Machete 3D - cadoul perfect pentru pasionații de filme și seriale

Machete 3D - cadoul perfect pentru pasionații de filme și seriale

Foarte mulți sunt cei ce se uită cu drag la filme sau se retrag discret când în program urmează serialul lor favorit. Dar printre ei, sunt și cei ce sunt foarte pasionați de aceste filme sau seriale. Ei sunt de diferite vârste, astfel spus sunt „ca niște copii” la orice vârstă. Sunt acei pasionați care își umplu pereții casei cu postere cu scene din filmele îndrăgite iar pe toate rafturile au machete la diferite scări cu eroii preferați sau cu diferite bunuri din dotarea acestora. Vrem să acceptăm sau nu dar acești hobbyiști există. Nu numai că se uită destul de des la filmele cu eroii îndrăgiți dar își ocupă timpul și cu procurarea și construcția de machete 3D inspirate de aceste filme și seriale.

Trebuie să acceptăm că un asemenea hobby este chiar foarte plăcut. Cu un efort minim hobbyistul nostru își poate procura un minim de unelte, cu care va putea să petreacă cu mare plăcere un timp confecționând dintr-un kit de construcție macheta dorită. Și există suficiente asemenea kituri.

Spuneam că îmi pare bine pentru cei ce au acest hobby pentru că este foarte simplu să le fac cadouri atunci când trebuie. Poate sunt singurele cadouri cu care mergi la sigur. Trebuie doar să te documentezi să nu mai existe cadoul tău în colecția lui.

Dacă îți place să construiești diverse machete și apoi să le colecționezi, seria de Machete 3D de asamblat de la Metal Earth, inspirate din cele mai celebre filme și seriale SF, este alegerea potrivită pentru tine. Tot din machete 3D poți alege cadoul perfect pentru pasionații de filme și seriale, găsind aici de la scutul lui Captain America sau Mjolnirul lui Thor, la USS Enterprise sau costumul lui Iron Man. Aceste produse nu sunt jucării, sunt machete de asamblat, piesele fiind tăiate din foi de metal cu un laser de mare precizie. Pentru asamblarea acestor machete 3D mai aveți nevoie doar de o pensetă obișnuită, care nu este inclusă în pachet. Pentru că includ elemente de mici dimensiuni și margini ascuțite sunt interzise copiilor cu vârstă sub 3 ani și nu sunt recomandate copiilor cu vârstă sub 14 ani.

Bat-Signal este un dispozitiv de semnal de primejdie care apare în benzile desenate americane publicate de DC Comics, ca fiind mijlocul de convocare a supereroului, Batman. Este o lumină de căutare special modificată, cu o emblemă stilizată a unui liliac aplicat pe lumină, permițându-i să proiecteze un simbol mare de lilieci pe cerul noros de noapte peste Gotham City. Semnalul este folosit de Departamentul de Poliție al orașului Gotham ca metodă de contactare și citare a lui Batman în cazul în care este nevoie de ajutorul său, dar și ca armă de intimidare psihologică pentru numeroșii criminali din Gotham City. Se dublează ca logoul principal pentru seria Batman de cărți de benzi desenate, emisiuni TV și filme. Prin asamblarea acestei machete 3D vei putea observa în amănunt acest obiect deosebit de important și te vei putea bucura de experiența construirii propriului Bat Signal din metal pentru biroul tău sau raftul tău.

Optimus Prime este un cybertronian, o specie extraterestră de forme de viață robotizate modular auto-configurante, un amestec sinergic de evoluție biologică și inginerie tehnologică. Optimus este liderul autoboților, o facțiune a Transformerșilor care sunt rivali ai Decepticonilor, o altă facțiune. El este definit de caracterul său moral puternic, neînfricat și înțelept, care își folosește toate abilitățile de care dispune pentru a apăra Pământul de Decepticoni și este aproape întotdeauna portretizat ca eroul principal al poveștii, opunându-se răului lider Decepticon Megatron. Descoperă și construiește Macheta 3D Transformers Optimus Prime, un obiect de colecție pentru fanii seriei de filme SF Transformers.

Bumblebee este unul dintre cei mai de încredere locotenenți ai lui Optimus Prime. Deși nu este cel mai puternic dintre autoboți, Bumblebee mai mult decât compensează acest lucru cu o fântână fără fund de noroc, determinare și curaj. El ar da cu bucurie viața lui pentru a proteja pe alții și ai opri pe Decepticoni. Grav deteriorat în luptă, Bumblebee, din păcate, a pierdut capacitatea de a vorbi verbal, deși el poate comunica în continuare pe frecvențe inter-autobot. El poate, de asemenea, să comunice cu aliații umani ai autoboților și cu prietenul său, Sam Witwicky, redând clipuri audio din mass-media populară la radioul său. Cu Macheta 3D Transformers Bumblebee poți construi și păstra pe biroul tau autobotul tău preferat. Bumblebee este „fratele cel mic” al echipei de autoboți Transformers. Bumblebee a câștigat admirația fanilor din întreaga lume prin optimism, gustul pentru aventură și modul simpatic de a interacționa cu oamenii.

Nava de lupta TIE era prevăzută cu un sistem de armament și de senzori foarte avansat, potrivit numai pentru cei mai buni piloți ai Forțelor Speciale din Primul Ordin. Folosită în scop de atac, dar și de explorare, nava TIE a avut un rol esențial în îndeplinirea cu succes a misiunilor dificile din Star Wars. Aceasta este o navetă de luptă folosită de piloții forțelor speciale de elită din Primul Ordin, armat cu o combinație de tunuri laser cu o turelă de arme grele și un lansator de focoase mag-puls, oferind luptătorului un câmp de foc de 360⁰ și capacitatea de a livra muniție specială. TIE a fost echipată cu hiperdriveuri pentru a permite luptătorului să meargă în misiuni cu rază lungă de acțiune departe de o bază sau o navă purtătoare, scuturi deflectoare îmbunătățite și celule cu randament ridicat care au furnizat o putere suplimentară sistemelor de la bord, care au fost necesare datorită armelor sale mai puternice și scuturilor mai puternice. Această navă de atac, foarte versatilă, a fost folosită atât pentru operațiuni de recunoaștere, cât și pentru operațiuni de luptă. Asamblează și păstrează pe biroul tău pe raftul de lângă tine Macheta 3D Special Forces TIE Fighter a Primului Ordin, obiect de colecție licențiat Star Wars.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!