Cum se joaca Minti Murdare, joc pentru adulti

  1. Aranjeaza tabla de joc pe o suprafata plata, amesteca toate cartonasele si plaseaza-le, pe culori, langa tabla.
  2. Impartiti-va pe echipe de minim 2 jucatori. Fiecare echipa va alege un pion si a nominaliza un jucator care va desena primul.
  3. Decideti care echipa va incepe jocul - fie in functie de cel mai mare numar dat la aruncarea zarului, fie in functie de cel care a facut ultima oara caca, depinde doar de voi metoda de alegere. Echipa care va incepe va arunca prima zarul si va muta pionul cu numarul respectiv de casute.
  4. Extrageti un cartonas din pachetul de culoarea casutei pe care ati ajuns, uitati-va la cuvantul sau expresia de pe el si pasati-l discret jucatorilor din echipele adverse care vor desena primii.
  5. Toti jucatorii nominalizati vor invepe sa deseneze ceea ce au vazut pe cartonas, in acelasi timp. nu exista limita de timp, coechipierii vostri trebuie sa ghiceasca in timp ce voi desenati. Prima echipa care ghiceste cuvantul, castiga.
  6. Aruncati zarul si repetati - echipa care castiga runda va arunca zarul si isi va muta pionul cu numarul indicat. Repetati pasii 4 si 5, schimband mereu persoana care deseneaza, din fiecare echipa.
  7. Continuati drumul spre finis si fiti atenti sa nu sariti peste casuta Popas. Prima echipa care ajunge la finis este castigatoarea jocului si are dreptul de a se lauda pe termen nelimitat. Acum e momentul sa va dati seama ce minti murdare aveti cu totii!
  • Persoana care deseneaza nu are voie sa vorbeasca, sa mimeze sau sa scrie cuvinte pe tabla. Sunt permise doar simboluri si numere.
  • Nu exista limita de timp. Prima echipa care gaseste raspunsul si il ofera si ceilalte echipe castiga runda. Daca nicio echipa nu reuseste sa gaseasca raspunsul, atunci decideti impreuna care a avut raspunsul cel mai apropiat de cel corect.
  • Trasul cu ochiul la desenul celeilalte echipe nu este considerat trisat... daca nu esti prins!
  • Persoana / Locatie - cartonase de desenat albastre
  • Lucru - cartonase de desenat mov
  • Actiune - cartonase de desenat roz (regula optionala: aceste cartonase pot fi mimate, dar regula trebuie insituita pentru toate casutele
  • Sentiment / Senzatie - cartonase de desenat portocalii
  • Cuminte sau Obraznic - cartonase periculoase ce pot sa te bage sau sa te scoata din rahat.
  • Una Scurta sau Maraton - alege ruta pe care o preferi. Stim ca, uneori, pur si simplu nu-ti place sa te intinzi cu joaca.
  • Popas - toate echipele trebuie sa se opreasca pe spatiul Popas, indiferent de cat au dat la aruncarea zarului, si sa aleaga orice cartonas de orice culoare. De la aceasta casuta si pana la finis, echipele pot muta doar cate un spatiu pe runda. Da, acum codasii va pot prinde din urma.
  • Dupa fiecare runda, echipa castigatoare poate aloca un numar de shot-uri / inghitituri de bautura jucatorilor din echipa adversa, la alegere. Numarul alocat trebuie sa coincida cu numarul dat la aruncarea zarului (exemplu: numarul 4 pe zar - 4 shot-uri / inghitituri pentru un singur jucator sau pentru doi jucatori, la alegere).
  • Cand o echipa ajunge pe casuta „Cuminte sau Obraznic”, poate institui o noua regula pentru a bea in timpul jocului (exemplu: cand cineva arunca zarul: daca numarul este par - beau un shot fetele, daca este impar - beau un shot baietii).
  • Echipa castigatoare va alege o alta echipa care sa-si bea pana la fund bauturile.

Descopera si alaturi de prietenii tai cum se joaca Minti Murdare, acest joc in care trebuie sa desenati si sa mimati cuvinte si expresii... obraznice! Jocul Minti Murdare il gasesti pe magazinul online Gameology. Daca vrei sa il comanzi, o poti face de aici.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!