pentru o petrecere reusita

Organizezi o petrecere pentru copii și nu vrei să se plictisească cei mici? Pentru o petrecere reușită, cu multe râsete și voie bună, îți recomandăm o listă de 10 jocuri de copii captivante pe care le poți pune la dispoziție tinerilor petrecăreți, pentru că joaca este sănătoasă și voioasă:
 

Vânătoarea de comori

Vânătoarea de comori
 

 

Un joc de perspicacitate amuzant, în limba română, pentru 2-8 copii cu vârsta de peste 6 ani


Jocul conține 59 de cartonase cu imagini. Misiunea copiilor este de a spune primul care dintre căței va primi diverse recompense, urmărind traseele către ieșirea din labirinturi. Jocul include și un cartonaș special, cu Azorel. Copiii câștigă puncte când identifică și spun corect numele cățelului care ajunge la recompensă. În plus, trebuie sa strige primii „Viață de câine!” atunci când văd cartonașul cu Azorel pentru a castiga cartonașul. La finalul jocului, cartonașele se transformă în puncte, iar copilul cu cele mai multe puncte câștigă jocul. Totusi, cei învinși nu vor avea vreun motiv de întristare, ci chiar de amuzament. Pierzătorul trebuie să imite poziția caraghioasă a unui cățel de pe cartonaș.
Din aceeași categorie de jocuri de copii ale producatorului MDR, îți recomandăm Fluturele și Pisica sau Asaltul Râmelor.

 

Top Trumps Match Despicable Me

Top Trumps Match Despicable Me

Un joc strategic de potrivire a cuburilor, pentru 2 copii cu vârsta de peste 4 ani


Jocul conține o tablă de joc, 25 de cuburi și 15 cartonașe cu personaje din animația Despicable Me 3. Îi veți regăsi pe Gru, Dru, Agnes, Lucy, Balthazar Bratt, Margo, Robotelul Clive și pe minioni, bineînțeles. Obiectivul fiecărui copil este de a încerca să potrivească cuburile pe tabla de joc din dreptul lui, pentru a obține pe verticală, orizontală sau diagonală o linie de 5 cuburi identice, cu același personaj, înaintea adversarului. Primul jucător care reușește acest lucru este declarat câștigător. Dacă personajul de pe cuburile cu care a obținut linia se află pe unul dintre cele 2 cartonașe ale adversarului, trebuie să cedeze titlul de câștigător.
În funcție de preferințele celor mici, poți alege oricare dintre edițiile speciale și licentiate ale celebrului joc Top Trumps Match: Disney Princess, Harry Potter, Super Mario, Star Wars, Marvel – Avengers, DC Comics sau Candy Crush.

 

Operation Zombie

Operation Zombie

Un joc de îndemânare amuzant, pentru 1-3 copii cu vârsta de peste 6 ani


Cu jocul de societate Operation Zombie, copiii își exersează îndemânarea, răbdarea și istețimea, demonstrându-le părinților că ar fi buni chirurgi… sau dimpotrivă. Scopul copiilor este de a potrivi anumite elemente cu o pensetă, în spațiile special amenajate, fără a declanșa alarma. În ediția Zombie a jocului, copiii vor returna simpaticilor zombie obiectele pe care le-au pierdut în urma unui puternic uragan care a lovit Zombieland. Cu fiecare obiect restituit, copiii vor primi puncte, iar câștigătorul jocului va fi cel care a acumulat cele mai multe puncte.
O altă variantă a jocului, la fel de distractivă pentru copii, este Operation Dinosaurs. Această ediție specială Operation este dedicată micuților pasionați de lumea fascinantă a dinozaurilor.

 

Top Trumps Harry Potter Gryffindor

Top Trumps Harry Potter Gryffindor

Un joc de cartonașe cu personaje pentru 2-4 copii cu vârsta de peste 4 ani


Jocul Top Trumps conține 2 pachete cu câte 30 de cartonașe cu personaje din volumele Harry Potter și Prizonierul din Azkaban, Harry Potter și Pocalul de Foc, printre care și reprezentanți ai Casei Gryffindor (Cercetașii). Fiecare cartonaș conține numele personajului, povestea acestuia și punctaje pentru 5 trăsături de caracter: „Magic” (Magie), „Cunning” (Iscusință), „Courage” (Curaj), „Wisdom” (Înțelepciune) și „Temper” (Cumpătare). Pe parcursul jocului, copiii vor câștiga și aduna cartonașe atunci când vor avea cea mai mare valoare a punctajului pentru o anumită trăsătură de caracter. După epuizarea cartonașelor, jucătorul care a acumulat cele mai multe cartonase, câstigă jocul.

