Jocuri de băut pentru petreceri: Cum să te distrezi alături de prieteniÎ

Jocuri de băut pentru petreceri: Cum să te distrezi alături de prieteniÎ
Printre cele mai agreabile activități interactive sunt jocurile de societate, potrivite pentru întâlniri între prieteni și petreceri vesele, cu dans și antren. Un chef cu adevărat reușit oferă participanților ocazia să-și descopere imaginația, creativitatea și prezența de spirit în compania unor board games, șarade, întreceri amicale și probe originale, care le testează abilitățile fizice, simțul umorului și spontaneitatea. 
 

Ce înseamnă drinking games - jocuri de băut pentru petreceri 

Așa cum sugerează și denumirea lor, jocurile de băut sunt cele care înviorează atmosfera la o petrecere și aduc diversitate, transformă un party plictisitor într-o adevărată competiție a glumelor și probelor vesele. 

Protagoniștii primesc pedepse lichide, adică trebuie să respecte sarcinile primite la jocuri cu shoturi sau jocuri de băut cu cărți, degustă din paharele pregătite cu băuturi alcoolice și nealcoolice, spre distracția generală.

În general sunt jocuri pentru adulți, dar pot fi adaptate și la petreceri pentru copii și adolescenți, prin înlocuirea licorilor alcoolizate cu sucuri, limonade și mocktailuri (cocktailuri fără alcool). 

Ideea de drinking games se referă la o stare de spirit veselă și o atmosferă destinsă, fără a încuraja consumul în exces. Jocurile de petrecere sunt sarea și piperul care condimentează ingredientele unei întâlniri între prieteni. 

Aflate pe primele locuri în topul cu jocuri amuzante pentru adulți, diferitele jocuri de băut reprezintă cea mai bună opțiune pentru organizarea unor petreceri memorabile. 
 

Top 10 cele mai amuzante jocuri de băut pentru petreceri

Iată care sunt cele mai bune idei de jocuri în grup, lângă un pahar de vin, o halbă de bere sau un shot de tequila: 

Beat în jurul lumii (RO)

  • Descriere joc: o colecție cu cele mai trăznite jocuri pe care le poți juca cu prietenii,  alese dintre sute de board games din toată lumea: să strigi ca un japonez, să fii curajos ca un peruan sau să bei ca un marinar irlandez, acestea sunt doar câteva dintre bravele încercări pe care le ai de trecut la Beat în jurul lumii. Gașca veselă poate selecta dintre cele 15 jocuri de petrecere cu băutură: Ping Pong Pang, Dudo, Gheara Ursului, Bier Kastenlauf și multe altele. 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-16, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +18 ani


Joc de petrecere Gargle (EN)

  • Descriere joc: așa cum îi spune și numele, este vorba despre un joc de băut unde faci gargară în timp ce încerci să fredonezi melodiile celebre scrise pe cartonașe. Dacă nu ai voce sau ureche muzicală, cu atât mai bine, distracția va fi mai mare, iar coechipierii nu se vor supăra dacă veți pierde întrecerea cu echipa adversă. Până la urmă, toată lumea câștigă o porție bună de râs!   
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 3-6, instrucțiuni și elemente joc în limba engleză, vârsta recomandată: +18 ani


Joc amuzant cu mingi Head Butt (EN)

  • Descriere joc: iată un drinking game care presupune și puțină mișcare, ca să fie distracția completă: trebuie să obții cât mai multe puncte prin aruncarea unor mingi moi, care se prind de casca pe care o poartă pe cap adversarul. Acesta va încerca să te încurce, ca să ratezi zonele cele mai bine cotate. Va fi un balet amuzant, care poate fi jucat și pe muzică, pentru un plus de fun. Head Butt este potrivit nu doar la petreceri, ci este și unul dintre jocurile pentru teambuiding pe care toți colegii îl vor aprecia.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-4, materiale: nailon și plasă, vârsta recomandată: +8 ani
Minți murdare (RO) 

Minți murdare (RO)

