• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

4 jocuri de societate care iti vor dezvolta latura artistica

4 jocuri de societate care iti vor dezvolta latura artistica

La vârsta copilăriei jocul trebuie să fie activitatea predominantă.

Chiar dacă pare un clișeu, sunt jocuri de societate care îi ajută pe copii în dezvoltarea lor. În același timp jocurile sunt, indiscutabil, modalitatea perfectă de a petrece timpul cu cei mici, într-un mediu distractiv și totodată educativ.

Timpul pe care copilul îl petrece în compania a cel puțin unuia din părinți îi oferă acestuia cea mai mare bucurie. Când se joacă cu un părinte și mai este și ascultat de acesta, copilul se simte deosebit de fericit, aceste activități stimulându-i foarte mult stima de sine.

O idee perfectă pentru timpul petrecut împreuna cu copilul sunt acel tip de jocuri de societate bogat în oportunități de învățare și dezvoltare a abilitaților de gândire. Aceste jocuri de societate îndeplinesc cerințele competitive ale unui joc interesant pe o perioada îndelungată și vor stârni dorința de a stăpâni noi deprinderi și experiențe. Un joc interesant poate duce la dobândirea de abilități, iar mesajul inerent al acestor jocuri de societate este mereu același, „nu renunța niciodată”.

Pe termen lung, jocurile de societate vor învață copilul valorile sociale, etica, abilitați academice și importanța respectării regulilor. Obiectivele acestor jocuri de societate sunt de a învăța copilul să se bucure de joc împreună cu alți jucători, să fie încrezător și ambițios. Pe de altă parte, îți vor da prilejul de distracție, îți vor dezvolta viziunea, perspectivele și simțul estetic, având și posibilitatea petrecerii unor momente de calitate mai ales cu copiii.

Mandala Stones - Pietrele Armoniei este un joc de societate abstract care a fost lansat în martie 2021 de Board & Dice, iar ediția în limba romana a fost prima lansată în lume. Este un joc de armonie și frumusețe, pe parcursul căruia mutați artiștii și îi poziționați în mod strategic pe tabla principală pentru a forma turnuri din pietrele adunate. Apoi, plasați aceste pietre pe tabla Mandala, la momentul oportun, pentru a obține cât mai multe puncte. În același timp, trebuie să îți urmărești obiectivele secrete astfel încât să îndeplinești cel puțin unul dintre ele pentru puncte bonus la finalul jocului.

Jocul este pentru 2 la 4 jucători cu vârsta de + 10 ani. Împreună cu ceilalți jucători, trebuie să aranjezi pietrele colorate pentru a crea o minunată operă de arta. Totuși, deși sunt mai mulți creatori, nu este foarte simplu și numai unul singur poate câștigă. Este unul dintre acele jocuri de societate cu reguli simple, ușor de învățat, dar care te provoacă să-ți gândești atent fiecare mutare, poziționarea artistului, alegerea locului pe tabla de joc, dar și ordinea în care ți-ai pus pietrele. Și asta nu e tot. Chiar dacă pare că victoria este a ta, nu uita de cărțile obiectiv, care pot face diferența la scorul final.

Îți plac grădinile botanice și parcurile dendrologice? Arboretum este unul din acele jocuri de societate potrivite pentru tine, în care să îți demonstrezi aceasta pasiune. Este un joc pentru 2 la 4 jucători de + 8 ani. Arboretum este un joc strategic de cărți, proiectat de Dan Cassar și ilustrat de Beth Sobel, care provoacă jucătorii să creeze cea mai frumoasă alee dintr-un parc dendrologic, din cartonașe cu cei mai frumoși arbori. Alegerea cărților corecte și plasarea lor în cea mai eficientă orientare vă va înscrie cele mai multe puncte la sfârșitul jocului. Cu reguli elegant simple, Arboretum oferă jucătorilor alegeri surprinzător de complexe. Nicăieri frumusețea naturii nu este atât de evidentă ca în culorile strălucitoare ale unui arboretum. În Arboretum, creați cărări planificate cu atenție pentru ca vizitatorii să meargă pe măsură ce prind explozia colorată de muguri și frunze. Floarea de cireș veselă, câinele parfumat, stejarul puternic, toate au un loc în acest paradis liniștit. Dar cadrul liniștit contrazice inima competitivă a jocului. Trebuie să alegi cărțile pe care să le plantezi în arboretum și pe care să le ții la îndemână, deoarece doar cel mai expert curator va câștiga renumele pasionaților de natură de pretutindeni.

Bine ai venit în lumea modei! Prêt-à-Porter este un joc de strategie economică stabilit în lumea modei. Originalul a fost lansat în 2010, și până la 4 jucători de + 10 ani, nu numai fete, pot merge pe pistă cu modele care să impresioneze criticii, să câștige premii, să câștige bani, să te provoace să îți dezvolți o afacere prosperă în această industrie, prin expunerea celor mai bune colecții de haine în prezentările de modă de la nivel internațional pentru prestigiu și vânzarea lor la un preț piperat. Jucătorii conduc companii de îmbrăcăminte și luptă pentru dominație în timpul prezentărilor de modă. Este, poate, unul dintre cele mai crude și nemiloase jocuri de societate, unde banii pot fi o armă periculoasă. În timpul jocului, jucătorii deschid noi sucursale și puncte de vânzare, angajează noi muncitori și încearcă să câștige noi capacități. Sunt deschise noi agenții de design, magazine de marcă sau săli de pregătire, sunt angajați contabili, modele și designeri, sunt semnate contracte profitabile pentru a permite profituri pe termen scurt și pentru a extinde competențele companiei.

Oare există ceva distractiv la karaoke? Mulți oameni devin foarte nervoși la început, dar odată ce participă, toată lumea vrea să se alăture și să continue. Aceasta este premisa din spatele jocului de karaoke pentru carpool, bazat pe sceneta cu același nume din The Late Late Show de la CBS, a lui James Corden. Carpool Karaoke Game este publicat de Big G Creative și acceptă trei sau mai mulți jucători cu vârsta de + 12 ani. Un joc durează în jur de 30-45 de minute.

In cadrul jocului, vei reda muzică pe telefonul tău, vei cânta, vei dansa și vei răspunde la întrebări despre artiști celebri pentru a câștiga puncte. Dar nu orice prestație va fi recompensată. Prietenii tăi vor fi cei care vor vota cu DA sau NU prestația ta, astfel încât trebuie să îi impresionezi cât mai puternic. În plus, jocul te poate provoca și să distribui pe rețelele sociale reprezentațiile tale, și asta numai dacă te poți întrece cu James Corden? Carpool Karaoke Game este din categoria jocuri de societate de petrecere, amuzante și competitive, potrivit pentru grupul de prieteni și pentru întreaga familie. Adună-ți prietenii și/ sau familia, încălziți-vă vocile, pregătiți-vă cele mai bune mișcări de dans, și descoperiți cartonașele cu provocări.

Distrează-te și acumulează cele mai multe voturi DA și câștigă titlul de campion Carpool Karaoke.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!