• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

Antrenează un mic artist prin jocurile de artă educativă

Antrenează un mic artist prin jocurile de artă educativă

Desenul este important pentru dezvoltarea copilului tău. Unul dintre primele lucruri pe care le poate face un mic artist este să apuce creioanele colorate și să înceapă să deseneze. Prin asta orice formă de artă devine arta educativă. Când desenează și colorează copilul își dezvoltă în primul rând motricitatea mâinilor. Încercarea de a reproduce un desen sau de a colora în interiorul unor contururi vor dezvolta atenția la detalii și simțul estetic în asocierea culorilor. Desenând copilul va avea acces și la cunoștințe generale din arta prestată, precum culorile folosite, animalele sau hărțile desenate. Pe măsură ce noile tehnologii devin mult mai accesibile copiilor și familiilor lor, ele aduc cu ele noi modalități de a învăța abilități creative importante. Copiii învață să deseneze urmărindu-și părinții, ceea ce înseamnă că este nevoie să desenezi împreună cu ei. Desenul îi face pe copii mai expresivi, le lasă imaginația să se elibereze, pregătește copilul pentru școală și dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor.

Nu este numai arta educativă, de cele mai multe ori joaca este și mai educativă. Paint by Numbers - Harta lumii aduce împreună cultura generală și pasiunea pentru pictură. Este activitatea perfectă pentru o după-amiază când ai vrea să faci ceva relaxant, atât pentru cei mici, dar mai mari de 5 ani, cât și pentru părinții lor. Poți pune în legătură conform numerotării de pe pânză, pe rând, numerele culorilor cu diferitele zone asociate, pentru a-și colora propria lume. Răbdarea și devotamentul sunt însușirile principale de care fiecare trebuie să dea dovadă. Iar în cazul în care a mai rămas vopsea, se poate folosi pentru o altă operă, unde să-ți arăți talentul tău de artist.

Cum se procedează? Se desface pachetul ce conține pânza, montată pe canavas și celelalte componente și se așează totul pe o suprafață plană. Mai este necesar un recipient cu apă și câteva șervețele pentru curățarea pensulelor. Vopselele sunt numerotate și vei colora cu ele conturul care are același număr. Trebuie multă atenție pentru a nu depăși marginea conturului. Nu lua totul în serios, dar încearcă să te distrezi, fii curios și află ce reprezintă fiecare contur. După ce ai terminat opera de artă, pune pânza pe perete pentru a fi admirată de toata lumea și explică-le ce ai învățat pentru a dovedi că ai înțeles de ce este arta educativă.

Acest șervet de masă pentru colorat îți va aminti de animalele pe care le-ai întâlnit la Zoo, toate acele animale sălbatice și exotice, și pe care le vei aduce lângă tine pe un șervet de masă, pentru colorat. Lei, elefanți, girafe și tigri sunt doar câteva dintre animăluțele regăsite pe șervet. Fericite și înconjurate de plante exotice, zâmbesc nerăbdătoare în așteptarea cuiva care să le anime. Nu trebuie să iasă totul perfect, alegerea culorilor pentru fiecare personaj rămâne la latitudinea și imaginația micului artist. Papagalii pot fi și mov cu cioc galben, asa cum lama poate fi roz. Șervetul de masa pentru colorat - Zoo vine împreună cu un set de 10 markere non-toxice cu culori diferite. Este reutilizabil, deoarece se poate spăla de cate ori este nevoie și va redeveni ca nou pentru a găsi o altă combinație de culori. Trezește la viață propria ta grădină Zoo, spală șervetul și ia-o de la capăt. Pune șervetul pe masă și nu îți face griji dacă nu iese totul perfect. Spală șervețelul la o temperatură de 40 - 60⁰C, în mașina de spălat și încearcă din nou. La sfârșit putem să ne întrebăm dacă este arta educativă? Foarte repede vom răspunde cu „Da” pentru că ea ne învață nu numai despre animale, dar și cum să le colorăm, cum să avem răbdare și să fim atenți pentru a respecta conturul de desenat și nu în ultimul rând cum să învățăm din greșelile făcute anterior.

Cartea de colorat pentru copii + 3 ani, este despre dinozauri și este o carte educativă, care urmărește călătoria copilului tău prin lumea de mult apusă dar foarte îndrăgită de cei mici a dinozaurilor. Cartea este de colorat și cu cele 9 markere și al zecelea care este magic, se pot obține 18 noi culori, care vor prinde conturul cu ajutorul markerului magic. Corpul markerelor indică culoarea lor de bază, iar capacele arata în ce culoare se vor schimba cu ajutorul markerului magic. Desenează cu acesta deasupra culorilor tale și astfel își va face minunatul efect. Organizarea unei expediții printre paginile cărții, este aventura pe care micii pasionați de colorat o au de parcurs. Imaginația este aliatul lor, iar creativitatea va merge mână în mână cu aceasta. Cartea conține 20 de pagini cu desene diferite si 10 markere dintre care unul cu proprietatea de a schimba culorile celorlalte. Colorarea celor 20 de pagini îl vor transforma pe micuț într-un adevărat artist și vor arăta încă odată rolul de artă educativă a unei astfel de cărți ce te obișnuiește și cu urmărirea poveștii, dar și cu urmărirea desenului și îmbinarea culorilor în cadrul unui astfel de ilustrații de carte.

Pentru un copil de + 5 ani care are ca hobby realizarea de desene cât mai creative și colorate atunci se merită să-l pui să folosească kitul de Electric Graffiti cu 12 culori, potrivit pentru copii mici dar și pentru cei mari. Kitul Electric Graffiti cu 12 culori este alegerea potrivită pentru momentele în care culorile și spontaneitatea merg mână în mână cu interesul pentru arta graffiti. În ajutor sar șabloanele cu diferite numere și forme. Pentru cei mai experimentați, simpla bandă adeziva sau sfoara vă pot transforma operele în cu totul altceva. Linii, forme și modele noi vor lua naștere astfel. Rezultatul markerelor este lavabil, chiar și de pe obiecte din material precum tricouri, șepci, hanorace sau genți. Le poți desena, spăla și desena din nou, nu te vei plictisi astfel niciodată de hainele și accesoriile tale. Kitul este ultra portabil, are încărcarea prin USB, fără baterii, și te face să te bucuri de arta graffiti ca artă educativă, oriunde ai fi, acasă sau în vacanță. Trebuie să ai doar inspirație.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!