10 idei de cadouri inspirate pe care sa le oferi de sarbatori

10 idei de cadouri inspirate pe care sa le oferi de sarbatori

Trăiește un Crăciun frumos! Crăciunul este la doi pași, magazinele și centrele comerciale au trecut, încet-încet, către un decor festiv, iar agitația tipică din jurul sărbătorilor de iarnă începe să se resimtă tot mai mult. Perioada de până la Crăciun este acea perioadă când ne transformăm subit în niște consumeriști stresați că nu vom găsi suficiente cadouri de Crăciun și mai ales pe cele potrivite. Dorim cadouri de Crăciun pentru că sunt încărcate de semnificații aparte atât pentru cei care le oferă, cât și pentru cei care le primesc. Este perioada când foarte mult contează ideile de cadouri de Crăciun pe care le ai. Astfel, activitățile distractive nu sunt apreciate doar de copii, ci și adulții de pretutindeni. Dacă vă încurajați membri familiei sau prietenii să vi se alăture în jurul tablei de joc pentru a crea noi amintiri împreună, vă va fi ceva mai ușor să alegeți un astfel de cadou pentru cei dragi.

  1. Cufărul petrecerii (RO)

Acest joc de societate pentru petreceri este o colecție de 8 din cele mai tari jocuri de societate pentru petreceri, jocuri de băut. Deschizând Cufărul petrecerii, poți juca cu prietenii tăi adulți, +18 ani, la întâlniri oricare din cele 8 jocuri, toate fiind o adevărată distracție și izvor de voie bună.

În jocul Cufărul petrecerii toate pedepsele sunt de băut și de aceea echipa Gameology recomandă un consum moderat de alcool.

       2. Catan – Jocul de bază (RO)

Printre cele mai populare jocuri de strategie ale ultimilor 20 de ani este jocul Catan. Este în categoria +10 ani, care poate fi jucat în 3 sau 4 jucători. Catan este numele insulei care a fost descoperită și pe care se vor construi așezări și drumuri. Insula oferă resurse cu care trebuie să se facă comerț pentru a dezvolta orașele. Se dă cu zarul, se colectează resursa de pe terenul respectiv și se formează averea cu care poți construi așezări upgradabile la orașe sau drumuri, se poate face comerț dacă ești în poziție favorabilă. Pe parcursul jocului, competiția pentru terenuri, materii prime și putere se va accentua și în final va trebui să rămână doar un singur conducător al insulei Catan. Câștigă cine face primul 10 puncte. Va fi unul din cele mai plăcute cadouri de Crăciun.

      3. What Do You Meme? - Jocul de baza (EN)

What Do You Meme? este un joc de petrecere cu cartonașe, care te provoacă să creezi meme în lumea offline, mult mai amuzante decât cele de pe internet sau decât cele ale prietenilor tăi, adversari în acest joc. Jocul este potrivit pentru întâlnirile și petrecerile cu prietenii, la fel de pasionați de fenomenul meme care s-a dezvoltat pe rețelele sociale. Descoperă imaginile întâlnite în social media și alege tu cele mai trăsnite replici pentru acestea. După ce te distrezi alături de prietenii tăi realizând cele mai amuzante meme în mediul offline pe baza imaginilor și textelor haioase din What Do You Meme? - Jocul de bază. După ce te familiarizezi cu jocul de bază, nu ezita să adaugi și cele trei extensii ale jocului.

      4. Dixit (RO)

Dacă ai o imaginație bogată și îți place să te exprimi cu ajutorul imaginilor, descoperă jocul Dixit, jocul în care „o imagine face cât 1000 de cuvinte”. Este un joc de echipă, +8 ani, ce se joacă în 3 la 6 parteneri. Povestitorul va alege o carte pe care o va descrie într-un cuvânt sau într-o expresie... enigmatică. Ceilalți jucători vor alege câte o carte din mâna lor reprezentativă cuvântului sau expresiei Povestitorului. Fiecare jucător va încerca să identifice cartonașul Povestitorului. Jocul continuă mai multe runde până când cineva acumulează 30 puncte pentru a câștiga jocul.

