Descoperă kitul perfect de robotică pentru copilul tău

Descoperă kitul perfect de robotică pentru copilul tău

Piața de jucării este arhiplină de produse plictisitoare care riscă să ajungă în doar câteva zile neiubite și uitate pe fundul unei cutii. De aceea este necesara o triere mai aspră atunci când cumperi un cadou pentru un copil. Copiii de azi au nevoie și sunt dornici de jucării educative, performante, interactive, care să-i stimuleze. În altă ordine de idei, părinții din ziua de azi au devenit foarte conștienți de faptul că robotica este un domeniu care poate oferi copiilor un viitor strălucit. Însă cum să-l prezinte micuților pentru a le stârni interesul, aceasta este adevărată provocare.

Cum descoperi adevăratele tehnologii care-i inspiră și-i educă pe cei mici, dar care rămân în același timp suficient de distractive pentru ca ei să se reîntoarcă la ele?

Cei mai mulți probabil se vor gândi că, la vârste fragede, copiii nu au capacitatea de a înțelege concepte abstracte din domeniul științei. De aici, și îngrijorarea cu privire la faptul că subiectele vor fi dificil de înțeles sau că ar putea chiar să găsească robotica neatrăgătoare. În realitate însă, cu abordarea corectă, puteți introduce concepte de știință și robotică pentru copii, cât de curând doriți.

Încă de la vârste fragede, joaca este principala metodă prin care copilul învață. Mai întâi învață despre viață, despre cum să se descurce în mediul înconjurător, ca mai apoi să asimileze informații din ce în ce mai complexe despre modul în care funcționează lucrurile din jur. Jucăriile sunt cele care determină un copil să gândească în mod analitic despre designul acestora și funcțiile pe care le au, analiză care le va servi ulterior în învățarea conceptelor de robotică.

Aceste jucării sunt high-tech, sofisticate, sunt kituri de robotică care te vor face să-ți dorești să revii din nou la vârsta copilăriei. Rămâi alături de cel mic în această explorare de proporții, învață-l să ia tot ceea ce este mai bun dintr-un gadget - kit robotică pentru a-și exersa capacitățile cognitive și bucurați-vă împreună de toate beneficiile pe care le aduc aceste jucării ale viitorului. În utilizarea unui kit robotică cu roboți educaționali destinați recreerii și amuzamentului este foarte important ca cel mic să fie însoțit de un adult care să-l ghideze și să-l ajute ori de cate ori este necesar.

Cu siguranță acest kit robotică este jucăria STEM ce nu poate lipsi niciunui astronaut sau astronom în devenire, o jucărie cu adevărat ingenioasă. După asamblare cei mici vor picta Soarele și planetele, folosind culorile acrilice. Cele 6 culori incluse în set sunt turcoaz, roz, galben, roșu, alb și negru. 

Pentru pictare și creare de modele, copiii pot combina cele 6 culori pentru a obține alte culori utile:

  • albastru = turcoaz + roz
  • verde = galben + turcoaz
  • portocaliu = galben + roz
  • violet = turcoaz + roșu
  • maro = rosu + galben + negru

În plus, prin adăugarea de alb sau negru, ei pot obține nuanțe mai deschise sau mai închise.

Soarele este prevăzut cu un panou solar și, prin expunerea directă în razele soarelui sau sub lumina unei lămpi cu halogen, planetele se vor mișca în jurul Soarelui, imitând mișcarea lor reală de rotație.

Setul de construcție a Sistemului Solar este un instrument educativ si distractiv deopotrivă, copiii fiind familiarizați cu energiile alternative prin joc.

Acest kit robotică îți oferă ocazia de a construi un Braț Hidraulic, îmbinând pasiunile pentru robotică, construcții și energii alternative. Cu acest kit robotică poți descoperi cât de interesantă și distractivă poate fi hidro-mecanica. Kitul conține 229 de piese de construcție și instrucțiuni detaliate de asamblare și de utilizare. Brațul hidraulic nu are nevoie de baterii sau de motor, întrucât funcționează doar pe bază de apă. După construire, Brațul hidraulic poate ajunge la o înălțime de 41.5 cm pe verticală și o lungime de 31.5 cm pe orizontală.

Cum te ajută Brațul hidraulic să te distrezi inteligent? Vei avea control total și vei vedea cum funcționează toate elementele brațului, utilizând principiile sistemului hidraulic și aplicațiile sale. Astfel, după construire și alimentarea cu apă, vei manevra Brațul hidraulic prin 6 manete ce controlează următoarele elemente:

1. Cleștele de prindere, pe care îl poți deschide și închide până la 5 cm. În plus, poți desprinde cleștele pentru a activa funcția de aspirație. Prin folosirea cleștelui sau a funcției de aspirație, poți ridica și muta obiecte cu o greutate de până la 50 de grame.

2. Încheietura, poate efectua mișcări de rotație de până la 180⁰ și o poți deplasa într-un unghi de 98⁰.

3. Cotul, poate fi deplasat într-un unghi de până la 44⁰.

4. Baza, poate fi rotită până la 270⁰.

5. Umărul, poate fi deplasat într-un unghi de pâna la 45⁰.

6. Sistemul de frânare, realizează toate mișcările cu o mare precizie.

Prin utilizarea acestui kit robotic, vei pune în aplicare principiile sistemului hidraulic, împreună cu noțiuni de inginerie, tehnică, știință și matematică. Brațul hidraulic este un prieten ingenios, pregătit să îți pună mintea la contribuție, fiind o provocare pentru orice entuziast al ingineriei.

Acest kit robotică Coding Robot 5 în 1 Mecanic oferă copiilor ocazia de a învăța despre robotică și programare în timp ce se distrează. Kitul este o jucărie de tip STEM în care copiii deprind noțiuni de știință, tehnologie, inginerie și matematică, în timp ce construiesc și programează roboțeii să realizeze diverse acțiuni. Simpaticul Coding Robot 5 în 1 mecanic poate fi construit în 5 forme diferite, roboțel care desenează, roboțel care joacă fotbal, roboțel care stivuiește, roboțel care prinde obiecte sau care aruncă mingii. În funcție de modelul construit, roboțelul se poate roti până la 360⁰, se poate mișca înainte sau înapoi, se poate întoarce la stânga sau la dreapta și poate realiza acțiuni de desenare, prindere și ridicare obiecte, aruncare mingi sau chiar să dea cu piciorul într-o minge. Pentru funcționare, acest Coding Robot 5 în 1 este prevăzut cu o cutie de viteze și un motor. Programarea roboțelului pentru realizarea acestor acțiuni se realizează prin intermediul unei rotițe din componenta sa. Astfel, copiii vor învăța principiile programării în afara calculatorului sau a aplicațiilor. 

Alege pentru copiii interesați de robotică și programare jucării educative și distractive, cu care vor învăța bazele programării într-un mod inedit

Recomandări:

- Aceste produse sunt interzise copiilor cu vârstă sub 3 ani deoarece conțin elemente de mici dimensiuni ce pot fi inhalate sau înghițite.

- Pentru o bună desfășurare a procesului de asamblare, recomandăm ca aceasta să se realizeze sub observația unui adult.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!