Idei de cadouri pentru copii pasionați de robotică și tehnologie: ghid complet

Idei de cadouri pentru copii pasionați de robotică și tehnologie: ghid complet
Tehnologia este întâlnită în viața de zi cu zi a adulților și copiilor deopotrivă, iar cei din urmă sunt încă de la început pasionați de această nouă etapă din viața lor. Deoarece învață repede și înțeleg ușor dispozitivele digitale, cei mici tind să creeze o pasiune pentru domeniul roboticii, tehnologiei sau, mai bine spus, domeniul prezentului, în care digitalizarea, AI-ul și jocurile interactive, educative și distractive își croiesc drum în inimile copiilor!

Se apropie ziua copilului tău, Crăciunul, Paștele, ziua onomastică sau vrei să-l surprinzi pe cel mic cu un cadou impresionant și practic deopotrivă? Dacă știi că este pasionat de robotică și tehnologie, atunci iată cele mai îndrăgite și populare 10 idei de cadouri și beneficiile acestora!

 

Top 10 idei de cadouri pentru copii pasionați de robotică și tehnologie

Ești în căutarea cadoului perfect pentru copilul tău pasionat de lumea futuristică, de digital, de robotică și tehnologie? Atunci gameology.ro îți pune la dispoziție o colecție extinsă de daruri: jocuri, roboți de jucărie, hărți interactive digitale și alte obiecte pe care le va îndrăgi și cu care se va juca pentru perioade îndelungate de timp. Investește în cadourile momentului și fă-i copilului tău o surpriză deosebită!

baiat sa joaca cu un robot

Jocuri, kituri de robotică și roboți

  • Kit robotică de construcție Roboți Solari 14 în 1. Copilul tău se va bucura de un joc complex, distractiv și creativ deopotrivă în care-și va putea construi singur propriul robot! Cel mic va putea construi 14 roboți solari diferiți: Turtle-bot, Walker-bot, Quadru-bot, Wheel-bot, Beetle-bot, Dog-bot, Boat-bot, Auto-bot, Crab-bot, Slither-bot, Roly Poly-bot, Row-bot, Surf-bot si Boxer-bot.
  • Kit robotică de construcție Sistem Solar. Copilul tău este pasionat de sistemul solar, dar și de robotică și tehnologie? Atunci ce spui de un set interactiv de construcție? Cel mic aranjează soarele și planetele din kit și ulterior le poate colora în nuanțele favorite sau cele aferente planetelor reale!
  • Kit de construcție Robot Tobbie cu inteligență artificială. Un kit de construcție perfect pentru dezvoltarea abilităților motrice și nu numai, Robotul Tobbie se poate plimba prin casă împreună cu copilul.
  • Kit robotică de construcție Mână de Cyborg Hidraulică. Copilul tău o să se simtă foarte „cool” după ce va construi propria mână de cyborg hidraulică! Mâna de robot este portabilă, ajustabilă si distractivă, așa că poate fi luată cu oriunde! Cu aceasta copilul poate încerca mai multe tehnici de prindere și cu siguranță se va juca perioade îndelungate.
  • Kit robotică de construcție Braț Hidraulic. Dacă o mână de cyborg nu este suficientă, ce spui de un braț cu clește de prindere și diferite funcții de mișcare, frânare, îndoire sau rotire? Este un cadou perfect pentru dezvoltarea creativității, dar și pentru învățarea elementelor de inginerie, tehnică, știință și matematică.
  • Robot controlabil prin mișcarea mâinii. Oferă-i un dar smart copilului tău! Robotul poate fi controlat prin mișcarea mâinii, iar cu ajutorul telecomenzii îi vei putea diferite comenzi de gesturi, muzică și chiar dans. Este o jucărie pe cinste!
  • Kit de constructie Logiblocs - Alarm & Door Bell. Cu acest set distractiv copilul tău poate crea 10 modele și proiecte interesante: sonerie, alarma etc. Logiblocs pune la încercare creativitatea și inovația micuților!


Lego robot

Construiește alături de copilul tău un robot din lego de mari dimensiuni și bucurați-vă de timpul petrecut împreună! În afară de robot puteți crea numeroase alte obiecte din domeniul roboticii și tehnologiei. Indiferent de complexitatea proiectului și culorile alese pentru acesta, vei găsi întocmai setul lego potrivit!


Cărți de robotică

Pentru copii mai mari și adolescenți poți oferi în dar cărți despre robotică și tehnologie: enciclopedii, cărți cu informații și imagini de colorat, cărți interactive, beletristică sau chiar benzi desenate. Printre cele mai populare titluri sunt: „Vreau să fiu inginer de roboți. Activități și experimente științifice” - Anna Claybourne, „Clubul inginerilor: Robotica” - Rob Colson sau „Totul despre roboți” - Andreea Erne.
 

Bilet pentru expozițiile de robotică

Oferă-i copilului tău șansa de a participa la o expoziție din domeniul științei unde va avea ocazia să interacționeze cu diferite personalități și iubitori de tehnologie, să descopere variatele exponate, jocurile, activitățile, realitatea augmentată, roboții etc.


