• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

3 jocuri cu care sa sarbatoresti zilele de Craciun

3 jocuri cu care sa sarbatoresti zilele de Craciun

Sărbătorile de iarnă sunt un adevărat prilej de bucurie și mulțumire sufletească, decembrie fiind cea mai frumoasă perioadă din an. Este luna mult așteptată de copii, dar și de cei mari, pentru că nimic nu se compară cu emoțiile și plăcerea de a le face daruri celor dragi. Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Crăciunul este sărbătoarea familiei, cu emoții, cu amintiri din copilărie, cu zâmbete. Nimic nu poate fi mai frumos decât bucuria copiilor atunci când așază globulețele în brad, indiferent de vârsta pe care o au.

Sărbătorile de iarnă sunt momentul perfect pentru reînvierea tradițiilor de familie. Fie că decoram bradul de Crăciun împreună cu cei mici și cei mari deopotrivă, fie că mergem la colindat pe la rude, în fiecare an păstrăm obiceiurile și facem Crăciunul în familie. Și când familia este împreună începe distracția cu povești și amintiri, cu cozonac dar și cu jocuri de Crăciun. Poate este cel mai frumos moment când familia se așază în jurul mesei și toți, mici și mari, se reunesc în jurul jocului care-i face pe toți copii.

Cu jocuri de Crăciun revederea cu cei dragi devine și mai distractivă în atmosfera de familie. Iată niște jocuri de Crăciun ce pot aduce veselia în familie.

  1. Monopoly - Crăciun (EN)

Printre jocuri de Crăciun avem și ediția de colecție dedicată Crăciunului a jocului de societate Monopoly, care te invită să petreci momente speciale alături de prieteni dragi și de familie. Proprietățile sunt personajele și lucrurile la care ne gândim atunci când vine vorba de Crăciun, precum globuri, vâsc, instalație de brad, calendar, mâncare, renii lui Moș Crăciun și însuși Moș Crăciun. Cei 6 pioni de colecție sunt Moș Crăciun, Omul de zăpadă, Rudolph, un pui gătit, o plăcintă sau o figurină reprezentând goana după cadouri. Casele sunt Peșteri (Grottos), iar hotelurile sunt Ateliere (Workshops). Cartonașele Șansă și Cufărul Comunității sunt cartonașe Biscuiți de Crăciun (Christmas Crackers) și Tolba lui Moș Crăciun (Santa's Sack).

Deschide cutia jocului și înaintează pe tabla de joc pentru a strânge lucrurile tale preferate de Crăciun. Nu uita să împodobești bradul și să pregătești masa festivă. Pentru Petrecerea de Crăciun, trebuie să plătești, evident. Ai grija la astfel de taxe pentru a nu intra primul în faliment. Ar fi păcat să se întâmple acest lucru tocmai de Crăciun...

       2. Campionii Distracției (RO)

Campionii distracției este un joc din grupul jocuri de societate pentru familie, jocul provocărilor trăsnite care îți măsoară nivelul de încredere în forțele proprii. Scopul jocului este de a strânge cât mai multe puncte pariind pe abilitățile tale de a îndeplini cu succes o serie de provocări ridicole, folosindu-te de o serie de obiecte alese, aparent, la întâmplare. Toți jucătorii vor trece prin aceleași provocări, așa că este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți, acest joc de petrecere distractiv și alert, garantând o distracție maximă. Jocul este pentru 2 la 8 jucători, +11 ani.

În cutia jocului se găsesc 160 cartonașe cu Provocări, 80 jetoane, 10 pahare, 5 mingi, 4 zaruri, bețișoare din plastic, carnețel, metru, clepsidră și instrucțiuni de joc în limba română.

Provocările sunt împărțite în 4 categorii, „Solo” sunt provocările realizate individual, pe rând, „Bătălia supremă” este o provocare realizată de toți jucătorii, unul împotriva celorlalți, „Ca frații” este o provocare realizată în echipe de 2 jucători, ca parteneri, iar „Duel” este provocarea ce se realizează în echipe de 2 jucători, ca adversari.

În Campionii distracției toți jucătorii participă la realizarea provocărilor, iar obiectivul jocului este de a strânge cât mai multe puncte după finalizarea a 10 provocări. Înaintea fiecărei provocări, fiecare jucător pariază jetoane valorice, în funcție de cât de sigur este că poate îndeplini acea provocare. Jetoanele au culori diferite, in funcție de valoarea lor: albastrul este 1 punct, portocaliul este 3 puncte și galbenul este 5 puncte. Este un joc distractiv care va deveni sigur printre preferatele tale jocuri de Crăciun.

       3. 20 Second Showdown (RO)

Dintre jocuri de societate pentru familie și posibile jocuri de Crăciun, jocul 20 Second Showdown este tradus și adaptat în limba română, putând fi jucat în 5 la 20 de jucători, +10 ani, organizați în două echipe și un arbitru. Echipele se vor întrece în îndeplinirea unor provocări, presați de scurgerea timpului din clepsidră. Jocul include 198 cartonașe cu câte 2 Provocări, 2 cartonașe Ajutor, 1 clepsidră cool și 2 ștafete.

Obiectivul jocului este de a câștiga 3 runde. O rundă poate fi câștigată atunci când echipa adversă rămâne fără „timp” în clepsidră.

Se alege arbitrul, care are printre sarcini alegerea uneia dintre cele două provocări de pe cartonaș, citirea provocării, rotirea clepsidrei și confirmarea îndeplinirii corecte a sarcinii. Jucătorii se împart în două echipe și se așază față în față. Arbitrul pune clepsidra pe o parte, alocând câte 20 de secunde de nisip fiecărei echipe, și o învârte. Capetele clepsidrei sunt de culori diferite, albastru și galben, iar capătul ce se va opri în dreptul fiecărei echipe, va decide culoarea acesteia, formându-se astfel Echipa Albastră și Echipa Galbenă. Se împarte câte un cartonaș Ajutor fiecărei echipe, cartonaș ce poate fi folosit o singură dată pe rundă, de un jucător care nu reușește să realizeze singur o provocare. Se împart ștafetele. Ștafeta va porni de la jucătorul care începe jocul, predând-o apoi următorului jucător din echipa sa, după îndeplinirea unei provocări.

Echipa Albastră începe jocul. Arbitrul va porni clepsidra, cu capătul albastru orientat în sus și va citi o Provocare. Jucătorul va încerca îndeplinirea provocării, iar coechipierii îl pot ajuta doar dacă este menționat pe cartonaș acest lucru sau dacă folosește cartonașul Ajutor. După îndeplinirea provocării, este rândul Echipei Galbene. Arbitrul va întoarce clepsidra cu capătul galben orientat în sus și va citi o altă Provocare pe care o va îndeplini unul dintre jucătorii Echipei Galbene. Jocul va continua prin alternarea echipelor în îndeplinirea provocărilor, până când una dintre echipe rămâne fără nisip în clepsidră și echipa adversă va câștiga runda. Când una dintre echipe câștigă 3 runde, câștigă și jocul.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!