Magspace: 5 jocuri de jucat în casă pentru copii cu varsta de +3 ani

Magspace: 5 jocuri de jucat în casă pentru copii cu varsta de +3 ani
Copilăria se definește prin joc, iar importanța jocului în viața copilului este recunoscută pentru evoluția lui fizică, psihică și emoțională. Atunci când vremea de afară este nefavorabilă sau când sunt recomandate activitățile de interior, cele mai bune alegeri sunt board games pentru copii, jocuri de construcție, puzzle-uri ș.a. Vă prezentăm în continuare câteva idei de jocuri în casă, potrivite pentru copii cu vârsta de peste 3 ani:
 

5 tipuri de jocuri de jucat în casă pentru copii de +3 ani

 

Seturi de construcție magnetice Magspace

 
Printre cele mai populare jocuri de interior pentru copii +3 ani se numără jocurile de construcție Magspace, disponibile într-o gamă largă de modele. Alegeți în funcție de pasiunile micului constructor între diferite seturi: Dream World, Happy Zoo, Terminator Aircraft, Magic Kingdom, Carnival Set, Engineering Unit, The Perfect Pilot, Variable Kart, Combinator sau Marshmallow Castle.

Pot fi activități individuale sau jocuri interactive de grup și sunt îndrăgite de cei mici pentru că au culori frumoase, conțin piese magnetice pentru machete 3D și dezvoltă îndemânarea copiilor.


Jocuri puzzle pentru copii


Se numără printre cele mai populare jocuri de familie în casă, astfel că părinții pot petrece timp de calitate împreună cu cei mici, în compania unor modele clasice și originale de puzzle.

Puzzle 500 piese - Rasfaturi dulci pentru pisici, Puzzle 636 piese - Catei din Strada Bark, Puzzle 1000 piese - Magia zapezii sunt doar câteva dintre titlurile disponibile la Gameology, potrivite pentru copii cu vârsta de peste 3 ani.

O categorie specială de jocuri puzzle este aceea de Puzzle din lemn Wooden City, recomandată începând de la 10 ani. Există modele cu diferite grade de dificultate, astfel că se pot alege machete deosebite, adecvate fiecărei etape din dezvoltarea copilului.


Jocuri de societate pentru copii


Fie că sunt jocuri vechi românești reinterpretate în cheie modernă sau titluri celebre de board games ce au cucerit întreaga planetă, aceste jocuri interactive înveselesc atmosfera la petreceri, în vacanță sau în weekend. Printre cele mai îndrăgite jocuri amuzante în grup sunt:     

Zăpăcilă
Zapacila
Este un joc de memorie, care antrenează atenția, puterea de concentrare, capacitatea de a face conexiuni și dezvoltă simțul umorului, fiind o excelentă sursă de veselie.


BrainBox - ABC
Brain Box - ABC
Copiii se joacă și în același timp învață cuvinte noi, își dezvoltă creativitatea și simțul estetic, cu ajutorul unei colecții de cartonașe foarte frumos ilustrate.


Dobble Finding Dory
 
Jocul testează și dezvoltă perspicacitatea, viteza de reacție și spiritul de observație, într-un cadru vesel și familiar, alături de personajele desenului animat Finding Dory.


Carcassonne Junior
 Carcassonne Junior
Tactică, strategie, povești cu prințese, cavaleri și cetăți pline de comori, aceasta este povestea unui board game celebru, disponibil și în varianta pentru copii de peste 3 ani. Carcassonne Junior este un adevărat test pentru micii cavaleri, în așteptarea marilor înfruntări de la iconicul Carcassonne - un board game pentru toată familia.

Printre recomandările de jocuri pentru copii cu vârste de peste 12 ani se numără și:

Campionii Distracției
 Campionii Distractiei
Provocări haioase și multă voie bună - iată rețeta simplă a acestui joc de jucat în casă, la petreceri, aniversări sau de Sărbători, când toată familia se strânge la distracție.


Harry Potter: Trivia Vrăjitorilor
 Harry Potter: Trivia Vrajitorilor
Lumea magică de la Hogwarts este îndrăgită de toți copiii, de aceea un joc trivia care să le testeze cunoștințele despre vrăjitori, enigme și camere secrete va fi foarte apreciat de cei mici.


