4 jocuri care iti vor pune mintea la treaba

4 jocuri care iti vor pune mintea la treaba

Jocurile de logică și intuiție pun în special mintea la contribuție, necesitând o gândire logică și perspicacitate în rezolvarea diverselor probleme logice. Acestea solicită și antrenează raționamentul vizual, stimulează spiritul de observație și în unele cazuri chiar și comunicarea. 

Aceste jocuri de logică și perspicacitate sunt jocuri ale minții pentru a-ți testa inteligența în moduri surprinzătoare pe care nu le-ai crezut posibile. Diverse tipuri de probleme de logică sunt incluse pentru a te asigura că activitatea creierului nu ia pauză. Jocurile sunt create pentru a distra și totodată pentru a testa un anume aspect al capacității de gândire și pentru a îmbunătăți abilitățile minții.

  1. The Great Zucchini - Safe Cracker Wheel

Este un joc ce te antrenează pentru a rezolva combinații și a deschide seifuri, este un puzzle pentru cei care doresc o suprasolicitare. Jocul face parte din grupul de jocuri de logică și perspicacitate, ideal pentru cei cu vârste +12 ani, cărora le plac cifrele și descifrarea misterelor, fiind un joc de logică ce te provoacă să descifrezi combinația de pe roata cu cifre. Este unul din cele mai dificile puzzle-uri, care te va face să strângi din dinți și să refuzi să renunți. 

        2IQ Buster – Labirint

Cum se joacă: Roata conține 4 rânduri de cifre, dispuse circular, misiunea fiind aceea de a le roti până reușești să obții suma cifrelor 40 pe toate liniile. Trebuie să întorci roțile puzzle-ului până când cifrele se combină în setul de 4. Suma numerelor din fiecare set trebuie să fie 40. Puzzle-ul va fi cu adevărat rezolvat atunci când vei reuși să obții suma cifrelor să fie 40 pe toate seturile roții, în același timp. Provoacă-ți mintea și descifrează puzzle-ul pentru a te bucura de victorie. Din serie mai face parte și The Great Zucchini - Word Wheel un puzzle cu cuvinte pentru a-ți testa abilitățile până la limite. Dacă îți plac Scrabble și cuvinte încrucișate, îți va plăcea și acest joc. Jocul creează totală dependență și multă distracție, iar după ce-l stăpânești, joacă-te contra cronometru pentru mai mult suspans și adrenalină.

Acest puzzle de buzunar, executat din lemn, în formă de labirint, este un alt joc din grupul jocuri de logică și perspicacitate, pentru + 8 ani. Jocul testează și dezvoltă îndemânarea și răbdarea pe măsură ce încerci să aduci bila de metal în locul potrivit. Puzzle-ul este disponibil în 3 variante diferite, având posibilitatea de a-ți alege modelul preferat.

Pot Holes este o provocare și jumătate, întrucât bila este destul de greu de ghidat pe traseul corect fără să cadă în găurile din labirint... Totuși, atunci când vei ajunge în centru, acumulând 15 puncte, vei înțelege că a meritat efortul...

Cat`s Cradle te provoacă să ajungi cu bila direct în centrul labirintului pentru a câștiga 15 puncte dintr-o dată. Bineînțeles, până a reuși această performanță, va trebui să te mulțumești și cu puncte mai mici, acumulate pe parcursul traseului. Jocul este recomandat pentru organizarea de mici competiții cu mai mulți jucători, acumulând puncte în runde multiple. 

Soccer Mad este perfect pentru fanii fotbalului. Dacă pe terenul de fotbal este destul de ușor să dai un gol, cu acest puzzle s-ar putea să fie puțin mai greu... Jocul te provoacă să aduci bila de metal în poartă, însă îndemânarea va fi cu adevărat pusă la încercare atunci când va trebui să eviți căderea bilei în găurile de pe teren. Alege acest mini puzzle perfect pentru prietenii care sunt oricând pregătiți pentru provocări... istețe.

       3. IQ Buster – Nails

Cu jocurile Cheatwell Games, jocuri de logică și perspicacitate, întotdeauna poți să te joci creativ. Jocurile IQ Buster conțin jocuri de diferite nivele, toate se pot desface fără nici un efort, doar folosind logica perfectă. Jocul dezvoltă abilitățile motorii-fine și atenția, dar nu în ultimul rând te învață la multă răbdare. Puzzle-urile sunt captivante, uimitoare, distractive, sunt concepute pentru a oferi materiei tale gri un antrenament mental. Acest joc este perfect și pentru un cadou. Este un grup de jocuri puzzle din metal, realizate din oțel rezistent, care îți testează îndemânarea și perspicacitatea în încercarea de a le desface și a le lega la loc. Acest exercițiu impus de modelele de puzzle Big Nails are rolul de a îți dezvolta logica, dexteritatea și gândirea în spațiu. Și răbdarea... Puzzle-urile pot deveni frustrante pentru că exact când crezi că ai găsit soluția care se poate aplica pentru toate puzzle-urile, vei afla că nu este deloc așa... În funcție de experiență, alege modelul de puzzle IQ Buster Big Nails cu dificultatea potrivită: The Mangler - nivel dificultate 2 din 4, The Twister - nivel dificultate 3 din 4, The Nailer - nivel dificultate 3 din 4. Puzzle-ul IQ Buster Big Nails este un cadou potrivit pentru persoanele care vor să își pună mintea la contribuție, descoperind soluții la cele mai dificile probleme de logică.

        4. V-Cube 5

Tehnologia V-Cube a făcut posibilă construirea unor cuburi cu cinci straturi și cu o rotire fină și precisă. V-Cube 5 este format din cinci straturi, 5 x 5 x 5, este multicolor și potrivit pentru concursuri pentru că se rotește ușor pe axele de bază. V-CUBE 5 este cel mai robust cub cu cinci straturi disponibil pe piață. Te vei bucura să îți îmbunătățești concentrarea și abilitățile cu acest cub. Este un joc de puzzle funcțional și de înaltă calitate, cu accent pe îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor pentru un joc interesant. Cubul cântărește doar 200 de grame și are aproximativ 1,83 x 1074 de combinații posibile. Marginile de mijloc și piesele centrale adiacente formează cadrul de susținere și acestea au extensii care țin restul pieselor împreună. Acest lucru permite o rotație lină și rapidă și crearea, probabil, a celei mai rapide și mai durabile versiuni a puzzle-ului la acel moment. Spre deosebire de designul original 5 x 5 x 5, mecanismul V-Cube 5 a fost conceput pentru a permite speedcubingul și este nu numai ușor de mișcat dar și foarte sigur. Acest model este format din 98 cuburi mai mici și o o cruce solidă care asigură rotația lor independentă în jurul axei. V-Cube 5 face parte din grupul jocuri de logică și perspicacitate și se remarcă prin rotirea fină și durabilitate, rezistând cu succes chiar și în mâinile celor mai rapizi jucători. Încearcă acest model de cub pentru a te bucura de rezolvarea unei provocări complexe și de dezvoltarea abilităților și strategiei pentru potrivirea cât mai rapidă a culorilor pe fețele cubului.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!