De ce să investești în cadouri de robotică și tehnologie pentru copilul tău?

De ce să investești într-un dar precum robotul interactiv de jucărie? Un astfel de cadou îl va surprinde pe copilul tău și, cu siguranță, chiar și pe tine! Dacă sunteți pasionați de lucrurile practice, jocurile de construcție, jocurile care pun imaginația la încercare și de activitățile ce dezvoltă inteligența celor mici, atunci jocurile de robotică și tehnologie pot fi daruri pe cinste! Iată deci 7 motive și beneficii pentru care să cumperi o astfel de cadou!


Beneficiile jocurilor de robotică și tehnologie în dezvoltarea copiilor

Jocurile, activitățile interactive, roboții de jucărie și toate celelalte cadouri din domeniul roboticii și tehnologiei oferă copilului tău numeroase beneficii, ajutându-l să descopere lumea din jur, să creeze și să gândească logic fenomenele și situațiile pe care le întâmpină, iar acestea sunt doar câteva din avantajele oferite. Lista completă pe care o poți parcurge este următoarea:

fata construiste robot

Stimulează creativitatea și gândirea inovativă

Vrei să achiziționezi pentru copil un robot de jucărie? Deși pare o simplă jucărie cu care cel mic se va juca o perioadă apoi o va lăsa în lădița de jucării, aparențele pot înșela! Robotul de jucărie nu este doar un obiect ce se uită rapid ci pune la încercare latura logică a copilului, cât și stimulează totodată și creativitatea! 

Nu toți roboții vin asamblați și gata de utilizat. Există pachete cu piese ce trebuie asamblate, iar acest lucru îi dezvoltă fetiței sau băiatului, încă de la început, creativitatea, atenția, gândirea inovativă, învățând totodată și elemente de robotică!

 

Dezvoltă inteligența emoțională

Unii copii pot dezvolta prin jocurile de robotică și tehnologie o inteligență emoțională impresionantă, însă este important ca cel mic să înțeleagă ceea ce simte, așa că fii alături de el! După o perioadă îndelungată în care copilul se joacă cu robotul, de exemplu, s-ar putea să se atașeze de el. Dacă robotul se strică sau pierde, atunci cel mic va fi cu siguranță trist deoarece a stat alături de acea jucărie perioade lungi în mod cotidian și s-a atașat de ea.

Devin interesați de domeniile științei
Știința este un domeniu vast, complex, interesant și absolut fascinant pentru copii, iar cu ajutorul cadourilor de robotică și tehnologie cei mici vor reuși să înțeleagă și să fie interesați de toate nișele realului: inginerie, matematică, IT și calculatoare. Abilitățile dezvoltate în fiecare dintre ramurile menționate sunt excelente pentru viitorul copilului, atât pe plan educațional și profesional, dar și în latura personală.

Antrenează gândirea logică
Cadourile de robotică și tehnologie antrenează gândirea logică a copiilor și îi introduce pe acestea în lumea ingineriei, a tehnologiei și roboticii! Jucăriile de acest tip nu doar că oferă momente de distracție și voie bună, ci și lecții grozave de inginerie pe care cel mic le va înțelege rapid prin joacă, prin imitare și prin tehnica încercare și eroare.

Dezvoltă aptitudinile motorii
Revenind la cadoul cu robotul de jucărie, copilul nu va dori să stea într-un singur loc în timp ce robotul de jucărie se plimbă în întreg spațiul de joacă, așa că-l va urmări pe acesta. Deoarece va fi atent la mișcările companionului tehnologic și se va bucura de ceea ce face, nu va mai fi atent la pașii săi, așa ca aptitudinile motorii se vor dezvolta mai repede. Cu toate acestea, nu-l lăsa nesupravegheat!

Mai multă mișcare, mai puțin televizor
Dacă cel mic adoră să se uite perioade îndelungate la televizor, direct de pe canapea și stând doar în poziții incomode pentru sănătate, atunci este timpul să-i faci cadou un set interactiv de jocuri de robotică! Va avea toată distracția de care are nevoie chiar lângă el și va uita de desenele animate de la televizor sau jocurile de pe smartphone sau tabletă!

Momente de calitate în familie
Vei găsi numeroase kituri de construcție din domeniul tehnologiei sau roboticii și alte tipuri de proiecte interactive cu roboți de jucărie care îți vor oferi șansa de a te juca alături de fata sau băiatul tău. Vei putea totodată să creezi o legătură puternică alături de copii tăi!

Ai găsit cadoul perfect pentru copilul pasionat de robotică și tehnologie în acest articol? Da? Atunci prinde cele mai bune oferte de preț și surprinde-l pe cel mic! Nu? În cazul acesta noi îți recomandăm să cauți în colecția completă de jocuri, activități interactive, roboți și alte jucării disponibile în colecția gameology.ro și vei găsi întocmai darul perfect, potrivit preferințelor, creativității, inovației și vârstei copilului tău!

 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!