Top 6 jocuri amuzante pentru adulti

Top 6 jocuri amuzante pentru adulti

Jocurile de societate sunt o activitate adresată oricărei vârste, cu un set de reguli predefinite, desfășurată de obicei pe masă de mai multe persoane dintre care unul sau mulți câștigă.

Așa cum sugerează și denumirea lor, jocurile de societate au ca scop socializarea cu cei din jurul nostru, distracția și voia bună. Omul este o ființă ce are ca nevoie de interacțiunea cu cei din jur, socializarea și bineînțeles amuzamentul. Nu am fost construiți pentru a trăi singuratici, deși există și astfel de excepții, ci pentru a interacționa cu cei din jurul nostru. De cele mai multe ori, prietenii se întâlnesc în weekend și pentru că vremea nu mai permite mersul la terasă, pot merge la unul din ei acasă pentru a juca jocuri amuzante pentru adulti, de cele mai multe ori pe pedepse, mai ales lichide. Aceste pedepse pot fi non-alcoolice dar și alcoolice.

Acest joc distractiv al desenelor perverse, este din seria jocuri amuzante pentru adulti, și te va ajuta să afli cât de murdar gândesc prietenii tăi. Jocul vă cere să desenați, să mimați și să ghiciți cuvinte și expresii indecente. Jocul este recomandat persoanelor cu vârste peste 18 ani, adulți lipsiți de inhibiție și cu simțul umorului. Minți murdare este un joc de echipă, pe parcursul jocului, coechipierii trebuie să ghicească termenul sau expresia desenată sau mimată de unul din jucătorii echipei. Obiectivul fiecărei echipe este de a ajunge prima cu pionul pe căsuța Finish a tablei de joc. Cartonașele jocului sunt împărțite în 5 categorii diferite nu numai prin culoare. Se așază tabla de joc, se amestecă toate cartonașele și se plasează, pe culori, lângă tabla de joc. Jucătorii se împart în echipe de minimum doi, fiecare echipă alegându-și un pion de joc.

Bătălia Cuplurilor este un alt joc de societate din seria jocuri amuzante pentru adulti. Regulile sunt foarte simple, astfel că avem o planșă de joc pe care avansăm cu pionii și îndeplinim cererile sau răspundem la ceea ce scrie pe cartonașe. Pe acestea se regăsesc fie întrebări, fie proverbe sau filme care trebuie desenate. Nu este deloc plictisitor, ba chiar te surprinde cu fiecare cartonaș, cu fiecare întrebare, dar mai ales, cu răspunsurile pe care trebuie să le ofere partenerul tău. Jocul se poate juca în cuplu sau cuplu contra altor cupluri. Scopul principal este de a aduna cât mai multe jetoane Cupidon.

Alege tabla de joc după versiunea care se joacă, un cuplu sau mai multe. Fiecare partener își va poziționa pionul pe câte o margine a unei diagonale, pe parcursul jocului înaintând spre centru și urmând instrucțiunile de pe cărțile extrase, corespondente culorii căsuței în care se află pionul.

Printre jocuri amuzante pentru adulti se poate număra și Beat în jurul lumii, acest joc este de fapt o colecție cu cele mai tari, stupide sau nebunești 15 jocuri de petrecere, jocuri pentru adulți din diferite țări ale lumii și care trebuie încercat alături de cei mai buni prieteni și parteneri de băutură. Jocul se poate juca în până la 16 jucători, cu vârstă de +18 ani și distracția este garantată. Acest joc presupune să țipi ca un japonez, să fii înfiorător ca un peruan și să bei ca un rus. Vei experimenta cel mai vechi joc de băut din lume, chinezescul „Jiugling”, dar și pe cele mai moderne, ca americanul „Rage Cage” sau germanul „Flunkyball”. Beat in jurul lumii se joacă pentru că nimeni nu vrea să joace aceleași jocuri de băut repetate în fiecare săptămână. Dacă aveți nevoie de un pic de inspirație aici aveți 15 jocuri cu care vă puteți distra, jocuri de băut din care să alegeți, trecând de la unele clasice la unele mai neobișnuite despre care poate nu ați auzit încă. Mai adăugați doar prietenii și băutura.

Acest joc nu este din seria jocuri amuzante pentru adulti, el putând fi jucat și de cei mai mici. Acest joc amuzant cu mingi Head Butt vă provoacă să obțineți cât mai multe puncte prin aruncarea sau prinderea mingilor. Jocul include o cască și trei mingi, care sunt realizate din materiale speciale, mingile fiind moi și se prind ușor de cască. Modul de joc este pe cât de simplu, pe atât de distractiv, un jucător își pune casca pe cap, iar celălalt aruncă mingile spre zonele cu cele mai multe puncte de pe cască. Bineînteles, jucătorul cu cască va face tot posibilul să încurce planurile celui care aruncă. Jucătorii vor alterna între a purta casca si aruncarea mingilor, iar jucătorul care acumulează cele mai multe puncte, este desemnat câștigător. Jocul Head Butt este potrivit pentru întâlnirile cu prietenii, serile de jocuri în familie, ieșirile în aer liber sau chiar în activitățile de teambuilding.

Shit happens: Shitty ways to die este din acele jocuri amuzante pentru adulti care îți arată că unele morți sunt mai stupide sau mai creative decât altele. Dovedește că ești mai deștept decât cei care au murit în condiții stupide și speră că nu vei ajunge la fel ca ei, trecut pe un cartonaș după descrierea de „Cel mai stupid mod de a muri, merge la...”. Lucruri nasoale și aiurea se întâmplă în fiecare zi. Nu ai ce face, asta e soarta. Shitty ways to die este un joc de petrecere dubios și amuzant pe alocuri. Seria Shit happens este formată din jocuri destinate adulților. Interesantă, controversată, dar cu siguranță intrigantă, seria și jocurile în sine sunt destinate serilor petrecute cu prietenii.

Gargle este din acele jocuri amuzante pentru adulti în care trebuie să gargarisești melodii celebre, astfel încât ceilalți să le ghicească. Piese precum We Will Rock You, Crazy, Singin` in the Rain, Yellow Submarine, Umbrella, împreună cu multe alte melodii cunoscute din diverse genuri de muzică vor fi gargarisite și ghicite de tine sau de prietenii tăi, distracția fiind garantată. Jocul este perfect pentru un grup de prieteni care pot recunoaște ușor melodii celebre și care, bineînțeles, este mereu pregătit de distracție. Pe parcursul jocului, puteți folosi atât băuturi alcoolice, cât și non-alcoolice.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!