12 jocuri de Paște perfecte pentru a petrece alături de familie

12 jocuri de Paște perfecte pentru a petrece alături de familie
Printre cele mai apreciate activități de petrecere a timpului liber sunt jocurile de societate, care sunt potrivite atât în weekend, cât și de Sărbători. Vă prezentăm în continuare cele mai bune exemple de boardgames pentru Paște, cu efecte benefice în dezvoltarea copiilor prin jocuri educative și distractive. 
 

De ce sunt importante jocurile de Paște în familie 

Sunt multe activități de Paște pentru copii: colorarea ouălor, desenarea unor peisaje de primăvară, aranjamente de flori, îngrijirea grădinii. Alături de acestea este important ca părinții să petreacă timp de calitate împreună cu juniorii lor, alegând jocuri de Paște. Aceste jocuri de familie amuzante și instructive îi vor bucura pe copii și le vor face vacanța mai frumoasă, alături de cei dragi.
 

Jocuri perfecte pentru a petrece timpul cu familia

Zăpăcilă (RO)

Zăpăcilă (RO)
  • Descrierea jocului: Alegeți un joc ingenios de memorie și concentrare, care-i va ține atenți pe copii la cele 12 piese cu simboluri pe care trebuie să le mute în ordine și să le aranjeze în diferite moduri. Memorie de elefant sau uituc Zăpăcilă, cine va fi învingător și cine va pierde la acest board games pentru toate vârstele? Poate fi jucat ușor în aer liber, pentru că are o cutie compactă și piese simple, așa că luați-l în bagajul de picnic sau în vizită la casa bunicilor.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-4, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +6 ani.


Alias Junior (RO)

Alias Junior (RO)
  • Descrierea jocului: Printre cele mai cunoscute jocuri în familie cu copii mari și mici se numără și Alias Junior, un board game cu pictograme pe care jucătorii le explică prin indicii coechipierilor. Acest joc dezvoltă vocabularul copiilor și abilitățile de vorbire în public, le dă celor mici încredere în forțele proprii și curaj de a se  exprima liber.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 4-12, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +5 ani.


Story Cubes - Clasic (RO)

https://www.gameology.ro/jocuri-de-societate-pentru-familie/story-cubes-clasic-ro.html

  • Descrierea jocului: ce poate fi mai distractiv la petrecerile în familie decât să vă strângeți cu toții la jocuri de cuvinte ce vor aduce voie bună și varietate? Story Cubes Clasic este versiunea de bază a seriei Cuburi de Poveste și conține 9 cuburi cu imagini și simboluri, iar fiecare jucător creează o poveste cu ajutorul imaginilor pe care le are pe zarurile sale.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-12, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +6 ani.


Campionii Distracției (RO)

Campionii Distracției (RO)
  • Descrierea jocului: Un board game potrivit pentru jocuri de Paști, deoarece implică mișcare, joacă, alergare, poate fi organizat la iarbă verde, în curte, pe terasă sau în vacanță la cabană. Așa cum îi spune și numele, Campionii Distracției reprezintă o colecție de probe distractive, provocări vesele și întreceri amicale. 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-8, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +11 ani.


BrainBox - Descoperă România (RO)

BrainBox - Descoperă România (RO)
  • Descrierea jocului: un joc interactiv de familie, în care copiii află lucruri noi și interesante despre țara lor, iar părinții au ocazia să-i învețe istorie, geografie și literatură într-un mod agreabil, prin joacă. Se poate organiza solo sau pe echipe, așa că pot participa mai mulți membrii ai familiei, iar cei mici vor fi bucuroși să se joace împreună cu cei mari și vor fi mai motivați să afle răspunsurile de cultură generală.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 1-6, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +7 ani.
joc interactiv de familie


Hanabi (RO)

Hanabi (RO)
  • Descrierea jocului: unul dintre acele jocuri pentru copii care dezvoltă comunicarea și spiritul de echipă, deoarece jucătorii primesc indicii și aranjează cartonașele proprii după culori și valori, ca să construiască focuri de artificii pe baza îndrumărilor de la partenerii de joacă. Participanții la joc nu văd cărțile proprii, se bazează doar pe informațiile primite de la ceilalți, de aici rezultând situații amuzante și multă veselie.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-5, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +12 ani.