În gama de jocuri de copii Top Trumps Harry Potter sunt disponibile și variantele Slytherin (Viperini) cu tematica filmelor Harry Potter și Talismanele Morții, părțile 1 și 2 și Hufflepuff (Astropufi) inspirat din Harry Potter și Ordinul Phoenix, Harry Potter și Prințul Semipur.  

 

Lexicon Go!

Lexicon Go!

Un joc de format cuvinte, pentru 2-4 copii cu vârsta de peste 8 ani


Jocul Lexicon Go! conține 52 de piese cu litere, cu ajutorul cărora copiii trebuie să formeze cuvinte. La începutul jocului, fiecare copil primește câte 10 piese cu litere și formează cuvinte. Cu piesele rămase, formează apoi noi cuvinte din cele ale oponenților, prin înlocuire sau adăugare de litere. Câștigătorul jocului este cel care va reuși să epuizeze primul piesele cu litere.

Lexicon Go! este un joc distractiv și educativ, ce dezvoltă vocabularul și antrenează mintea copiilor. Jocul este disponibil și în varianta Lexicon Go! Harry Potter, dedicată fanilor celebrei serii de cărți și filme, în care cei mici vor regasi un strop de magie!

 

Monopoly Adventure Time 

Monopoly Adventure Time

Un joc strategic de tranzacționare, pentru 2-6 copii cu vârsta de peste 8 ani


Ediția specială Monopoly, dedicată copiilor pasionați de universul desenelor animate Adventure Time, îi provoacă pe cei mici să se distreze pe măsură ce achiziționează și dezvoltă titluri din serialul animat, în încercarea de a obține monopolul asupra Taramului Ooo!

Copiii vor parcurge tabla de joc cu pioni aleși dintre personajele preferate, vor cheltui Dolari Ooo pentru ținuturi și Căsuțe în copaci sau Castele și se vor feri să piardă bani în Orașul Hoților sau din cauza personajelor negative.
O altă variantă de joc este Monopoly Dinosaurs. În această ediție specială copiii joacă rolul unor paleontologi care adună fosile și schelete de dinozauri.

 

Baffled

Baffled

Un joc ingenios de memorie și de concentrare, pentru 2-4 copii cu vârste de peste 8 ani


Jocul conține o tablă de joc, 28 de cartonașe „Viață”, 12 piese cu simboluri, 12 piese de acoperire, 4 jetoane și 1 zar. Pe parcursul jocului, copiii vor memora poziția și numele pieselor cu simboluri de pe tabla de joc. Aparent simplu, Baffled pune în dificultate memoria copiilor atunci când piesele își vor schimba poziția, ei devenind amuzant de… confuzi.
 

Ticket to Ride Europe

Ticket to Ride Europe

Un joc de strategie pentru 2-5 copii cu vârsta de peste 8 ani


Micii călători vor colecta carduri pentru a construi rute feroviare. Cu cât reușesc trasee mai lungi, cu atât au șanse mai mari de victorie. Jocul are piese spectaculoase (vagoane, stații de tren colorate, hartă ilustrată a Europei), iar copiii vor fi încântați să hoinărească prin locuri celebre din orașele faimoase de pe continent.
 

Micul Prinț

Micul Prinț

Un joc de construcție pentru 2-5 copii cu vârsta de peste 8 ani


Pentru micii pasionați de lectură, un joc inspirat de una dintre cele mai frumoase cărți ale copilăriei reprezintă un prilej de bucurie și dă tonul petrecerii cu personajele îndrăgite: vulpea, elefantul, oaia, șarpele. Fiecare jucător își alege pe rând cartonașe pentru construirea planetei proprii și la final câștigă cel care a reușit să realizeze cea mai valoroasă planetă, în funcție de punctele înscrise pe cartonașe.
 

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

Un joc cooperativ pe tablă pentru 2-4 copii cu vârsta de peste 10 ani


Copiii vor fi încântați de aventurile exotice ale personajelor preferate din desenul animat Kung Fu Panda. Fiecare jucător va gândi strategia proprie de luptă împotriva inamicilor, iar fiecare scenariu de joc aduce noi provocări amuzante, care testează  perspicacitatea și imaginația micuților exploratori.

Alege titlurile preferate dintre aceste jocuri de copii, pentru că sunt educative, amuzante și captivante, așa că petrecerea celor mici va fi una reușită. Cu siguranță prichindeii vor povesti acasă cât de bine s-au distrat și cât de mult așteaptă următoarea zi de jocuri!

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!