• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

Top 5 jocuri de familie pe care trebuie să le încercați

Top 5 jocuri de familie pe care trebuie să le încercați

Când ne amintim de copilărie, adesea momentele gălăgioase și pline de distracție sunt primele care ne vin în minte, iar cu jocuri de familie, multe seri pot fi descrise, cu siguranță, ca motiv de bucurie. Fie că vrei să găsești niște activități pentru o zi ploioasă, pentru o duminică obișnuită sau când vrei, pur și simplu, să petreci timpul cu ai tăi într-un mod util și interesant, cu ușurință poți găsi în continuare cinci idei de jocuri distractive în casă. Însă, nu este ușor să găsești jocuri de familie care să fie deopotrivă potrivite pentru copii și atractive pentru părinți. Dacă îți dorești jocuri de familie care să îți asigure o zi plină de amuzament, ai câteva idei de luat în seamă:

  1. Cronicile Crimei (RO) - Joc de investigație interactiv

În Londra, o echipă de experți criminaliști sunt trimiși să rezolve cazurile complicate. Crime, jafuri și alte fapte ilegale de neimaginat nu vor scăpa nepedepsite. Găsirea dovezilor și identificarea motivelor reprezintă cheia închiderii suspectului în spatele gratiilor. Descoperă indiciile ascunse la locul faptei pentru a desluși calea către adevăr si, nu uita, găsește rapid criminalul astfel încât să nu mai facă alte victime. Avem jocuri de familie precum Cronicile Crimei care este un joc cooperativ de investigații criminalistice care te introduce într-o lume a criminaliștilor de top și te provoacă să rezolvi cazuri misterioase. Povestea progresează pe măsură ce aduni dovezi și interoghezi suspecții, iar tu, prin fiecare acțiune pe care o iei, influențezi rezultatul jocului.

Cronicile Crimei necesită folosirea unei aplicații mobile gratuite, numită Chronicles of Crime, pe care o poți descărcă din Apple App Store sau din Google Play. Jocul de societate Cronicile Crimei nu se poate juca fără această aplicație mobilă.

        2. Tension (RO)

Dacă îți plac jocurile contra cronometru și crezi că poți numi câte 10 exemple din diverse categorii în 60 de secunde, este o mare distracție să joci jocuri de familie precum Tension, jocul celor 10 răspunsuri. Spre exemplu trebuie să numești în 60 de secunde „10 Produse din lapte” sau „10 Sporturi de iarnă”. Pentru a juca este nevoie de 2 echipe de jucători și multă energie pentru a ghici cât mai repede și cât mai multe exemple corecte, ajungând pe primul loc cu pionul în mijlocul tablei de joc. Pe tabla de joc sunt 2 tipuri de căsuțe speciale, căsuțe „vârtej” care dublează punctele obținute de echipă în runda anterioară, înaintând rapid pe tabla de joc și căsuțe „licitație” pe care când ajungi trebuie să pariezi numărul de termeni pe care crezi că-l va ghici echipa. În funcție de rezultat echipa va muta pionul înainte sau înapoi pe tabla de joc.

        3. 221B Baker Street - Sherlock Holmes (RO)

Sherlock Holmes are de rezolvat 75 de cazuri în 14 locații. Dacă îți plac astfel de jocuri de familie acceptă provocarea lansată de joc și alătura-te maestrului detectiv pentru a le rezolva. Pe parcursul jocului vei citi cazurile și vei încerca să răspunzi la întrebările de la finalul fiecăruia. Tot aici vei găsi locația de joc unde va trebui să ajungi pentru a descoperi indiciile aferente. Se recomandă parcurgerea în ordine a cazurilor, începând de la 1. Fiecare jucător, în tura sa, va da cu zarul și va muta pionul conform numerelor de pe zar pentru a ajunge într-o locație. Jocul va fi continuat în acest fel până când jucătorul va strânge suficiente indicii pentru a răspunde la întrebările cazului. Odată ce un jucător consideră că știe răspunsurile la întrebările cazului, va face mutările potrivite pe tabla de joc astfel încât să ajungă înapoi la Strada Baker nr. 221B și va anunța soluția, care dacă este corectă devine victorios. Dacă nu este corectă, jucătorul va ieși din joc, iar ceilalți jucători vor continua jocul până când unul dintre ei va găsi răspunsurile corecte.

         4. Cameleonul (RO)

Să joci jocuri de familie precum Cameleonul înseamnă să încerci să afli „cuvântul secret” atunci când joci rolul Cameleonului sau să descoperi cine este Cameleonul, jucătorul care încearcă să ghicească „cuvântul secret”. Jocul este pentru 3 la 8 jucători, +14 ani, al căror obiectiv este să acumuleze primul 10 puncte. După împărțirea cartonașelor, cel ce are cartonașul Cameleon trebuie să nu se dea de gol. Se alege un Dealer care întoarce un cartonaș Categorie și aruncă zarurile. Rezultatul zarurilor indică o coordonată secretă de pe cartonașul Cod din mâna jucătorilor, localizând cuvântul secret pe cartonașul Categorie. În funcție de cuvântul secret, fiecare jucător trebuie să spună, pe rând, câte un alt cuvânt legat de acesta, fără a fi prea evident sau, dimpotrivă, prea ambiguu. Apoi, jucătorii încep să dezbată cu privire la identitatea Cameleonului. După câteva minute de dezbatere, se indică cu degetul persoana despre care credeți că joacă rolul Cameleonului. Jucătorul cu cele mai multe voturi întoarce cartonașul.

        5. Campionii distracției (RO)

Campionii distracției este jocul din categoria jocuri de familie, potrivit atât pentru copii, cât si pentru adulți, care îți măsoară nivelul de încredere în propriile forțe în fața provocărilor trăsnite care apar în jurul tău. Fă-ți încălzirea și pregătește-te pentru aruncări, ricoșări, catapultări, rostogoliri și sărituri pentru a ieși victorios din cel mai trăsnit joc de petrecere din lume. Scopul jocului este de a strânge cât mai multe puncte pariind pe abilitățile tale de a îndeplini cu succes o serie de provocări ridicole, folosindu-te de o serie de obiecte alese, aparent, la întâmplare. Toți jucătorii vor trece prin aceleași provocări, așa că trebuie să te pregătești pentru o competiție pe cinste. Acest joc de petrecere distractiv și alert, garantează că te vei simți foarte bine și vei râde cu gura până la urechi.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!