  • Descriere joc: un joc de echipă la care se râde mult, iar simțul umorului este greu încercat, pentru că include mima, șarade, ghicitori și jocuri fără perdea, pe care trebuie să le rezolvi împreună cu coechipierii, pentru a înainta pe tabla de joc. Câștigătorul trece primul linia de finish, iar abilitatea de a descrie creativ persoane, locuri, lucruri, acțiuni și sentimente reprezintă cheia succesului la acest board game fără inhibiții.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 4-16, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +18 ani


Bătălia cuplurilor (RO)

  • Descriere joc: se află în top jocuri de societate pentru adulți, deoarece  testează într-o manieră veselă cât de bine se cunosc unul pe celălalt cei doi protagoniști ai unui cuplu. Se desenează mult, se și ghicește pe baza schițelor răspunsul la o întrebare sau titlul unui film. Probele sunt diverse, iar surprizele apar la tot pasul, pentru că nu întotdeauna partenerul sau partenera de viață interpretează corect indiciile oferite. Cupidon este un companion capricios, iar supărăcioșii vor afla acest lucru la Bătălia cuplurilor.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 2-4 cupluri, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +18 ani


 WTF?

  • Descriere joc: este cel mai rapid din categoria jocuri de băut, pentru că trebuie găsite răspunsuri contracronometru la întrebări simple în aparență, dar cu multe capcane și detalii indiscrete. Petrecăreții trebuie să aibă prezență de spirit și să blufeze ca la poker atunci când improvizează sau încearcă să-și pună în dificultate adversarii. Este ușor de învățat cum se joacă WTF, mai greu este să găsești răspunsurile potrivite în cel mai scurt timp și să alegi strategia potrivită de joc.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 3-8, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +18 ani


OMFG! (RO)

  • Descriere joc: mai complex și mai amuzant decât celelalte jocuri de băut cu întrebări și răspunsuri haioase, OMFG! aduce suspans și adrenalină la petrecerile între prieteni. Cartonașele cu adevăr, bluf, cacealma și dublu bluf creează adevărate probe de foc pentru jucători, care trebuie să scape nedetectați de adversari și să se ferească de indiscrețiile lor. Păcălit sau păcălitor, așa s-ar putea numi acest joc de societate pentru adulți descurcăreți.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 3-8, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +18 ani


Tension

  • Descriere joc: un joc cu cărți care combină viteza de reacție cu testarea cunoștințelor de cultură generală, ca la jocuri trivia. Ritmul alert și provocările diverse fac din Tension un joc de petrecere potrivit pentru adulți și copii deopotrivă. Capacitatea de a găsi câte 10 exemple din diferite categorii în doar 60 de secunde reprezintă o adevărată provocare, mai ales dacă orele sunt înaintate și cheful este în toi.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 4-16, grupați în 2 echipe, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +8 ani


Shit happens: Shitty ways to die (EN)

  • Descriere joc: printre cele mai distractive jocuri de băut, Shit happens este o mostră de umor britanic perfectă pentru petrecerile românești, cu oameni veseli și dezinhibați, care știu să facă haz de necaz. Se poate râde de orice, până și de Stupid-O-Meter, care evaluează cel mai prostesc mod de a muri. 
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 4-16, grupați în 2 echipe, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +18 ani


Povesti întunecate 3 (RO)

  • Descriere joc: plin de suspans ca un film de acțiune, cu întâmplări demne de un thriller întunecat, acest board game de petrecere aduce adrenalina la cote maxime și transformă un chef liniștit într-o adevărată aventură cu personaje ciudate. Umor negru, imaginație, talent actoricesc: toate fac parte din recuzita acestui carusel de ghicitori cu răspunsuri neașteptate și detalii demne de intrigile polițiste.
  • Detalii tehnice: număr de jucători: 4-20, instrucțiuni și elemente joc în limba română, vârsta recomandată: +12 ani
 Alege titlurile preferate dintre aceste sugestii de jocuri de băut, ca să te distrezi alături de prieteni și să organizezi petreceri originale, unde invitații să se simtă ca într-o vacanță cu aventuri neașteptate și călătorii exotice. Multe dintre ele sunt și jocuri de societate pentru familie, așa că le poți include printre activitățile recreative de weekend sau de sărbători. 
 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!