• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

Tu cunoști toate aceste jocuri clasice de cărți?

Tu cunoști toate aceste jocuri clasice de cărți?

Vrei să ai la îndemână un joc distractiv cu cărți de joc oricând te întâlnești cu prietenii sau organizezi o petrecere acasă? Găsești numeroase opțiuni pe care le poți încerca, fiecare având regulile sale, de la cele în doi jucători și până la variantele multi-player. Cea mai bună parte este că pot fi încercate oriunde, în orice fel de condiții, cele mai frumoase jocuri oferindu-ți numeroase ore de distracție în sânul familiei sau alături de prieteni. Printre cele mai populare jocuri cu cărți clasice avem jocuri precum:

  • Război. Se folosește un pachet clasic de cărți de joc, putând fi încercat într-un număr par de jucători, de obicei, câștigător fiind cel care are, la final, întregul pachet. Fiecare jucător pune o carte la rând din pachetul său, câștigând cel ce are cartea mai mare și care colectează toate cărțile de jos.
  • Macao. Este un joc individual care folosește tot pachetul de cărți de joc. Fiecare jucător primește 5 cărți, apoi se întoarce pe față următoarea carte din pachet, iar restul cărților se pun teanc pe masă cu fața în jos. Jucătorul care începe trebuie să adauge o carte cu același semn, cupă peste cupă, ori aceeasi valoare, număr sau figură. Dacă jucătorul nu poate sau nu dorește să pună nici o carte el va trage una din teancul de cărți rămase. Când un jucator rămâne cu o singură carte în mână el trebuie neapărat să spună „Macao”, caci altfel este pedepsit să „umfle” 5 cărți de joc. Câștigătorul este acela care rămâne primul fără cărți în mână.
  • Tabinet. Se joacă cu tot pachetul de 52 de cărți de joc, în 4 (2 echipe), în 3 sau în 2 jucători. Este un joc perfect pentru copii pentru că îi pune să calculeze și să facă combinări matematice cu valorile cărților. Se încep calcule pentru a ridica de pe masă cât mai multe cărți a căror valoare însumată este egală cu valoarea unei cărți din mâna celui care trebuie să joace. La sfârșitul jocului se numără câte puncte și câștigă cel ce are mai multe puncte.
  • Septica. Este un joc ce se joacă cu doar 32 cărți de joc, începând de la 7 în sus. Cel ce pune primul carte le ia la sfârșitul turului dacă nimeni nu l-a tăiat. Cartea care a tăiat este câștigătoare, luând toate cărțile care erau în joc. Decarul și asul sunt puncte, cel ce are mai multe câștigă jocul.

Aceste jocuri sunt o mică parte din cele ce se pot juca cu cărți de joc, dar trebuie să nu uităm că în afara acestora sunt și foarte multe jocuri cu cărți de joc care sunt variante înspirate din jocurile clasice, dar îmbrăcate în hainele de succes ale unor filme sau seriale de mare popularitate. Aproape că nu există film sau serial care după ce a devenit popular să nu se creeze cărți de joc după el.

Poate este normal ca celebrul vrăjitor să apară și pe cărți de joc. Cărțile de joc Waddingtons Harry Potter sunt dedicate fanilor seriei de cărți și filme, pe acestea fiind reprezentate Harry Potter și prietenii săi de la Școala de Magie Hogwarts precum Ron, Hermione, Ginny și Neville, dar nu numai. 

Nu rata șansa de a fi un învingător, personajele din universul Harry Potter te pot ajuta sa câștigi ca prin „magie” în fața celorlalți. Acest pachet de cărți de joc este o alternativă perfectă și originală la cărțile de joc clasice, fiind și o provocare pentru prietenii să descopere toate personajele preferate.

Cu noile cărți de joc Friends este timpul să le pui deoparte pe cele vechi și să te bucuri de momentele preferate din serialul Prietenii tăi cu... prietenii tăi. Pe fiecare dintre cărțile de joc din pachet vei descoperi nume de episoade și imagini reprezentative din acestea. Pe cartea As, cea mai importantă dintre cărțile de joc, este ilustrat primul episod din serial, cel în care Monica se alege cu o colega de apartament... și de acolo pornește toata aventura din cele 10 minunate sezoane. Cărțile de joc Friends nu pot lipsi din colecția fanilor îndrăgitului sitcom american, iar partidele de poker, șeptică sau whist, jucate cu prietenii, vor fi cel puțin la fel de amuzante ca serialul.

Acesta este un pachet de cărți de joc personalizat pentru îndrăgitul joc Tabinet. Cărțile de joc sunt ilustrate cu personaje și te provoacă să intri într-o atmosferă de basm românesc în timp ce joci Tabinet alături de familie și prieteni. Regulile jocului sunt aceleași, simple și ușor de învățat chiar și de copii, și le poți regăsi și în pachet, alături de cele 52 de cărți de joc speciale. 

Pachetul de cărți de joc Super Șeptică îți propune să descoperi un mod mult mai plăcut de a juca. Cărțile de joc, prin designul lor, te introduc într-o lume de poveste cu 8 personaje, 2 care zâmbesc și 6 care nu zâmbesc, scopul tău fiind acela de a strânge cât mai multe cărți cu zâmbete. Jocul de Șeptică rămâne același, se poate juca în 2-4 jucători sau în 2 echipe de câte 2 jucători. Acest pachet de cărți de joc este unul personalizat pentru jocul de Șeptică. Cu un pachet de cărți de joc obișnuit, pentru a juca Șeptică în 3 persoane era necesar să elimini doi de 8, iar ceilalți doi de 8 purtau rolul a două cărți de 7. În cărțile de joc Super Șeptică vei regăsi două cărți suplimentare de 7. Regulile jocului de Șeptică sunt foarte simple, dar le poți găsi și în pachet, alături de cele 34 de cărți de joc speciale.

Dacă ești fan al serialului Riverdale, acum ai un pachet de de cărți de joc Riverdale pentru ca să înlocuiești clasicele cărți de joc vechi. Aceste cărți de joc au un design inspirat din serial și sunt ilustrate cu personajele din Riverdale, precum Archie, Betty și Jughead. Alege pachetul de cărți de joc Riverdale pentru a îți impresiona prietenii cu pasiunea ta pentru renumitul serial Riverdale.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!