• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

Ce nu Știai despre Jocul de Societate Batalia Cuplurilor

Ce nu Știai despre Jocul de Societate Batalia Cuplurilor

Dacă nu ai nicio idee ce forță unește cuplul din care faci parte și vrei să știi asta fără supărare, încearcă un joc batalia cuplurilor și fă testul. Provoacă-ți partenerul la un joc batalia cuplurilor pentru a avea o discuție cu simțul umorului și autoironie despre dragostea din cuplu. Dacă ai reușit să treci de acest hop invită cuplurile apropiate la un joc de societate deosebit de amuzant, dedicat adulților și care este un joc pentru testarea cunoștințelor despre parteneri și pentru ieșirea din rutină. Dacă vrei să evaluezi cu adevărat dragostea din cupluri folosești acest joc batalia cuplurilor.

Jocul Bătălia Cuplurilor este un joc de societate ce poate fi un cadou perfect atât pentru partenerul de cuplu, cât și pentru cuplurile prietene, întrucât ajută la cunoașterea partenerilor și petrecerea timpului într-un mod amuzant.

Jocul Bătălia Cuplurilor este tradus, adaptat și distribuit în România de către Gameology după cel mai bine vândut joc de societate din Polonia lui 2017. Conceptul acestui joc creat de Paweł Loroch, cu designul lui Jaroslaw Zenczykowski și caricaturile lui Andrzej Mleczko, este făcut special pentru publicul adult, +18, fiind interzis minorilor. Numeroasele caricaturi, precum și sarcinile ce trebuiesc îndeplinite în timpul jocului, cu siguranță vor provoca amuzamentul jucătorilor în general și lungi melancolii de cuplu.

În pregătirea jocului nu s-a făcut doar traducerea, ci și adaptarea lui la societatea românească. La secțiunea proverbe și zicători poate este cel mai evident, aici fiind găsite echivalente în română, mult mai potrivite, a proverbelor folosite în original. La secțiunea filme s-a procedat asemănător, fiind folosite filme mult mai cunoscute la noi și cu titlul care le-a consacrat în România.

Bătălia Cuplurilor măsoară dragostea cuplurilor

Fie că dorești să te distrezi alături de jumătatea ta, fie că dorești să îți provoci prietenii, Bătălia Cuplurilor reprezintă soluția ideală pentru a ieși din rutină. Un joc Bătălia Cuplurilor poate transforma niște seri banale în nopți amuzante alături de partener sau de alte cupluri prietene, pentru că:

  • Este cel mai vândut joc de societate în Polonia anului 2017 și foarte apreciat în alte țări,
  • Este cel mai distractiv joc pentru cupluri,
  • Nu există un joc de societate similar pe piața românească.

Crezi că îți cunoști perechea? Un joc batalia cuplurilor se poate lăsa cu supărare și lacrimi de râs.

Pentru prima dată în România cuplurile își pot testa rezistența, nu numai prin contorizări meschine, de genul:

• A face complimente,

• A face curățenie,

• A spăla podelele,

• A bucătări ca la Master Chef,

• A călca maldăre de rufe,

• A face sex până fug copii prin vecini,

ci și în cel mai haios mod care arată:

• Cât de bine ne cunoaștem?

• Ne gândim la acelaș lucru?

• Ghicești ce desenez?

• Despre ce crezi că vorbesc?

Acestea sunt cel patru grupe de cărți din care se vor extrage întrebările ce vor diagnostica partenerii. Cerințele de pe cartonașe îți vor provoca imaginația, caricaturile celebrului caricaturist Andrzej Mleczko, vor fi un plus de destindere adus jocului.

Cum se joacă?

Bătălia Cuplurilor este un joc de societate destinat adulților și care se joacă în cupluri, de la 1 până la 4 cupluri. Regulile sunt foarte simple, astfel că avem o planșă de joc pe care avansăm cu pionii și îndeplinim sau răspundem la ceea ce scrie pe cartonașe. Pe acestea se regăsesc fie întrebări, fie proverbe sau filme care trebuiesc desenate. Nu este deloc plictisitor, ba chiar te surprinde cu fiecare cartonaș, cu fiecare întrebare, dar mai ales, cu răspunsul pe care trebuie să îl ofere jumătatea ta sau a celuilalt.

Scopul principal este de a aduna cât mai multe jetoane Cupidon.

Există versiunea de 2 până la 4 cupluri sau cea a unui singur cuplu.

  • Versiunea între cupluri, de la 2 la 4 cupluri. Jocul poate fi jucat de 2 până la 4 cupluri, fiecare având câte un pion pe care îl va poziționa pe câte o margine a unei diagonale și pe care îl va muta pe parcursul jocului câte o poziție către centru. Tabla de joc este specială pentru 4 cupluri. Fiecare are ca scop să ajungă în mijlocul tablei de joc. Jocul va fi început de femeia care are relația de cel mai scurt timp cu partenerul ei, urmând celelalte partenere din cuplurile participante, urmate de partenerii lor, în aceeași ordine. Există 4 seturi de cărți de culori diferite, ce corespund culorilor căsuțelor din joc pe care înaintează pionii. La fiecare mutare a pionilor se va trage o carte și se vor urma instrucțiunile corespondente culorii căsuței în care se află pionul respectiv. Dacă cerința este îndeplinită corect, cuplul primește 1 jeton Cupidon.
  • Versiunea pentru un cuplu, iubită vs iubit. Tabla de joc este diferită, fiind specifică jocului în doi și se găsește pe verso-ul tablei de joc pentru cupluri. Fiecare partener își va poziționa pionul pe câte o margine a unei diagonale, pe parcursul jocului înaintând spre centru și urmând instrucțiunile de pe cărțile extrase, corespondente culorii căsuței în care se află pionul. Contrar versiunii cuplu vs cuplu, adversarul va fi cel care va citi instrucțiunile de pe cărțile extrase de partener. Dacă cerința este îndeplinită corect, jucătorul primește 2 jetoane Cupidon. În plus, dacă un jucător îl ajută pe celălalt să câștige 2 jetoane, va fi răsplătit, la rândul lui, cu 1 jeton Cupidon.

Jocul include o tablă cu două fețe de joc, pentru varianta aleasă, 8 pioni, 55 de cărți „Cât de bine ne cunoaștem”, 55 de cărți „Ne gândim la același lucru? ”, 55 de cărți „Ghicește ce desenez”, 55 de cărți „Despre ce crezi că vorbesc? ”, 64 jetoane Cupidon, 6 jetoane câștigătoare, pentru jocul în cuplu, o clepsidra, 2 table pentru desenat, 1 tablă „Învârte sticla”, 2 markere, o bucată de material pentru șters tablele pentru desenat, 48 de vouchere pentru jocul în cuplu, instrucțiuni de joc. Toate piesele constituente sunt realizate din materiale de calitate foarte bună.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!