Cum se joaca Campionii Distractiei. 160 provocari!

Daca iti plac provocarile, echipa Gameology iti dezvaluie cum se joaca Campionii Distractiei, jocul celor 160 de provocari trasnite!

Jocul de societate Campionii Distractiei include 160 cartonase cu provocari, 80 jetoane, 10 pahare, 5 mingi, 4 zaruri, betisoare din plastic, carnetel, metru, clepsidra, instructiuni de joc.

Campionii Distractiei este jocul provocarilor trasnite care iti masoara nivelul de incredere in fortele proprii. 

Fiecare joc este format din 10 runde de provocari. Inaintea fiecarei provocari, jucatorii pariaza in functie de cat de siguri sunt ca o pot indeplini, folosind jetoanele corespondente nivelului de incredere. Toti jucatorii vor participa la indeplinirea unei provocari.

Jucatorul care strange cele mai multe puncte dupa terminarea a 10 provocari, castiga jocul!

Jocul include 160 de provocari, impartite in urmatoarele patru categorii:

  • SOLO - Provocarea este realizata individual, pe rand
  • BATALIA SUPREMA - Provocarea este realizata de toti jucatorii, unul impotriva celorlalti
  • CA FRATII - Provocarea se realizeaza in echipe de 2 jucatori, ca parteneri
  • DUEL - Provocarea se realizeaza in echipe de 2 jucatori, ca adversari

Jucatorii incep cu cate 10 jetoane.

Se poate paria doar un singur jeton la o provocare. Odata ce un jeton a fost folosit pentru un pariu, acesta nu se mai poate reutiliza.

Jetoanele sunt colorate in functie de valoarea lor:

  • Albastru = 1 Punct
  • Portocaliu = 3 Puncte
  • Galben = 5 Puncte

SFAT

Pentru un joc mai lung, impartiti jucatorilor mai multe jetoane si realizati mai multe provocari.

  1. Faceti curat pe masa (veti avea nevoie de spatiu!) si plasati teancul de cartonase cu provocari cu fata in jos, in mijlocul mesei.
  2. Impartiti jetoane fiecarui jucator, astfel: 5 ALBASTRE, 3 PORTOCALII si 2 GALBENE (vezi "Jetoane" pentru valoarea fiecaruia).
  3. Dati cu zarul pentru a stabili cine incepe. Jucatorul care obtine cel mai mare rezultat, extrage un cartonas din teanc si citeste cu voce tare categoria si provocarea.
  4. Fiecare jucator trebuie apoi sa parieze cate un jeton, ales in functie de cat de sigur este ca va putea indeplini provocarea, singur sau in echipa. Daca o provocare vi se pare simpla, pariati un jeton galben (5 puncte). In caz contrar, pariati un jeton albastru (1 punct).
  5. Odata ce toti jucatorii au pariat, se va trece la indeplinirea provocarii, pe rand, in sensul acelor de ceasornic, incepand cu jucatorul care a extras cartonasul.
  6. Jucatorii care au reusit provocarea vor pune jetonul pariat intr-un loc sigur, unde vor strange punctele castigate pe parcursul jocului. Jucatorii care nu au reusit sa indeplineasca provocarea vor pierde jetoanele, plasandu-le inapoi in cutie.
  7. Urmatorul jucator extrage un nou cartonas. Repetati pasii anteriori, pana la incercarea a 10 provocari. Jucatorul care a strans cele mai multe puncte, castiga!

EGALITATE!

In cazul unei egalitati, jucati numai cartonase din categoria provocarilor SOLO, pana cand se stabileste un castigator!

  • Toti jucatorii trebuie sa parieze in acelasi timp.
  • Jetoanele care au fost folosite la un pariu, nu mai pot fi folosite inca o data.
  • In cazul provocarilor "Ca Fratii" si "Duel", partenerii sau adversarii se aleg in sensul acelor de ceasornic, pana cand toti jucatorii au fost selectati. Se pariaza imediat ce toti jucatorii au pereche.
  • In cazul provocarilor "Ca Fratii" si "Duel", daca exista jucatori care nu au fost selectati in urma formarii echipelor, ei trebuie, totusi, sa parieze si sa participe, alegandu-si un partener sau un adversar dupa ce echipele formate au incercat indeplinirea provocarii. Jucatorii alesi de cei care nu au fost selectati initial, isi vor castiga sau pierde jetoanele pariate in functie de rezultatul celei de-a doua incercari.
  • In cazul provocarilor "Ca Fratii" si "Duel", jucatorii nu sunt obligati sa parieze acelasi tip de jeton ca partenerii lor.
  • Exista intotdeauna un jucator care va incerca sa reinterpreteze provocarea in avantajul lui - jucati corect si nu fiti carcotasi!

Jucati dupa reguli, insa excludeti cartonasele "Ca Fratii", pentru ca nu vor deosebi castigatorul de pierzator.

Acum ca ai aflat cum se joaca Campionii Distractiei, crezi ca ai tot ce iti trebuie ca sa devii si tu campionul distractiei? Incearca toate cele 160 de provocari trasnite cu prietenii sau cu familia si castiga titlul de campion al distractiei!

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!