Kung Fu Panda – The Boardgame

Kung Fu Panda - The Boardgame

Un joc cu zaruri, jetoane și personaje curajoase din filmul de animație Kung Fu Panda, acest board game original îi va încânta pe copii cu grafica deosebită și aventurile spectaculoase prin China.

Sunt multe jocuri de societate de jucat în casă: cu cărți, board games, jocuri de strategie, jocuri trivia. Alegeți diferite categorii de jocuri și oferiți copiilor varietate, ca să se dezvolte armonios și să-și îmbogățească cultura generală.

 

Jocuri mystery


Considerate o categorie aparte de board games, jocurile mystery sunt printre cele mai atractive jocuri de jucat în casă. Atmosfera, personajele, indiciile și enigmele creează suspans și transformă participanții la joc în adevărați eroi de cărți sau de filme. Iată ce jocuri mystery puteți alege pentru copii cu vârsta de peste 10 ani:

221B Baker Street - Sherlock Holmes
 221B Baker Street - Sherlock Holmes
Celebrul detectiv londonez are ajutoare de nădejde în rezolvarea cazurilor complicate: cei mici vor căuta indicii și vor descoperi enigmele ascunse în fiecare scenariu de joc.


Detectivi Paranormali
 Detectivi Paranormali
Este un joc mystery ce combină elemente de deducție și tehnici de negociere, de aceea este o idee excelentă pentru jocuri de petrecere, fiind recomandat pentru copii cu vârste peste 12 ani.


Exit - Castelul interzis
 Exit - Castelul interzis
Copiii trebuie să rezolve ghicitorile și să răspundă la întrebările ce-i ajută să scape din castel. Este o combinație de joc mystery și escape room, iar distracția va fi la înălțime!

 

Robotică


Jocurile de jucat în casă sunt o distracție serioasă, iar cel mai bun exemplu în acest sens sunt kiturile de robotică recomandate pentru copii cu vârste de peste 10 ani, dar și modelele mai simple, special concepute pentru copiii care au împlinit 3 anișori.

Dacă vă întrebați ce este robotica și cum contribuie la dezvoltarea copiilor, uitați-vă la ușurința cu care cei mici manevrează dispozitivele digitale. Obișnuiți încă din primii ani de viață cu tehnologiile moderne, este firesc să-și dorească jocuri cu roboți controlabili, kituri de construcție și kituri de programare.

Printre cele mai populare jocuri cu roboți și jocuri de robotică sunt:

Kit de programare Code-A-Maze Frozen
Kit de programare Code-A-Maze Frozen
Este un joc educativ, potrivit pentru copii cu vârste de peste 3 ani. Conține carduri codate, ce ajută la îndeplinirea unor misiuni cu eroii preferați din celebrul desen animat Frozen. Astfel, copiii își dezvoltă logica, memoria și intuiția, învață să colaboreze și să comunice prin joc.


Robot controlabil prin mișcarea mâinii

 Robot controlabil prin mișcarea mâinii

Poate fi integrat în jocuri de jucat în casă pentru copii cu vârste de peste 6 ani. Roboții controlabili reprezintă jocuri ce-i ajută pe cei mici să se familiarizeze cu tehnologia și să învețe cum funcționează diferite dispozitive.


Kit robotică de construcție Roboți Solari 14 în 1
 Kit robotică de construcție Roboți Solari 14 în 1
Acest joc de interior include elementele necesare pentru construirea a nu mai puțin de 14 variante de roboți solari: Turtle-bot, Walker-bot, Quadru-bot, Wheel-bot, Beetle-bot, Dog-bot, Boat-bot, Auto-bot, Crab-bot, Slither-bot, Roly Poly-bot, Row-bot, Surf-bot și Boxer-bot.

Alegeți titlurile potrivite dintre sugestiile prezentate de jocuri pentru jucat în casă, iar cei mici se vor bucura să învețe lucruri noi într-un cadru agreabil, alături de copii de vârsta lor sau împreună cu cei dragi din familie.


Aceste jocuri de interior reprezintă idei inspirate de activități recreative la petreceri pentru copii și totodată au beneficii importante în dezvoltarea copiilor, le stimulează creativitatea și spiritul de echipă, spiritul de învingător și atitudinea fairplay.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!