• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

6 idei de cadouri pentru fanii serialului Friends

6 idei de cadouri pentru fanii serialului Friends

Celebrul Friends este un sitcom american produs în asociere cu Warner Bros și creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Serialul se concentrează asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York. Kauffman și Crane au început să lucreze la serial în perioada noiembrie-decembrie 1993, acesta fiind inițial denumit Insomnia Cafe. Cei doi, împreună cu Kevin S. Bright, au trimis un manuscris de 7 pagini către NBC. După câteva ajustări și revizuiri, inclusiv o a doua modificare a titlului în Friends Like Us, serialul a fost redenumit Friends și a debutat pe NBC în mult râvnitul interval orar de joi de la 20:30. Filmările pentru serial au avut loc în studiourile Warner Bros. din Burbank, California în fața unui studio cu public live. Episodul final al serialului, al 18-lea din sezonul 10 și al 236-lea în total, a fost difuzat pe 6 mai 2004 și a fost urmărit de 52,5 milioane de spectatori americani, devenind astfel al 4-lea cel mai urmărit episod final din istoria televiziunii. Friends a primit recenzii pozitive de-a lungul difuzării sale, devenind unul din cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile. Serialul a câștigat multe din cele 63 de nominalizări la premiile Primetime Emmy Awards. Serialul a avut succes de asemenea în ratinguri, clasându-se anual în primele 10 cele mai vizionate seriale americane. Serialul a avut un mare impact cultural, care continuă și în ziua de astăzi, fiind redifuzat în întreaga lume.

Friends a avut un uriaș impact în societate, numărul fanilor fiind efectiv „fără număr”. Pentru toți aceștia, să primești în luna decembrie cadouri cu Friends este cred ceva fantastic. La Gameology poți găsi ediții speciale cu Friends ale diferitelor jocuri, care pot fi foarte potrivite ca și cadouri cu Friends de Crăciun.

  1. Monopoly – Friends

Jocul de mare succes Monopoly are o ediție specială foarte apreciată de fanii serialului Friends, dar nu numai. Monopoly - Friends, este un joc cu câteva diferențe față de versiunea clasică, conform acestui serial. Pionii sunt elemente reprezentative fiecărui protagonist din serial, geanta lui Rachel, boneta de bucătar-șef a Monicăi, dinozaurul lui Ross, cutia de pizza a lui Joey, vesta lui Chandler și chitara lui Phoebe, astfel, fiecare jucător își va putea alege simbolul personajului său preferat. Titlurile de proprietate sunt momente din serial, precum cel în care Monica își găsește colega de apartament sau cel în care se mărită Phoebe, sau obiecte care ți-au stârnit amuzamentul, precum caraghiosul instrument gigantic de împuns. Trebuie să plătești taxe dacă ajungi la cafeneaua Central Park sau dacă pierzi la Fotbal american. Utilitățile sunt instalațiile electrice și de alimentare cu apa ale lui Treeger, administratorul blocului, iar gările sunt reprezentate de diverse mijloace de transport din serial, ca barca lui Joey, mașina sport a lui Monica, taxiul bunicii lui Phoebe și Relaxi Taxi. Cartonașele Șansă sunt cartonașe cu întâmplări din Apartamentul 20, iar cartonașele Cufărul Comunității sunt cartonașe cu situații și indicații amuzante din Apartamentul 19.

       2. Top Trumps Quiz – Friends

Dacă ești dintre fanii Friends și personajele acestui serial nu mai au prea multe necunoscute pentru tine, adună-ți prietenii la masa de joc și află dacă cu adevărat cunoști serialul cu acest joc rapid de trivia Top Trumps Quiz - Friends. Jocul conține 100 de cartonașe cu câte 5 întrebări și răspunsuri, iar pe baza celor 500 de întrebări ale jocului, vei putea afla doar în doar câteva minute care dintre prietenii tăi știu cele mai multe detalii despre sitcomul american de succes Friends.

Top Trumps Quiz - Friends se joaca în două echipe și două runde. În prima rundă fiecare echipă primește câte 5 cartonașe, apoi, câte un jucător din fiecare echipă va alege unul dintre cartonașe. Pe rând, jucătorii citesc câte o întrebare, la care membrii echipei adverse trebuie să răspundă. Echipa care răspunde corect la o întrebare, primește o pereche de cartonașe. Jocul continua în acest fel, până când una dintre echipe câștiga 3 perechi de cartonașe, fiind desemnată campioana rundei 1. În continuare se amestecă cele 10 cartonașe din prima rundă și se reia jocul în același mod.

      3. Trivial Pursuit – Friends

Trivial Pursuit clasic este un joc în care câștigarea este determinată de capacitatea unui jucător de a răspunde la întrebări din șase domenii de cunoștințe generale și de cultură populară. Jucătorii își mișcă piesele în jurul unei table de joc pătrate, pentru a determina subiectul întrebării care li se pune. Fiecare răspuns corect capătă o pană de plastic care este introdusă în piesa pion de joc, certificând răspuns corect într-un anumit domeniu.

Ediția specială inspirată din serialul Friends conține 100 de cartonașe cu câte șase întrebări care testează memoria și atenția la detaliile din acest serial. Poți afla cât de bine cunoști personajele și întâmplările din cele 10 sezoane ale serialului cu această ediție specială a Trivial Pursuit – Friends. 

     4. Cărți de joc Friends

Apariția cărților de joc Friends este un bun prilej de a pune deoparte vechile tale cărți de joc și să te bucuri de momentele preferate ale acestui serial. Pe fiecare dintre cărțile de joc din pachet vei descoperi nume de episoade și imagini reprezentative din acestea. Pe cartea As, cea mai importantă dintre cărțile de joc, este ilustrat primul episod din serial, cel în care Monica se alege cu o colega de apartament... De acolo pornește toată aventura din cele 10 minunate sezoane. Cărțile de joc Friends nu pot lipsi din colecția fanilor îndrăgitului sitcom american, iar partidele de Poker, Septica sau Whist, jucate cu prietenii, vor fi cel puțin la fel de amuzante ca protagoniștii din serial.

      5. Puzzle 1000 piese Friends – Scrapbook

Dacă ești fan Friends și ești pregătit să te relaxezi în timp ce construiești un Puzzle 1000 piese, alege unul Friends, și anume Scrapbook. Prin asamblarea acestui puzzle vei descoperi unele dintre cele mai amuzante și memorabile scene din celebrul serial de comedie, protagoniștii nefiind alții decât Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey și Phoebe.

       6. Puzzle 1000 piese Friends – Milkshake

Prin asamblarea acestui puzzle de 1000 piese se poate descoperi unul dintre cele mai prețioase momente pe care Friends l-au petrecut împreună. Prin savurarea unor milkshakeuri și prin împărtășirea celor mai trăsnite idei și întâmplări, se pot crea cele mai frumoase prietenii. Pregătește-ți și tu băutura preferată și savurează-o în timp ce asamblezi puzzleul, rememorând prețioasele clipe petrecute cu prietenii tăi din Friends. Transformate în cadouri cu Friends, aceste jocuri te vor ajuta să-ți petreci plăcut timpul de sărbători împreună cu cei din familie care sunt fani ai acestui serial.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!