Transformă fiecare întâlnire cu prietenii în cea mai mare distracție cu jocuri de petrecere

Transformă fiecare întâlnire cu prietenii în cea mai mare distracție cu jocuri de petrecere

Poate una din cele mai plăcute situații create pentru weekend sau vacanțe este întâlnirea între prieteni, sau în familie, când lumea este nestresată și uită de grijile zilnice, când toți încearcă să se distreze. Cu siguranță în astfel de situații toți se vor amuza cu jocuri de petrecere, la care vor apărea și pedepse, printre care cea mai dură ar fi băutul paharului până la fund. Iar toate aceste petreceri fac ca prietenii să se distreze și să se cunoască mai bine, și bineînțeles să se afle la câtă băutură rezistă fiecare.

Orice întâlnire cu prietenii se poate transforma în cea mai memorabilă petrecere dacă buna dispoziție este completată cu jocuri de petrecere și câteva sticle de bere sau vin.

Campionii distracției este jocul din categoria jocuri de petrecere, potrivit atât pentru copii, cât si pentru adulți, care îți măsoară nivelul de încredere în propriile forțe în fața provocărilor trăsnite care apar în jurul tău. Fă-ți încălzirea și pregătește-te pentru aruncări, ricoșări, catapultări, rostogoliri și sărituri pentru a ieși victorios din cel mai trăsnit joc de petrecere din lume. Scopul jocului este de a strânge cât mai multe puncte pariind pe abilitățile tale de a îndeplini cu succes o serie de provocări ridicole, folosindu-te de o serie de obiecte alese, aparent, la întâmplare. 2 la 8 jucători, + 11 ani vor trece prin aceleași provocări, așa că trebuie să te pregătești pentru o competiție pe cinste. Acest joc de petrecere distractiv și alert, garantează că te vei simți foarte bine și vei râde cu gura până la urechi. În cutia jocului se găsesc cartonașe cu provocări, jetoane, pahare, mingi, zaruri, bețișoare din plastic, un carnețel, un metru și o clepsidră, pe lângă instrucțiunile de joc în limba română. Provocările sunt împărțite în 4 categorii, „Solo” sunt provocările realizate individual, pe rând, „Bătălia supremă” este o provocare realizată de toți jucătorii, unul împotriva celorlalți, „Ca frații” este o provocare realizată în echipe de 2 jucători, ca parteneri, iar „Duel” este provocarea ce se realizează în echipe de 2 jucători, ca adversari. În Campionii distracției toți jucătorii participă la realizarea provocărilor, iar obiectivul jocului este de a strânge cât mai multe puncte după finalizarea a 10 provocări. Înaintea fiecărei provocări, fiecare jucător pariază jetoane valorice, în funcție de cât de sigur este că poate îndeplini acea provocare.

Gargle este un alt joc din familia jocuri de petrecere în care trebuie să gargarisești melodii celebre, astfel încât ceilalți să le ghicească. Piese precum We Will Rock You, Crazy, Singin` in the Rain, Yellow Submarine, Umbrella, împreuna cu multe alte melodii cunoscute din diverse genuri de muzică vor fi gargarisite și ghicite de tine sau de prietenii tăi, distracția fiind garantată. Jocul este pentru 3 la 6 jucători cu vârsta recomandată de + 18 ani, care pot recunoaște ușor melodii celebre și care, bineînțeles, sunt pregătiți mereu pentru distracție, putându-se folosi atât băuturi alcoolice, cât și non-alcoolice. Cei de la Gameology recomandând consumul moderat și responsabil de alcool. După turnarea băuturilor, se amestecă pachetul de cartonașe și se pun pe masă cu fața în jos. Un jucător extrage un cartonaș și alege una din cele 3 melodii de pe cartonaș. Jucătorul are la dispoziție un minut să ia o gură de băutură și să gargarisească piesa. Dacă înghite băutura înainte de scurgerea timpului sau de ghicirea piesei, trebuie să ia din nou o gură de băutură și să gargarisească. Dacă niciun jucător nu ghicește melodia în timpul limită, jucătorul care a gargarisit trebuie să bea încă o gura de băutură și să așeze cartonașul la baza teancului de cartonașe. Jocul continua cu persoana din stânga sa. Dacă unul dintre jucători ghicește melodia, jucătorul care a gargarisit-o păstrează cartonașul. Jucătorul care a ghicit melodia, devine următorul jucător care va gargarisi una dintre cele 3 melodii de pe următorul cartonaș. Primul jucător care adună 3 cartonașe, poate câștiga jocul. Titlul de câștigător poate fi furat de alt jucător, dacă 2 dintre cele 3 melodii gargarisite de pe urmatorul cartonaș vor fi ghicite de ceilalți jucători.

Un alt joc din familia jocuri de petrecere este și Cards Against Humanity, jocul perfect pentru adulții cu simțul umorului foarte bine dezvoltat și pe alocuri... nepotrivit. Regulile jocului sunt simple, se extrage un cartonaș negru cu câte o frază, iar jucătorii aleg câte o carte albă din cele 6 din mâna lor, astfel încât să combine cele doua fraze de pe cartonașe într-un mod cât mai amuzant. Jucătorul cu cel mai haios rezultat câștigă cartonașul negru. Jucătorul care acumulează cele mai multe cartonașe până la finalul jocului, este desemnat câștigător. Este unul din cele mai cunoscute și apreciate jocuri de petrecere. Umorul situațiilor rezultat din combinațiile de fraze de pe cele două tipuri de cartonașe simpatice, sadice sau care ar face să roșească orice persoană mai pudică, recomandă jocul Cards Against Humanity a fi perfect pentru orice petrecere cu prietenii sau chiar în teambuildinguri.

Punem Pariu este un alt joc amuzant din familia jocuri de petrecere, în care trebuie să pariezi pe șansele de reușită ale oponenților în îndeplinirea diverselor provocări, pentru a câștiga cât mai mulți bani. Provocările pot fi de doua tipuri, active, adică fizice, sau mentale. Printre sarcinile fizice se numără ridicarea și introducerea zarului într-un pahar cu ajutorul tălpilor sau aruncarea la țintă. Printre sarcinile mentale se numără formarea unor cuvinte din anumite litere sau menționarea unor titluri de cântece. Fiind un joc de familie, unele cartonașe vor menționa și versiunea provocării pentru copii sub 12 ani. Pe parcursul jocului, se va da cu zarul și se va înainta pe tabla de joc, realizând o provocare în funcție de spațiul ocupat de pion. Tabla de joc are doar rolul de a indica tipul de provocare sau de pariu, fără a indica finalul jocului. Durata jocului se stabilește de jucători, fie ca timp, de exemplu 30 de minute, fie până când se epuizează teancul de bancnote de la Bancă. Jucătorul care strânge cei mai mulți bani până la finalul jocului, este desemnat câștigător.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!