      5. Around the World in 80 Days (EN)

Dacă printre atâtea cadouri de Crăciun ai primit și acest joc, tu și familia ta veți fi foarte fericiți. Jocul te ajută să trăiești aventura din Around the World in 80 Days, un joc de societate modern inspirat din indrăgitul roman clasic al lui Jules Vernes, joc de + 10 ani, ce se poate juca în 2 la 6 jucători. Pe 2 octombrie 1872, Phileas Fogg susținea că poate face ocolul Pământului în 80 de zile… Este rândul tău să pariezi pe șansele tale de reușită. După cum nici membrii Clubului de Reformă din povestea lui Jules Vernes nu credeau că Phileas Fogg va reuși acest lucru, nici oponenții tăi din joc nu vor să îți dea crezare și vor încerca să obțină ei această performanță. La începutul jocului, fiecare jucător pariază că va reuși să realizeze această călătorie. Apoi, jucătorii parcurg tabla de joc, fiecare pe cont propriu, întrecându-se să ajungă primii înapoi în Londra.

      6. Head Hackers (EN)

Ai prieteni atât de buni încât ai impresia că vă puteți citi gândurile? Formați echipe și jucați împreună Head Hackers, jocul în care trebuie să citești gândurile jucătorilor pentru a le afla indiciile. Jocul include și o Pălărie de staniol, care are rolul de a bloca propagarea undelor cerebrale...

       7. The Grimm Forest (EN)

Jocul te ajută să intri în atmosfera de basm a fraților Grimm. Cei trei purceluși te așteaptă să construiești cele mai rezistente și frumoase case din cărămidă, paie și lemn și să obții titlul de Constructor Regal din acest ținut. Jocul este pentru 2 la 4 jucători de + 14 ani. The Grimm Forest este un joc strategic competitiv în care te vei întrece cu ceilalți jucători în construirea a trei case diferite, folosindu-vă de ajutorul Prietenilor din poveștile Fraților Grimm sau de trucurile dubioase pe care le știți din aceste basme pentru a pune bețe în roate adversarilor.

       8. Exploding Kittens (RO)

Descoperă ediția originală a acestui celebru joc exploziv de petrecere, versiune în limba română, ce se poate juca în 2 la 5 jucători, + 7 ani, potrivit atât pentru prieteni, cât și pentru întreaga familie. Exploding Kittens este un joc strategic de cărți, scopul jucătorilor fiind acela de a rămâne în joc, prin evitarea efectelor cartonașelor cu pisica explozivă.

        9. Nume de Cod Imagini (RO)

Nume de cod este un joc de cuvinte, în care jucătorii fac parte din echipe de spioni rivale. Este pentru jucători +10 ani. În joc se găsesc agenți din două echipe rivale au câte un spion lider care știe unde se afla agenții și oferă mesaje codificate agenților pentru a le indica unde au loc întâlnirile clandestine. Agenții trebuie să descifreze corect mesajele. În caz contrar, se vor întâlni cu spionii rivali sau chiar cu asasinii... Prima echipă care reușește să își contacteze toți agenții, câștigă jocul.

      10. Carpool Karaoke Game (EN)

Pentru cadouri de Crăciun acest joc este perfect pentru zilele de sărbători. Jocul este unul de petrecere, + 12 ani, amuzant și competitiv, potrivit pentru grupul de prieteni și pentru întreaga familie. Dacă știi să cânți și să dansezi, dacă vrei să organizezi cu prietenii seri de karaoke, adună-ți prietenii și/sau familia, încălziți-vă vocile, pregătiți-vă cele mai bune mișcări de dans, și descoperiți cartonașele cu provocări inspirate din emisiunea The late late Show with James Corden. În cadrul jocului, vei reda muzica pe telefonul tău, vei cânta, vei dansa și vei răspunde la întrebări despre artiști celebri pentru a câștiga puncte.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!