• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

Vrei o experienta tip escape room acasa? Incearca top 5 jocuri escape room

Vrei o experienta tip escape room acasa? Incearca top 5 jocuri escape room

Un escape room este un concept nou de joc „în viața reală”, care presupune ca tu, împreună cu un grup de prieteni sau colegi să reușiți să evadați dintr-o cameră tematică. Jocurile tip escape room sunt jocuri reale de evadare, care îmbină distracția cu logica și munca în echipă, în camere a căror atmosferă și decor te acaparează și te țin în suspans. Fiecare cameră are povestea ei, un set unic de puzzle-uri, jocuri de inteligență și ghicitori care te vor conduce prin rezultatele lor la marea evadare. Participanții sunt încuiați în camera tematică aleasă, în care se vor lăsa purtați de misterele descoperite și vor rezolva o serie de puzzle-uri și enigme pentru a putea evada. Jocurile tip escape room pot fi jucate atât de adulți, cât și de copii. Pentru a juca un joc din familia de jocuri escape room este nevoie doar de energie, atenție, logică, intuiție și un super spirit de echipă. Este nevoie să intrați în atmosfera jocului și să rezolvați toate misterele acestuia. Fiecare joc este gândit altfel și are povestea proprie. Puzzle-urile te vor trece printr-o întreagă aventură gândită de creatori și vei avea parte de surprize la fiecare pas. Orice indiciu contează și orice puzzle trebuie rezolvat dacă vrei să evadezi…

  1. Mystery House: Aventuri la cutie (RO)

Din familia de jocuri escape room face parte și Mystery House, un joc cooperativ de explorare și rezolvare de enigme în timp real, într-un cadru 3D, bazat pe o aplicație de mobil. Jocul de bază include două aventuri, „Portret de familie” și „Stăpânul labirintului”. Este vorba despre o casă ce se mișcă misterios prin spațiu și timp și nimeni nu își cunoaște destinația. Va trebui să fii suficient de curajos pentru a intra aici. Experimentează fiorul unui escape room în Mystery House: Aventuri la cutie, care oferă un amestec de tehnologie și tradiție. Ești închis în această casă, iar singura cale de ieșire este să rezolvi toate enigmele pe care le găsești înăuntru. Trebuie să cauți indicii în casă, care prezintă mai multe uși pe toate părțile. La începutul jocului, introduci cărți de enigmă în partea de sus a cutiei, iar aceste cărți vor spune o poveste pe măsură ce sunt dezvăluite și rezolvate în timpul jocului. O aplicație de mobil te conduce prin joc și înregistrează progresul echipei tale și timpul tău de joc.

Jocul poate fi jucat din confortul casei tale de până la 5 jucători de + 14 ani.

        2. Exit - Laboratorul Secret (RO)

Tot din jocuri escape room face parte și acest joc, unde jucătorii trebuie să își folosească spiritul de echipă, creativitatea și puterile de deducție pentru a sparge coduri, a rezolva puzzle-uri, a colecta obiecte și a-și câștiga libertatea puțin câte puțin. În calitate de subiecți ai unui studiu medical, jucătorii s-au cazat într-un laborator, dar, în timp ce sunt în locul respectiv, nimeni altcineva nu pare să fie acolo și atunci realizează că ceva nu este în regulă. Dintr-o eprubetă încep să se ridice vapori și toți au senzație de amețeală. Când se trezesc, descoperă că ușa este blocată și nici o altă ieșire nu pare posibilă. Descoperiți o broșură și un disc ciudat, enigmatic, care par să ofere indicii despre cum să scapi din laborator. Este o experiență de dificultate 3,5 din 5 și poate fi jucat o singură dată pentru că pe parcurs veți îndoi, marca și rupe materialele de joc.

        3. Escape Tales Card Game: The Awakening (EN)

Este un joc de cărți de tipul jocuri escape room ce ne introduce într-o poveste captivantă, cu tematică supranaturală și cu un suspans specific filmelor thriller. Jucătorii își asumă rolul lui Sam, a cărui fiică este în comă de peste două luni și ai cărei medici încă nu pot explica cum s-a întâmplat acest lucru sau care a fost cauza. Potrivit lor, totul este în regulă cu fata; este sănătoasă și nu ar trebui să fie în această stare. Sam este disperat și caută răspunsuri oriunde poate, ceea ce duce la o întâlnire ciudată cu Mark. Fiul lui Mark a fost odată într-o situație similară, iar tatăl său a putut să-l ajute să se trezească. El ia oferit lui Sam o carte care să-l ghideze într-un ritual numit „Trezirea”. Sam este avertizat că acest ritual îl va transfera într-o altă dimensiune, unde ar trebui să-și găsească fiica și să înțeleagă care este cauza stării ei. În cadrul jocului Escape Tales: The Awakening veți explora locații, veți rezolva puzzle-uri, veți interacționa cu diverse personaje și veți lua decizii dificile care vă vor influența traseul în joc.

      4. Escape Tales Card Game: Low Memory (EN)

Acest joc de cărți din familia jocuri escape room conține 3 perspective diferite ale unei povești pe care trebuie să le descoperi în detaliu prin rezolvarea de puzzle-uri. Este anul 2060. Elizabeth își ia rămas bun de la soțul ei, care pleacă într-o călătorie de familie, iar Elizabeth îl va urma și ea de îndată ce își va termina proiectul de cercetare la care lucrează. După ce mașina soțului pornește la drum, ea se întoarce la lucru. În dimineața următoare, Elizabeth se trezește pe canapea, cu o durere puternică de cap, iar casa arătând ca prădată de hoți. În ciuda eforturilor, Elizabeth nu reușește să își aducă aminte nimic din cele petrecute în seara precedentă. Jucătorii vor intra în poveștile a trei personaje și vor descoperi, pas cu pas, complotul care le leagă pe toate. Pe măsură ce progresați, veți putea afla elementele de legătura dintre cele trei perspective pentru a lua decizia potrivită la finalul jocului.

      5. Cărți Escape - Soarta Londrei (RO)

Cărți Escape - Soarta Londrei este un joc cooperativ, inspirat de celebrele jocuri escape room și este perfect pentru fanii cu veleități de detectivi. Un grup de oameni este „prins” în interiorul unei camere pline de puzzle-uri și obiecte ciudate. Scopul jocului este de a rezolva puzzle-uri, de a înțelege complotul poveștii și de a folosi inteligent articolele furnizate pentru a ieși din cameră cât mai repede posibil. În acest titlu, o amenințare teribilă atârnă peste Londra, iar Coroana Angliei are nevoie de ajutor. Misiunea ta este să găsești patru dispozitive ascunse în locații secrete și să le dezactivezi înainte de miezul nopții. O singură greșeală și situația ar putea degenera rapid. Folosiți-vă abilitățile de detectivi rezolvând enigmele și puzzle-urile și salvați situația în timp util

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!