Cele mai bune jocuri de societate cu mistere de rezolvat pentru iubitorii de thriller

Cele mai bune jocuri de societate cu mistere de rezolvat pentru iubitorii de thriller
Printre cele mai bune jocuri de societate sunt cele care combină misterele și poveștile gen thriller, cu personaje interesante și intrigi complexe. Aceste jocuri pentru adulți reprezintă o alegere excelentă de a petrece serile de weekend cu prietenii, zilele de vacanță sau de Sărbători. Amuzament, suspans, perspicacitate, competiție amicală și dorința de a fi câștigător: toate acestea sunt argumentele pentru a alege jocuri cu mistere de rezolvat ca în filmele cu detectivi curioși și spioni abili.
 

10  jocuri pentru iubitorii de thriller


Iată care sunt cele mai populare jocuri cu mistere și indicii, pentru iubitorii de thriller:


221B Baker Street - Sherlock Holmes (RO)

 
  • Descriere: jucătorii îl însoțesc pe faimosul Sherlock Holmes în rezolvarea a nu mai puțin de 75 de cazuri complicate, cu mistere, indicii, ghicitori și detalii ascunse la fiecare pas. Acest board game este în top jocuri de societate pentru adulți, datorită varietății scenariilor și designului atractiv. Se numără printre cele mai îndrăgite jocuri de jucat în grup, pentru că le oferă participanților o călătorie în celebra casă din Baker Street, în inima Londrei. Regulile pentru 221B Baker Street - Sherlock Holmes sunt simple, totul este ca atenția, perspicacitatea și spiritul de observație să fie la cote maxime!
 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-6, durata medie de joc pentru un caz: 80 minute, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +10 ani.


Evadare din Alcatraz (RO)

 
  • Descriere: unul dintre acele jocuri interactive pentru adulți care poate fi și un joc de familie amuzant, pentru că participanții se vor simți ca în filmele de acțiune, cu încercări de evadare din celebra închisoare Alcatraz. Jucătorii trebuie să rezolve ghicitorile înscrise pe cartonașe și să găsească în timp record indiciile potrivite care să-i ajute în calea spre libertate. Vor întâlni la tot pasul capcane, pericole și personaje negative, așa că aventura este garantată!
 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 1-6, durata medie de joc: 60 minute, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +12 ani.


Mysterium Park (RO)

 
  • Descriere: un board game potrivit ca joc de petrecere, pentru că aduce în prim plan atmosfera retro, plină de farmec, a circurilor ambulante. Jucătorii vor rezolva misterele ascunse de personaje interesante: clovni, fantome, și acrobați, cu măști de carnaval și dispariții ciudate. Raționamentele trebuie făcute repede și bine, pentru ca vinovații să fie prinși înainte de plecarea artiștilor itineranți din oraș.
 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-6, durata medie de joc: 30-45 minute, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +10 ani.
 

Exit - Laboratorul Secret (RO)

 
  • Descriere: printre cele mai bune jocuri de societate pentru adulți se află cele care recreează atmosfera dintr-un escape room. Astfel participanții se bucură nu doar de un board game cu design atractiv și scenarii interesante, dar și de emoția evadării și de încercările captivante de a rezolva cât mai rapid ghicitori și șarade complicate. În această versiune de Exit, jucătorii trebuie să iasă din laboratorul secret, înainte ca substanțele periculoase să explodeze.
 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 1-4, durata medie de joc: 45-90 minute, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +12 ani.


Cronicile Crimei (RO) -  Joc de investigație interactiv

 
  • Descriere: există multe idei pentru jocuri de societate, iar printre ele sunt scenarii de board games care au devenit clasice, fiind îndrăgite de jucători de toate vârstele. Un astfel de joc interactiv este Cronicile crimei, care transformă participanții în adevărați investigatori în lumea complicată a criminalisticii. Aici ei adună dovezi, se luptă cu puterea din umbră și dezleagă blestemul faraonilor, ca să rezolve cazurile misterioase din cele 5 scenarii ale jocului.
 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 1-4, durata medie de joc: 60-90 minute, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +12 ani.


Mystery House (RO) - Joc Escape Room

 
  • Descriere: printre cele mai îndrăgite jocuri de mister se numără și Mystery House, care oferă experiența realistică de escape room cu ajutorul unei aplicații mobile și a unei originale table de joc 3D. Acest upgrade tehnologic îi conferă un farmec aparte, iar jucătorii pot să încerce mereu scenarii noi, pe care le descarcă direct pe telefon. Ieșirea din casa-capcană nu este niciodată ușoară, așa că aventurile, codurile, personajele din labirint și cartonașele locație sau obiect vor fi atent observate, pentru a descoperi indiciile ascunse în ele.
 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 1-5, durata medie de joc: 60 minute, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +14 ani.


Povești întunecate: Filme Fantasy (RO)

 
  • Descriere: din topul cu cele mai bune jocuri de societate mystery nu putea lipsi această colecție fascinantă de 50 cazuri misterioase cu umor negru, mituri și fantezii ciudate. Jucătorii vor fi pe rând Maeștri ai Ghicitorilor și vor oferi indicii despre castele, școli de magie, universul din adâncul mărilor, cu dragoni, demoni și vampiri. Poveștile întunecate oferă o călătorie pasionantă în lumea filmelor și serialelor fantasy.
 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-20, durata medie de joc: 120 minute, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +12 ani.

 Cele mai bune jocuri de societate cu mistere de rezolvat pentru iubitorii de thriller
 

Cluedo - Dracula (RO-EN)

 
  • Descriere: celebra franciză Cluedo este disponibilă într-o gamă largă de variante și extensii, așa că fanii seriei se bucură de multe scenarii originale, de exemplu Cluedo Harry Potter. Jocul Cluedo Dracula aduce în plus legenda sângerosului vampir care bântuie Castelul Bran. Jucătorii trebuie să investigheze o crimă misterioasă și să afle în timp record, prin întrebări și răspunsuri, cine este vinovat. Acuzațiile trebuie făcute cu grijă, pentru a descoperi cartonașele din plicul Caz rezolvat și a câștiga titlul de detectiv.
 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-6, instrucțiuni și elemente joc în română și engleză, vârsta recomandată: +8 ani.


Narcos (RO)

 
  • Descriere: Narcos este unul dintre jocurile de societate inspirate din seriale și redă într-un mod creativ intriga din film, cu mafioți și traficanți care se luptă pentru putere și influență. El Patron, asasinii, agenții DEA, polițiștii, Los Pepe, Cartelul Cali sunt personajele care își dispută supremația, se ascund ori încearcă să-i prindă pe răufăcători. Jucătorii vor îndeplini aceste roluri și vor încerca strategii elaborate ca să-și păcălească adversarii și să ducă la bun sfârșit misiunea.
 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-5, durata medie de joc: 100 minute, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +18 ani.


Spyfall (RO)

 
  • Descriere: ce poate fi mai misterios și mai plin de suspans decât un joc cu spioni? Iar când numele agentului secret este Bond, James Bond, se poate vorbi despre un succes de public. Misiunile faimosului 007 sunt descrise într-un board game cu design atractiv și scenariu antrenant, ca un film de acțiune, cu urmăriri periculoase și secrete mortale.
 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 3-8, durata medie de joc: 20 minute, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +13 ani.

Alegeți titlurile preferate dintre cele mai bune jocuri de societate cu mistere și indicii, pentru a petrece momente distractive alături de prieteni și familie. Rezolvați enigme, vă amuzați împreună într-un mod captivant și plin de surprize, ideal pentru iubitorii de thriller.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!