• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

Joaca de-a vacanța! Top 5 jocuri pentru vacanța de vară a celor mici

Joaca de-a vacanța! Top 5 jocuri pentru vacanța de vară a celor mici

Cei mici învață despre lumea înconjurătoare prin joc și distracție și mai ales prin activitati adaptate vârstei lor. Cu sprijinul părintelui copilul își dezvoltă capacitatea lui naturală de a învăța. Preluând rolul de educator pe timpul vacanței de vară, părintele trebuie să se alăture lumii magice a copilăriei și să se distreze împreună cu copilul folosindu-se de activități creative pentru copii potrivite vârstei acestuia.

Există multe jocuri distractiv-educative, jocuri de societate pentru copii care pot fi jucate pentru început în familie pentru o învățare corectă atât a jocului, cu regulile sale, cât mai cu seamă pentru a-i forma pe copii în spiritul corect, de fairplay. Aceste jocuri de societate pentru copii stimulează imaginația și creativitatea, dezvoltă motricități fine, îmbunătățesc capacitatea de concentrare, a atenției la detalii și a răbdării, ajută la creșterea încrederii în sine și sporesc vocabularul și abilitățile sociale.

Cum este vacanță și asta înseamnă în primul rând relaxare vom încerca să nu întrerupem nici procesul educațional, dar vom recurge la șmecheria cu aceste jocuri de societate pentru copii care ne vor ajuta mult. Iată câteva sugestii diferite care cu siguranță vă vor place și vouă și celor mici:

Dacă îți place să joci jocuri de societate pentru copii trebuie să încerci să ajuți și găinile care încearcă să restabilească ordinea după ce râmele au invadat grădină. Asaltul râmelor poate fi oprit dacă sunteți foarte atenți la forma fiecărei râme, o identificați pe cartonașe și o prindeți. Dar nu trebuie să uitați că pe parcursul misiunii, poate apare oricând un cartonaș cu o gheară de găină. Când vedeți cartonașul, strigați „Ostropel de pui!” Pentru cel care strigă primul, recompensa este pe măsură, câștigând toate cartonașele afișate pe masă cu fața în sus. Jucătorul care are cele mai multe cartonase, câștigă jocul. Asaltul Râmelor este un joc amuzant de perspicacitate, care testează atenția și abilitățile sociale ale copiilor de peste 6 ani.

Dacă ai o imaginație bogată și îți place să te exprimi cu ajutorul imaginilor, descoperă jocul Dixit printre acele jocuri de societate pentru copii unde o imagine face cât 1000 de cuvinte. Este un joc de echipă, +8 ani, ce se joacă în 3 până la 6 parteneri. Se împart câte 6 cărți fiecărui jucător și se va alege un jucător care să înceapă, fiind Povestitor. Povestitorul va alege dintre cărțile de joc primite o carte pe care să o așeze cu fața în jos pe masă, descriind imaginea de pe ea într-un cuvânt sau într-o expresie... enigmatică. Ceilalți jucători vor alege din mâna lor câte o carte ce poate reprezenta același cuvânt ca al Povestitorului și o vor pune cu fața în jos pe masă. Povestitorul amestecă cărțile jucate și le va întoarce cu fața în sus. Fiecare jucător va vota, în secret, încercând să identifice cartonașul Povestitorului. După finalizarea voturilor, Povestitorul va indica răspunsul corect. În funcție de punctele primite, se înaintează pe tabla de scor. Jocul continuă cu o nouă rundă. La începutul fiecărei runde, trebuie să schimbați Povestitorul și să extrageți noi cartonașe din teanc pentru a avea din nou câte 6 cărți in mână. Primul jucător care acumulează 30 de puncte câștigă.

BrainBox este o colecție de jocuri de societate pentru copii care provoacă la învățat într-un mod distractiv, joc care le testează copiilor memoria și atenția la detalii. Seria începe cu jocuri simple pentru cei de +3 ani cum este „BrainBox - Bobiță și Buburuza”, trecând prin „BrainBox - Matematica pentru cei mici” pentru +5 ani și atingând „BrainBox – Universul”, sau „BrainBox – Să învățăm engleza” pentru cei de +8 ani. Colecția conține 16 jocuri deosebit de instructive pentru vârsta indicată, de la a învăța litere sau numere, semnele operațiilor sau învățarea lucrurilor în opoziție la învățarea orașelor lumii sau despre univers. Jocurile din această serie se joacă cu minimum doi jucători, și joaca părinților împreună cu micuțul îi va da celui mic încredere în propriile puteri. Toate jocurile conțin cartonașe inscripționate față-verso, pe față fiind reprezentată o noțiune din tematica jocului respectiv și elemente reprezentative, iar pe verso având o serie de 6 întrebări despre această noțiune. Scopul jucătorilor este de a aduna cât mai multe cartonașe după 10 minute de joc, răspunzând la întrebările de pe cartonașe pe baza imaginilor de pe acestea. Pentru cei de + 7 ani, BrainBox - Descoperă Romania este un joc foarte potrivit și permite a fi jucat chiar și de intreaga familie. Jocul testează și dezvoltă memoria, atenția la detalii și cunoștințele de cultură generală despre Romania.

Printre alte jocuri de societate pentru copii se numără și acest Story Cubes – Clasic, un joc pe cât de simplu, pe atât de educativ și distractiv, pentru toate vârstele de + 6 ani. Aceasta versiune este jocul de bază al seriei de jocuri Rory's Story Cubes - Cuburi de Poveste. Jocul conține 9 cuburi, fiecare cu câte 6 imagini sau simboluri pe fețe, astfel încât jucătorii au la dispoziție 54 de imagini diferite, în peste 10 milioane de combinații, pe baza cărora pot construi povești. Jucătorul aruncă cele 9 zaruri și începe cu „A fost odată ca niciodată ...”, dând naștere unei fascinante povești în care să se integreze, pe rând, cuvintele care descriu toate cele 9 imagini de pe zaruri. El poate duce povestea până la final sau o poate pasa unui alt jucător. Jocul testează și dezvoltă vocabularul, imaginația, spontaneitatea și creativitatea. Îmbrăcați haina Povestitorului și creați povești nemaiauzite, trăsnite, amuzante, pline de mister sau de aventură. Combinați jocul de bază cu extensiile Story Cubes - Acțiuni și Story Cubes – Călătorii pentru o mai mare diversitate de imagini.

Asamblează acest puzzle din jocuri de societate pentru copii de 1000 piese The Secret Horcrux, pentru a te relaxa și a descoperi unul dintre cele mai importante și tensionate momente din viața lui Harry Potter. Ilustrația puzzle-ului amintește de confruntarea dintre Harry Potter și maleficul Lord Voldemort, provocată de faptul că Harry Potter deținea rolul de horcrux al întunecatului Lord Voldemort. În cadrul ilustrației vei regăsi elemente reprezentative acestei scene, precum Școala de magie Hogwarts, emblema școlii și imaginile celor doi protagoniști pe un fundal roșu, culoarea Gryffindor.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!