Jocuri cu cărți de joc pentru copii: top 10 cele mai populare

Jocuri cu cărți de joc pentru copii: top 10 cele mai populare
Ești mereu în căutare de jocuri pentru copii, care să le dezvolte creativitatea, să-i ajute în adaptarea la grădiniță, clasa pregătitoare, clasele primare și în anii de gimnaziu. Cei mici cresc înconjurați de jucării, observă lumea din jur și învață prin joc. Acesta este limbajul universal al copilăriei, iar în continuare te ajutăm să alegi cărți de joc originale și interesante, pentru copii de toate vârstele.


Cărți de joc pentru copii - beneficii pentru dezvoltarea celor mici

Este important să știi în orice moment cu ce se joacă copiii tăi, ca să le oferi o gamă largă de opțiuni în alegerea jucăriilor potrivite pentru dezvoltarea lor fizică, mentală și emoțională.

Printre cele mai populare jucării pentru copii se numără cărțile de joc, pentru că sunt ușor de manevrat, au ilustrații diverse, conțin informații grafice și îi ajută pe cei mici să deprindă primele noțiuni de aritmetică, biologie, geografie, istorie.

Sunt recunoscute beneficiile jocurilor pentru copii, așa că alegerea unor cărți de joc atractive reprezintă o idee excelentă în orele de relaxare de acasă sau din vacanță. Se pot născoci zeci de jocuri cu povești pe baza personajelor desenate pe micile cărți de carton.

În activitățile didactice sunt utilizate frecvent jocuri cu cartonașe, pentru ca cei mici să învețe într-un mod atractiv literele alfabetului, cifrele, adunările și scăderile simple. 

Designul original pe care-l au cele mai bune jocuri cu cărți contribuie la dezvoltarea creativității copiilor, la cultivarea simțului artistic, la învățarea culorilor, formelor și proporțiilor.

fetita cu carti de joc in maini


Care sunt cele mai populare jocuri cu cărți de joc pentru copii

Iată care sunt cele mai populare jocuri cu cărți de joc, pentru copii isteți, curioși, gata de noi provocări în compania personajelor preferate.


Cărți de joc Cat Lover

Cărți de joc Cat Lover
Iubitorii de pisici vor fi încântați de această cutie metalică în care sunt ascunse cele mai frumoase rase de feline mustăcioase. Ilustrațiile excelente și informațiile interesante de pe fiecare cartonaș transformă jocul Cat Lover într-o adevărată lecție de pisiceală.
 

Cărți de joc Marvel Comic Book

Cărți de joc Marvel Comic Book
Acest joc cu cărți le oferă copiilor întâlnirea cu eroii preferați: Spiderman, Thor, Captain America, Iron Man, Hulk, Wolverine sau Doctor Strange. Cei mici pot alege mai multe versiuni din colecția de jocuri cu cărți Marvel, pentru mai mult fun și noi aventuri.


Cărți de joc Riverdale

Cărți de joc Riverdale
Serialul Riverdale este îndrăgit de copii și adolescenți, așa că personajele Archie, Betty, Veronica și Jughead au devenit ilustrații pe seturile cu cărți de joc inspirate de misterioasa poveste.

Designul retro al acestui joc cu cărți și culorile atractive sunt motive în plus pentru a alege un cadou original, care să dea startul unei petreceri cu board games și jocuri de societate. 


Cărți de joc DC Retro

Cărți de joc DC Retro
Un alt joc cu cărți retro este cel de la DC Comics, ce-i are ca protagoniști pe eroii din Liga Dreptății: Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman, Cyborg. Ilustrațiile sunt inspirate de benzile desenate, așa că aceste cărți de joc sunt o colecție de scene spectaculoase și aventuri epice.


Cărți de joc Super Șeptică

Cărți de joc Super Șeptică
Printre cele mai îndrăgite jocuri de familie se află șeptic, iar un pachet de cărți de joc cu design original sporește distracția și crește miza victoriei. Față de varianta clasică, la Super Șeptică sunt două cărți suplimentare de 7, așa că întrecerea este mult mai interesantă.

La acest joc cu cărți ai personaje care zâmbesc și personaje supărate, iar dacă aduni mulți zâmbăreți, ai șanse în plus să câștigi.


Cărți de joc Rick & Morty 

Cărți de joc Rick & Morty 
Cunoscutul serial de animație Rick și Morty a inspirat această serie de cărți de joc cu personajele vesele Evil Morty, Mr. Meeseeks, Pickle Rick, Birdperson, Jerry, Beth și Summer. Aventurile de familie, călătoriile SF ale lui Rick și Morty alături de prietenii lor ciudați sunt redate în mod original pe cartonașe haioase, potrivite pentru diferite jocuri cu cărți.


Cărți de joc Harry Potter

Cărți de joc Harry Potter
Nu putea lipsi din tipul celor mai îndrăgite cărți de joc grupul micilor vrăjitori de la Hogwarts. Alege pentru copiii tăi diverse jocuri cu cărți Harry Potter, spectaculosul joc Whot! - Harry Potter sau originalul joc de cărți Harry Potter - Avoid You Know Who.

Curajosul Harry, inimosul Ron, isteața Hermione, generosul Neville și celelalte personaje îi așteaptă pe cei mici pentru călătorii fantastice în lumea magiei, cu jocuri educative și distractive deopotrivă.
 

Joc cu cărți Star Wars

Joc cu cărți Star Wars
Acest set de cărți de joc este un excelent cadou pentru copiii pasionați de filmele din seria Star Wars și un prilej de întâlnire cu Mandalorian - Baby Yoda, R2-D2, Luke Skywalker, Han Solo, Princess Leia, C-3PO, Boba Fett și alți eroi intergalactici.

Ai la dispoziție diverse tipuri de cărți de joc Star Wars, ca să alegi versiunea preferată de copiii tăi, potrivită pentru vârsta și hobby-urile lor.


Cărți de joc Lord of the Rings

Cărți de joc Lord of the Rings
După ce au citit cartea și au văzut filmele din seria Stăpânul Inelelor, copiii vor fi încântați de jocuri cu cărți de joc Lord of the Rings. Fiecare cartonaș are câte un personaj magic, așa că orele de joacă vor fi o adevărată călătorie pe tărâmurile dragonilor, elfilor și orcilor. 


Joc cu cărți Game of Thrones

Joc cu cărți Game of Thrones
Cel mai popular serial al deceniului, Urzeala tronurilor reprezintă o temă de succes pentru multe jucării, iar cărțile de joc nu fac excepție. Cei mici se pot distra cu 52 de cartonașe puse într-o cutie metalică și personalizate cu embleme Caselor din Westeros: Arryn, Frey, Greyjoy, Lannister, Stark și Tyrell. 

Cărțile de joc Game of Thrones pot fi folosite pentru macao, șeptic, whist, renz, tabinet și alte jocuri cu cărți. Sunt utilizate și la jocuri de copii în genul celor trivia, șarade sau fantasy.
 
Alege titlurile preferate dintre aceste cărți de joc, pline de culoare și fantezie. Le vei oferi celor mici jocuri cu cărți, distractive și interesante. Jucați-vă împreună și creați povești noi, cu eroii preferați. 
 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!