10 idei de jocuri pe care sa le faci cadou de Valentine's Day

10 idei de jocuri pe care sa le faci cadou de Valentine's Day

Ziua Sfântului Valentin, numită, de asemenea, Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită anual pe 14 februarie. Inițial a fost sărbătorită ca zi a creștinismului occidental care onorează un sfânt timpuriu pe nume Valentinus. Ziua Îndrăgostiților este recunoscută ca o semnificație culturală, religioasă și comercială de dragoste în multe regiuni ale lumii, deși nu este o sărbătoare publică în orice țară.

Împăratului roman Claudiu al II-lea, un luptător îndârjit, care a purtat multe războaie, își dorea o armată puternică. Majoritatea bărbaților romani nu doreau să meargă în luptă, preferând să stea acasă cu soțiile și copiii lor. În consecință, Claudiu a decis ca niciunul dintre soldații din Roma să nu se mai poată căsători, făcându-i astfel pe bărbați să meargă la război și să lupte ca niște adevărați soldați. Valentin, care era un preot creștin, credea că dreptul oamenilor de a se căsători era dat de Dumnezeu, iar Claudiu nu avea dreptul să-l interzică. El a căsătorit în secret cupluri, cununiile fiind făcute în locuri secrete, pentru a nu putea fi descoperite de împărat. Într-un final, Claudiu l-a găsit și l-a arestat, încurajându-l să renunțe la creștinism și să devină un soldat roman. Când Valentin a refuzat, a fost întemnițat și condamnat la moarte. Până în ziua execuției, el a trimis scrisori de adio către prietenii săi și le-a semnat scriind "Adu-ți aminte de Valentin al tău." A fost probabil executat pe 14 februarie în anul 269 sau 270.

Valentin a devenit astfel simbolul îndrăgostiților, iar Valentine’s Day rezultatul unei campanii de marketing diabolice, de care se profită la extrem. A oferi cadouri Valentine's Day este un gest ce nu poate fi refuzat, iar dacă cadoul este un joc de societate, cu siguranță va fi interpretat ca dorința de a petrece mai mult timp de calitate cu acea persoană, de a vă simți bine și de a vă bucura.

  1. Bătălia Cuplurilor (RO)

Bătălia Cuplurilor este un joc amuzant, dedicat îndrăgostiților, care se poate juca în cuplu sau cuplu contra altor cupluri. Provoacă-ți partenerul și cuplurile apropiate la un joc de societate amuzant, dedicat adulților, care poate fi în același timp și introdus printre cadouri Valentine's Day. Jocul include caricaturi inedite și multe sarcini de îndeplinit, distracția fiind pe măsură. Caricaturile sunt elemente vizuale care oferă originalitate jocului, acestea fiind realizate de celebrul caricaturist polonez Andrzej Mleczko, iar cerințele de pe cartonașe îți pun imaginația la treabă.

       2. Jocuri în Dragoste (RO)

Printre posibilele cadouri Valentine's Day poate fi și Jocuri în Dragoste, un alt joc din seria Bătălia Cuplurilor, create de celebrul caricaturist polonez Andrzej Mleczko. Jocul este dedicat adulților, fiind interzisă participarea minorilor, și este ocazia perfectă de a ieși din rutină, de a ști mai multe despre partenerul de cuplu și de a vă amuza. Jocul are variantă pentru a fi jucat în cuplu, dar are variantă ce poate fi jucată între cupluri. Cuplurile trebuie să rezolve probleme ce țin de „Cât de bine ne cunoaștem?”, dacă „Ne gândim la același lucru?” sau „Ce aș alege?”, în final se vor face „Psihoteste”.

       3. Minți Murdare (RO)

Acest joc distractiv, este unul din jocurile de societate adulți al desenelor perverse, care te va ajuta să afli cât de murdar gândesc prietenii tăi. Acest joc vă cere să desenați, să mimați și să ghiciți cuvinte și expresii indecente. Jocul este recomandat persoanelor cu vârste peste 18 ani, adulți lipsiți de inhibiție și cu simțul umorului. Minți murdare este un joc de echipă, pe parcursul jocului, coechipierii dintr-o echipă trebuie să ghicească termenul sau expresia desenată sau mimată de unul din jucătorii echipei.

