Puzzle-uri cu care sa te relaxezi de Paste

Puzzle-uri cu care sa te relaxezi de Paste

Jocul de puzzle constă în reconstituirea unei imagini sau a unui obiect tridimensional având la dispoziție numeroase piese, diferite ca formă și culoare, ce se pot intercala. Pentru cele mai multe persoane, această activitate este un hobby.

Istoria acestui tip de joc pornește de la o pictură sau un desen realizat pe o placă de lemn care apoi este decupată în mici forme ce pot fi mai apoi reasamblate. După aproximativ 300 de ani de la primele forme de joc, puzzle-ul este astăzi realizat din carton, întrucât acest material este mai convenabil. De asemenea, în locul picturii, intervine tiparul, astfel că jocurile pot avea un conținut mare de detalii precum și o libertate mai mare în alegerea imaginii ce urmează a fi realizată. După tipar, cartonul este decupat folosind un cuțit-matriță metalic după un contur complex. Jocul poate avea de la 4 sau 9 piese până la mii de piese, mărind astfel dificultatea, dar și interesul pasionaților.

Originar, în limba engleză, puzzle denumește orice tip de joc, jucărie sau problemă care solicită ingeniozitate, logică, perspicacitate și perseverență pentru a ajunge la o soluție. Limba română a preluat acest termen pentru ceea ce în engleză se numește jigsaw puzzle, adică puzzle-decupaj.

Un puzzle este un joc , o problemă sau o jucărie care testează ingeniozitatea sau cunoștințele unei persoane . Într-un puzzle, se așteaptă ca rezolvatorul să adune piese într-un mod logic, pentru a ajunge la soluția corectă sau distractivă a puzzle-ului. Există diferite genuri de puzzle-uri, cum ar fi cuvinte încrucișate, puzzle-uri de căutare cuvinte, puzzle-uri numerice, puzzle-uri relaționale și puzzle-uri logice. Puzzle-urile sunt deseori create pentru a fi o formă de divertisment, dar pot apărea și din probleme matematice sau logice, cazuri când soluția poate fi o contribuție la cercetarea matematică.

Pentru că joaca este cea mai bună metodă educativă pentru copii, ajută-i să-și dezvolte abilitatea de asociere, răbdarea și imaginația. Potrivind piesă cu piesă, cei mici vor observa rezultatul muncii lor și vor intelege mai ușor relația dintre o parte și un întreg. Poți alege dintre o multitudine de modele de puzzle cu imagini viu colorate. Jocul cu un puzzle este un joc fantastic, dar totodată și relaxant.

Dar odată microbul inoculat, jocul de puzzle provoacă dependență și se transformă în hobby. Și aduceți-vă aminte ce se scrie pe cutie de către producători, „Vârstă recomandată pentru copii mai mari de 3 ani” sau și mai explicit „Recomandat copiilor cu vărste între 3 și 99 de ani”.

Redescoperă momente importante ale anilor ′70 pe măsură ce asamblezi acest puzzle.

Dacă te numeri printre nostalgicii anilor ′70 sau, pur și simplu, vrei să afli mai multe detalii despre momentele care au marcat istoria acestor ani, atunci acest puzzle de 500 de piese este pe gustul tău. Dintre momentele istorice pe care le poți descoperi în acest puzzle se numară Jubileul de argint al Reginei Elisabeta a II-a, trecerea Marii Britanii la sistemul decimal în 1971 sau chiar aderarea Regatului Unit la Uniunea Europeana din anul 1973. Tehnologia a cunoscut și ea schimbări importante precum lansarea si utilizarea modelului revoluționar de avion Boeing 747 la începutul anilor ′70, și a celui supersonic, Concorde, în 1976. Din punct de vedere artistic, anii ′70 s-au remarcat prin succesul lui Michael Jackson, al trupelor ABBA și Sex Pistols sau prin lansarea seriei de filme Star Wars.

Celebrul ilustrator Robert Opie a fost cel care a realizat imaginea deosebită a acestui puzzle, pasionat fiind de colecționarea de obiecte de decor, suveniruri, reviste, jucării și multe altele. The Museum of Brands, Packaging and Advertising din Londra găzduiește această colecție fascinantă. Robert Opie mai este de asemenea interesat de schimbările aduse de cele două războaie mondiale și de emanciparea graduală a femeilor.

Acest puzzle 1000 piese „Rick and Morty” este un puzzle licențiat și 100% original, perfect pentru fanii celebrei animații televizate.Toate personajele îndrăgite din celebrul serial de animație Rick and Morty au fost reunite într-un singur loc, pe ilustrația acestui puzzle de 1000 piese Rick and Morty.

Rick și Morty este un sitcom animat științifico-fantastic creat de Justin Roiland și Dan Harmon pentru Adult Swim. Serialul urmărește aventurile pline de eșec ale omului de știință cinic Rick Sanchez și ale nepotului său, Morty Smith, care și-a împărțit timpul între viața internă și aventurile interdimensionale. Serialul a avut premiera pe 2 decembrie 2013 și al treilea sezon s-a încheiat la 1 octombrie 2017. În mai 2018, seria a fost preluată pentru încă 70 de episoade pe o perioadă nespecificată de sezoane.

Alege să te relaxezi construind acest puzzle și descoperind, pe măsură ce potrivești piesele, personaje ciudate și amuzante din lumea nebună a lui Rick and Morty. Cu siguranță îi vei recunoaște pe membrii familiei Smith, pe Sleepy Gary, pe Frankenstein sau pe Mr. Poopybutthole.

Friends este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Serialul se concentreazǎ asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York. 

Descoperă unele dintre cele mai prețioase momente petrecute împreună, în timp ce construiești acest puzzle 1000 piese „Friends - Milkshake”. Prin savurarea împreună a unor milkshake-uri și prin împărtășirea celor mai trăsnite idei și întâmplări, se pot crea cele mai frumoase prietenii. Alege să construiești acest puzzle 1000 piese „Friends - Milkshake” și descoperă, pe măsură ce potrivești piesele, îndrăgiții protagoniști ai serialului Chandler, Rachel, Ross, Monica, Joey și Phoebe.

Volumele Harry Potter formează o serie de romane foarte populară în întreaga lume, ce aparțin genului fantastic și au fost scrise de către autoarea britanică J. K. Rowling. Cărțile tratează o lume a vrăjitorilor, protagonist fiind un tânăr vrăjitor numit Harry Potter, alături de prietenii lui Ron Weasley și Hermione Granger. Un serial de opt filme omonime a fost creat după aceste romane.

Asamblează acest puzzle cu Harry Potter, de 1000 de piese, „The Secret Horcrux” pentru a te relaxa și a descoperi unul dintre cele mai importante și tensionate momente din viata lui Harry Potter. Ilustrația amintește de confruntarea dintre Harry Potter și maleficul Lord Voldemort, provocată de faptul că Harry Potter deținea rolul de horcrux al întunecatului Lord Voldemort.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!