Ești un adevărat iubitor al ficțiunii? Descoperă jocuri de societate pline de fantezie și mister

Ești un adevărat iubitor al ficțiunii? Descoperă jocuri de societate pline de fantezie și mister

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au creat și au spus povești cu tâlc, în care personaje legendare și-au croit drum prin istoria lumii. Cu fantezie și creativitate,   s-au clădit mituri care au influențat gândirea și modul de viață al multor generații.
 
După literatură, filme și artă, genul fantasy a cucerit și lumea board games. Îți prezentăm în continuare jocuri mystery și jocuri de societate fantasy, prin care să călătorești în lumi imaginare și să trăiești în joacă aventuri exotice, alături de familie și prieteni.


Dungeons and Dragons: Vault of Dragons (EN)

Dungeons and Dragons Vault of Dragons (EN)

Un joc de societate faimos, Dungeons and Dragons are mai multe versiuni, iar Vault of Dragons este una dintre cele mai îndrăgite. Este un joc pentru 2-4 jucători, de + 14 ani.

Acțiunea are loc în Waterdeep, ca și la Dragon Heist. Zvonurile despre o comoară ascunsă circulă pe străzile, prin tavernele și piețele din oraș. Jucătorii reprezintă grupările formate din răufăcători, nobili diabolici sau vrăjitori misterioși, care se întrec în găsirea comori ascunse într-una din pivnițele din apropiere.

Ei trebuie să adune informații despre comoară, să se lupte pentru locațiile cheie și să se ferească de Garda orașului. Fiecare jucător descoperă indicii, explorează locații, câștigă luptele cu celelalte grupări. Câștigă primul care intră în subterane și găsește bolta dragonilor.


221B Baker Street - Sherlock Holmes (RO)

221B Baker Street - Sherlock Holmes (RO)

Un succes mondial, la fel de cunoscut ca și personajul care-i dă numele, jocul 221B Baker Street - Sherlock Holmes este un board game de familie, potrivit pentru vârsta de +10 ani. Pot participa 2-6 jucători, așa că poți să-l iei și-n vacanțe, ca joc de petrecere, cu suspans și enigme.

Fiecare participant primește un rol în rezolvarea celor 75 de cazuri pe care le conține jocul, așa că are ocazia să-și folosească imaginația, fantezia și talentul de detectiv pentru descoperirea criminalilor.

Jucătorii au la dispoziție Cartonașul de cazuri, Broșura de Reguli, Indicii și Soluții, așa că pornesc la drum pe tabla de joc și descoperă locațiile londoneze ce ascund povești interesante și mistere fascinante. Baker Street este unul dintre cele mai bune jocuri thriller, cu personaje faimoase și scenarii interesante.


Cronicile Crimei (RO)

Cronicile Crimei (RO)

Pentru iubitorii de ficțiune, Cronicile crimei este jocul perfect, deoarece le dă prilejul să dea frâu liber imaginației și să rezolve mistere complicate, cu personaje diverse și povești pline de fantezie.

În plus, jocul are o aplicație mobilă proprie, prin care participanții primesc pe telefon detaliile despre cazuri, indiciile și întrebările care să-i ghideze spre rezolvarea enigmelor.

Considerat unul dintre cele mai bune jocuri de societate pentru adulți, are și gadgeturi originale, de exemplu ochelari VR pentru Cronicile Crimei, pentru experiențe ce combină realitatea virtuală cu lumea fanteziei.


Mystery House (RO)

Mystery House (RO)

Sunt multe jocuri cu enigme, îndrăgite de toate generațiile, dar Mystery House are ceva în plus: recreează atmosfera de basm gotic și îi transformă pe jucători în personajele unei povești stranii, care dă fiori și fascinează deopotrivă.

Și la acest board game pentru +14 ani există o aplicație mobilă prin care sunt oferite indiciilor necesare pentru intrarea în joc. Imaginile 3D sunt senzaționale, iar acțiunea se dezvoltă în timp real, spre încântarea jucătorilor.

Cercetarea Casei duce la descoperirea de indicii și identificarea de locații cu obiecte fermecate, ce ajută la rezolvarea ghicitorilor. Cine descifrează mai repede toate enigmele câștigă jocul și află marile mistere ale conacului straniu.
 

Escape Tales Card Game: The Awakening (EN)

Escape Tales Card Game: The Awakening (EN)

Unul dintre cele mai apreciate jocuri escape este Escape Tales Card Game: The Awakening. Acest board game plin de fantezie și mister se bazează pe o aplicație mobilă  ce creează puzzle-uri, povești intersectate, universuri paralele.

Scenariul jocului este interesant, iar cartonașele Destin, Locație și Acțiune pot schimba în orice moment cursul acțiunii. Participanții trebuie să aibă vârsta de +16 ani, pentru că Escape Tales are un grad de complexitate ridicat.

Jucătorii primesc indicii adevărate și informații false, trebuie să colaboreze ca să afle adevărul și să rezolve misterele jocului. Pentru că există mai multe finaluri posibile, The Awakening poate fi jucat în mod repetat, cu aceeași plăcere ca la început.
 

Cartea Ritualurilor (RO)

 Cartea Ritualurilor (RO)

Este binecunoscut faptul că jocurile dezvoltă creativitatea, iar Cartea Ritualurilor este unul dintre acele titluri care combină în mod creativ puzzle-uri și enigme irezistibile. Acțiunea jocului se petrece în universul Escape Tales creat de Board & Dice, o lume magică, cu incantații și vrăji misterioase.

Jocul cuprinde Elemente, Ingrediente și Ritualuri, în 45 de capitole care pun la încercare fantezia, creativitatea și capacitatea de realizare a conexiunilor între diferite indicii. Răspunsurile pot fi verificate cu ajutorul unei aplicații mobile, așa că fiecare jucător știe în orice moment care este punctajul pe care l-a obținut.


Alchimiștii (RO)

Alchimiștii (RO)

Alchimiștii este un joc de societate pentru copii și adolescenți, cu 2-4 jucători de + 12 ani, care interpretează rolurile unor alchimiști și se întrec în crearea de poțiuni și lansarea de teorii, ca să câștige reputație în domeniu.

Aplicația mobilă a jocului oferă detaliile necesare pentru startul în cursa preparării celor mai puternice artefacte, licori și fraze magice. Fiecare jucător este pe rând Arbitru și coordonează această aventură în lumea magiei.

Câștigă cine are cele mai multe puncte de reputație, iar acest lucru nu este simplu, pentru că se întâmplă frecvent greșeli în utilizarea ingredientelor pentru poțiuni, iar reputația vrăjitorilor scade vertiginos. 
 

Time Chase (EN)

Time Chase (EN)

Time Chase este un joc fantasy pentru 3 la 6 jucători de + 10 ani, care sunt prinși într-o călătorie prin timp, unde trecutul și viitorul se amestecă și se influențează reciproc. 

Este vorba despre un om de știință care a reușit să descifreze codul pentru Mașina Timpului. Colegii de laborator au fost martorii evenimentului și încearcă să se întoarcă în timp ca să-și asume ei această descoperire și să primească toți laurii.
Fiecare jucător modifică sau recreează evenimente, ca să obțină controlul asupra întâmplărilor petrecute în laborator.

Primul jucător care stăpânește 3 evenimente în același timp sau se află cel mai aproape de momentul invariabil din cronologie după 10 runde ale jocului, este desemnat câștigător. 

Alege titlurile preferate dintre aceste board games mystery, ca să te distrezi la jocuri cu prietenii, în compania misterelor și fanteziilor din lumi imaginare, cu personaje interesante și scenarii pline de suspans.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!