        4. OMFG! (RO) 

Descoperă OMFG!, un joc de societate pentru adulți despre minciuni, cacealma și fapte șocante. Jucând OMFG! vei descoperi pe cartonașele de joc multe lucruri scandaloase, jenante, ciudate și tulburătoare, fie adevărate, fie false, pe baza cărora vă veți amuza copios în timpul jocului. OMFG! este jocul perfect pentru petreceri sau întâlniri cu prietenii și poate fi încadrat în categoria cadouri Valentine's Day .Este recomandat adulților cu mintea deschisă, cu imaginație bogată și care pot mirosi minciunile de la mare distanță.

        5. Cronicile Crimei (RO)

În Londra, o echipă de experți criminaliști este trimisă să rezolve cazurile complicate. Crime, jafuri și alte fapte ilegale de neimaginat nu vor scăpa nepedepsite. Cronicile Crimei este un joc cooperativ de investigații criminalistice care te introduce într-o lume a criminaliștilor de top și te provoacă să rezolvi cazuri misterioase. Povestea progresează pe măsură ce aduni dovezi și interoghezi suspecți, iar tu, prin fiecare acțiune pe care o iei, influențezi rezultatul jocului.

        6. Exit - Cabana Părăsită (RO)

Printre posibilele cadouri Valentine's Day poate fi și jocul Exit – Cabana Părăsită, cu ajutorul căruia trăiești experiența unui Escape Room chiar la tine acasă. Scenariul jocului presupune că după ce vi s-a stricat mașina, căutați un adăpost pentru a petrece noaptea. Din fericire, găsiți o cabană părăsită în pădure, aproape de drum. Dar a doua zi, constatați că ușa este încuiată. Grilajele de fier ale geamurilor nu vă lasă să scăpați. În schimb, găsiți o broșură și un disc ciudat... Jocul Exit vă provoacă să rezolvați toate ghicitorile lăsate de proprietarul cabanei pentru a scăpa cât mai repede de acolo.

        7. WTF? - Joc de societate pentru adulți (RO)

Întrebările indiscrete nu te fac să roșești? Ai o minte perversă și o gură spurcată? Deții informații din tot felul de domenii ciudate? Ei bine, acest joc este perfect pentru tine și pentru prietenii cărora vrei să le demonstrezi aceste lucruri. Întrebările din joc sunt înșelător de simple, iar pentru a câștiga în acest joc, trebuie să dai dovadă și de istețime și de rapiditate, dar și de putere de convingere, în special atunci când trebuie să blufezi sau să contești răspunsurile.

        8. Head Hackers (EN)

Ai prieteni atât de buni încât ai impresia că vă puteți citi gândurile? Formați echipe și jucați împreună Head Hackers, jocul în care trebuie să citești gândurile jucătorilor pentru a le afla indiciile. Strânge la masa de joc cei mai buni prieteni ai tăi, pune-ți Pălăria de staniol, care are rolul de a bloca propagarea undelor cerebrale ... și găsește indiciile potrivite pentru a câștigă jocul.

        9. Cards Against Humanity (EN)

Un alt joc ce poate fi introdus printre cadouri Valentine's Day este și Cards Against Humanity, jocul perfect pentru adulții cu simțul umorului foarte bine dezvoltat și pe alocuri... nepotrivit. Regulile jocului sunt simple, se extrage un cartonaș negru cu câte o frază, iar jucătorii aleg câte o carte albă din cele 6 din mâna lor, astfel încât să combine cele doua fraze de pe cartonașe într-un mod cât mai amuzant. Jucătorul cu cel mai haios rezultat câștigă cartonașul negru. Jucătorul care acumulează cele mai multe cartonașe până la finalul jocului, este desemnat câștigător.

      10. What Do You Meme? - Jocul de bază (EN)

Jocul este potrivit pentru întâlnirile și petrecerile cu prietenii, la fel de pasionați de fenomenul meme, care s-a dezvoltat pe rețelele sociale. Descoperă imaginile întâlnite în social media și alege tu cele mai trăsnite replici pentru acestea. Distrează-te alături de prietenii tăi realizând cele mai amuzante meme în mediul offline pe baza imaginilor și textelor haioase din What Do You Meme? - Jocul de bază.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!