• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

Cauti o noua provocare? Construieste chiar tu un robot cu kituri de robotica

Cauti o noua provocare? Construieste chiar tu un robot cu kituri de robotica

Indiferent de vârstă, copiii ne uimesc de fiecare dată prin imaginația debordantă de care dau dovadă, ne încântă cu idei infinite de jocuri creative și, atunci când au la îndemână resursele potrivite, reușesc să creeze un adevarat univers magic al bunei dispoziții și al creativității.

Și pentru că educația cea mai eficientă este joaca, merită să venim în sprijinul micuților cu câteva jucării educative, menite să îi ajute să își dezvolte creativitatea și să cunoască lumea din jur într-un mod inedit.

Cu seturile de jucarii educative potrivite, învățarea devine o joacă, iar joaca o permanentă sursă de a învăța lucruri noi. Chiar dacă cei mici nu au neapărat o înclinație nativă pentru construit, aceste kituri robotică aduc beneficii extraordinare copiilor de toate vârstele, stimulându-le dezvoltarea coordonării mană-ochi și a motricității fine, precum și cunoașterea culorilor, formelor și texturilor, iar mai apoi, când mai cresc, le înlesnesc înțelegerea fenomenelor fizice și chimice.

Robotica este un domeniu care acoperă o gamă largă de subiecte, oferind copiilor, începând cu vârsta de 8 la 10 ani, experiență în învățarea matematicii, ingineriei și designului creativ prin rezolvarea unor kituri robotică. Aceste truse de construcție roboți permit celor mici să își construiască propriul robot de la început și să descopere cum se potrivesc piesele mobile. Kiturile de robotică sunt educative și ajută la dezvoltarea răbdării, a imaginației și a abilităților de rezolvare a problemelor. Ele sunt surse de învățare și de distracție, ce pot dezvolta abilități tehnice, copilul primește toate piesele, pe care trebuie să le aleagă și să le monteze după instrucțiuni. În timp ce la început sunt proiecte școală, în timp pot deveni hobby-uri. A fi capabil să construiască jucării robotizate din kituri robotică, este un timp de care copiii se bucură și combină lumea offline și online a aplicațiilor, în propriile mâini. Majoritatea roboților sunt controlați de dispozitive inteligente, iar unele sunt chiar programabile. Procesul de a construi kituri robotică și de a vedea cum se mișcă creația ta, este ceea ce determină emoția. Copiii au un mare sentiment de realizare și împlinire, atunci când finalizează un proiect de robotică și îl văd că prinde viață.

Acest kit construcție Coding Robot 5 în 1 Mecanic ofera copiilor ocazia de a învăța despre robotică și programare în timp ce se distrează cu kituri robotică. Este un robot în adevăratul sens al cuvântului și poate efectua o mulțime de acțiuni, cum ar fi să se rotească până la 360⁰, să se miște în față, în spate, să stea pe loc, să ridice, să arunce mingi, să lovească, să apuce și să deseneze. Ca să-l programezi să facă toate astea, nu ai nevoie de un PC ori un soft special. Trebuie doar să construiești robotul conform instrucțiunilor. Mai exact, prin inserția pinurilor din plastic în roata de codare a robotului, desigur, în ordinea corectă, vei putea să obții acest robot mișcător. Coding Robot 5 în 1 Mecanic nu este numai amuzant și atât. Dincolo de ideea de a-l pune să facă tot felul de giumbușlucuri, el e o jucarie educativă excelentă. Faptul că reușeși să construiești un super robot pornind de la un kit de piese, înseamnă că e și educativ, și distractiv. Pentru a construi acest robot ai nevoie de o șurubelniță cu cap cruce, de un cutter, un marker, o ruletă și două baterii AAA. Ți-ar mai trebui și minim 8 ani, iar dacă ai sub 14 ani, de preferat și un adult care să te îndrume.

Acest set te ajută să construiești o mână de robot portabilă, ajustabilă, ușoară și distractivă, din 203 piese, prin urmărirea instrucțiunilor pas cu pas. Mâna este prevăzuta cu 4 degete și cu 8 module de ajustare ale acestora, prin mișcarea dinamică a lichidului de la unul la altul pe baza de presiune, mimând mișcările mușchilor unei mâini reale. Articulațiile degetelor se vor mișca și vei reuși să strângi pumnul și să întinzi palma. Astfel, după asamblare și adăugarea a câtorva picături de apă, Mâna Hidraulică va începe să simuleze miscarile mâinii umane atunci când o vei manevra cu vârful degetelor. Cu aceasta Mână Hidraulică poți încerca mai multe tehnici de prindere, precum ținerea în mână a unei mingi, a unei sticle, a unui șurub mic, fiind o experiență interesantă și amuzantă. Mâna hidraulică măsoara 40 cm și este ajustabilă, îi poți modifica mărimea palmei și lungimea degetelor, astfel încăt ea poate fi purtată atât de copii, cât și de adulți. Ea poate fi purtată de dreptaci și stângaci, deopotrivă.

Printre aceste kituri robotică cu siguranță, un kit de construcție Sistem Solar este o jucărie ce nu poate lipsi niciunuia din astronauții și astronomii în devenire, în primii lui ani de școală. După asamblare, copii vor picta Soarele și planetele. Soarele este prevăzut cu un panou solar si, prin expunerea directă la razele soarelui sau sub lumina unei lămpi cu halogen, planetele vor incepe să se miște în jurul Soarelui, imitând mișcarea lor reală de rotație. Setul de construcție a Sistemului Solar este un instrument educativ și distractiv deopotriva, copiii fiind familiarizați prin joc cu energiile alternative.

Veți descoperi aici o jucărie pe cât de educativă, pe atat de distractivă. Kitul de construcție Roboți Solari 14 în 1 oferă ocazia celui mic de a construi, pe rând, 14 modele de roboței care vor prinde viață la lumină. Setul include toate elementele necesare construirii celor 14 variante diferite de roboți solari: Turtle-bot, Walker-bot, Quadru-bot, Wheel-bot, Beetle-bot, Dog-bot, Boat-bot, Auto-bot, Crab-bot, Slither-bot, Roly Poly-bot, Row-bot, Surf-bot si Boxer-bot. Cu aceste kituri robotică, copiii își vor putea construi propriile jucării, iar părinții nu vor purta grija bateriilor. Roboțeii vor putea fi puși în mișcare afară, la lumina soarelui sau în casă, la o lumină halogen de 50 watt.

Oferă celor mici un Kit robotică, Vehicul cu apă sărată, prin intermediul căruia vor învăța despre energiile alternative și noțiuni de robotică. Kitul oferă toate componentele necesare construirii unei mașini de curse, iar după adăugarea câtorva picături de apă sărată, mașina va începe să meargă. Mașinuța de curse conține un motor ecologic pe bază de energie alternativă, astfel încât nu trebuie să mai duci grija înlocuirii bateriilor, ca în cazul altor mașinuțe. Alege pentru cei mici, dintre kituri robotică, acest vehicul cu apă sărată pentru a descoperi mașinile ecologice și a învăța mai multe despre energia curată în timp ce se distrează.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!