Pikto (RO)

Pikto (RO)
  • Descrierea jocului: Pikto este printre cele mai potrivite jocuri de Paști, deoarece jucătorii desenează și colorează, într-o atmosferă creativă și artistică. Cei mici pot să-și dezvolte astfel imaginația și chiar să descopere că au talent la pictură. Regulile sunt simple: câștigă cel care reușește să redea sugestiv prin cât mai puține linii și cercuri cuvintele primite, astfel încât coechipierii să ghicească despre ce este vorba.  
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 3-6, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +12 ani.


Alice in Wordland (EN)

Alice in Wordland (EN)
  • Descrierea jocului: de la mic la mare, toată lumea va fi cucerită de acest joc  de petrecere în care nu este voie să fie pronunțate anumite litere, iar cel care greșește, pierde. Subiectele de conversație sunt diverse, se râde mult și toată lumea se distrează excelent, chiar dacă se întâmplă să fie folosite literele interzise. 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 3-8, instrucțiuni și elemente joc în limba engleză, vârsta recomandată: +8 ani.


Micul Prinț (RO)

Micul Prinț (RO)
  • Descrierea jocului: Micul Prinț se află în top jocuri de Paști, pentru că îi poartă pe copii într-o lume magică, cu personaje sensibile (vulpea, elefantul, oaia și șarpele) și povești frumoase. Inspirat din faimoasa carte cu același nume, acest joc de construcție și strategie îi va învăța pe cei mici să exploreze universul prin imaginație și perspicacitate.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-5, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +8 ani.


Lumea viselor (RO)

Lumea viselor (RO)
  • Descrierea jocului: Lumea viselor este un joc de societate pentru toate vârstele, în care jucătorii interpretează pe rând rolul Visătorului. Participanții la aventura acestui board games plin de fantezie ghicesc cuvintele din vis pe baza indiciilor adevărate sau false primite de la ceilalți participanți, ce au roluri de spiridusi, vrăjitori sau zâne.  
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 4-10, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +8 ani.


Colourbrain (EN)

Colourbrain (EN)
  • Descrierea jocului: colorat, vesel și instructiv, Colourbrain este potrivit pentru jocuri de Paști în familie, deoarece aduce bună dispoziție, testează cultura generală și menține spiritul de competiție. Se joacă pe echipe, ca la jocuri trivia și reprezintă o ocazie excelentă pentru cei mici de a se distra împreună cu părinții și prietenii, în zile de sărbătoare.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-20, instrucțiuni și elemente joc în limba engleză, vârsta recomandată: +12 ani.


Mandala Stones - Pietrele Armoniei (RO)

Mandala Stones - Pietrele Armoniei (RO)
  • Descrierea jocului: este un joc îndrăgit de oameni de toate vârstele, pentru că aduce relaxare și în același timp dă ocazia creării unor adevărate opere de artă din pietricele colorate. Strategiile de plasare a pietrelor pe tabla mandala și traseele de joc sunt adevărate încercări de concentrare și perspicacitate, așa că importanța jocului este cu atât mai mare.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-4, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +10 ani.
Alegeți titlurile preferate dintre aceste jocuri de societate și organizați întâlniri agreable în familie, cu ocazia sărbătorilor pascale. Vremea frumoasă de primăvară, atmosfera de petrecere și bucuria de a fi cu toții împreună contribuie la crearea unor momente memorabile. Fie că sunt jocuri vechi românești sau jocuri de Paști cu board games moderne, vă veți distra pe cinste, iar copiii vor avea cele mai frumoase amintiri de vacanță.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!