• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

Cadouri pentru colegii de birou? Alege jocuri de perspicacitate

Cadouri pentru colegii de birou? Alege jocuri de perspicacitate

Ne petrecem cea mai mare parte a timpului la job, iar colegii de birou, putem spune că reprezintă parte din familie,... familia de la muncă, cu care trăiești cele mai multe momente din viața de zi cu zi. Când vine vorba să cumpărăm un cadou pentru colegi, majoritatea dau din umeri, și de cele mai multe ori fug de această responsabilitate. Nu ar trebuie să privim achiziția unui cadou o mare problemă, dimpotrivă, ar trebui să fie o plăcere și o satisfacție pentru transmiți emoții. Pentru un cadou potrivit, în primul rând, ar trebui să-ți amintești cât mai multe despre colegul căruia trebuie să-i faci cadoul, ce pasiuni are, și, nu în ultimul rând dacă ține la glume. 

Jocuri de perspicacitate sau de societate, obiecte practice sau amuzante pentru birou sau pentru acasă sunt întotdeauna cadouri potrivite pentru colegii de serviciu de ziua de naștere sau de onomastică, de Moș Crăciun, Moș Nicolae, Secret Santa sau pentru celelalte ocazii când trebuie să faci cadouri. Încearcă pe cât posibil să eviți cadourile plictisitoare, încearcă să găsești ceva foarte distractiv, care să fie amuzant pentru mai mult timp și să îi lase cu gura căscată și pe ceilalți colegi.

Poate una din cele mai interesante idei de cadouri este unul din grupul de jocuri de perspicacitate. Acest fel de cadou poate fi un bun „mâncător” de timp dar și un mod foarte bun de relaxare. Jocurile de perspicacitate te fac să îți pui mintea la contribuție pentru a soluționa diferite probleme, dar în acelaș timp îți vor dezvolta atenția și mai ales îndemânarea.

Iată câteva idei care merită luate în seamă:

Dacă ai o vârstă de +3 ani, încearcă să-ți antrenezi mintea rezolvând un cub 4 x 4 x 4, iar dacă îți  plac bomboanele și jeleurile, cubul puzzle Jelly Belly va fi o îmbinare perfectă a celor două pasiuni de rezolvarea cubului și savuratul jeleurilor. Jocul făcând parte din grupul de jocuri de perspicacitate. Jeleurile desenate pe fiecare fațetă a cubului te vor ajuta să te orientezi în rezolvarea cât mai rapidă a acestuia. Urmărește culorile și jeleurile cubului și demonstrează-ți istețimea în rezolvarea unui cub cu un grad mai mare de dificultate față de cel clasic. Bineînțeles, pe parcursul rezolvării cubului, recomandăm consumul și a câtorva jeleuri fructate. Cel mai probabil, inspirația și rapiditatea în mișcare nu vor întârzia să apară...

Este din grupul de jocuri de perspicacitate, ideal pentru cei cu vârste +12 ani, cărora le plac cifrele și descifrarea misterelor, fiind un joc de perspicacitate ce te provoacă să descifrezi combinația de pe roata cu cifre. Roata conține 4 rânduri de cifre, dispuse circular, misiunea fiind aceea de a le roti până reușești să obții suma cifrelor 40 pe toate liniile. Trebuie să întorci roțile puzzleului până când cifrele se combină în setul de 4. Suma numerelor din fiecare set trebuie să fie 40. Puzzleul va fi cu adevărat rezolvat atunci când vei reuși să obții suma cifrelor să fie 40 pe toate seturile roții, în același timp. Provoacă-ți mintea și descifrează puzzleul pentru a te bucura de victorie.

Alt joc +12 ani, din colecția de jocuri de perspicacitate, The Great Zucchini, este un puzzle cu litere pentru pasionații de jocuri de cuvinte. Jocul Word Wheel conține o roată cu 4 șiruri de litere, dispuse circular. Se rotesc discurile astfel încât să găsești cuvinte de 4 litere. În momentul în care vezi un cuvânt din 4 litere, urmărește pe roată dacă s-a mai format și alt cuvânt de 4 litere. Atenție că vei câștiga puncte numai atunci când pe roată apar în același timp 2 cuvinte. 

Aparent simplu, jocul presupune atenție la detalii și concentrare, fiind un joc de nivel de dificultate 4 din 4. Jocul este educativ și distractiv pentru întreaga familie, dar și pentru întreg grupul de prieteni.

Acest puzzle de buzunar, executat din lemn, în formă de labirint, este un alt joc din grupul jocuri de perspicacitate, pentru + 8 ani. Jocul testează și dezvoltă îndemânarea și răbdarea pe măsură ce încerci să aduci bila de metal în locul potrivit.

Puzzle-ul este disponibil în 3 variante diferite, având posibilitatea de a îți alege modelul preferat:

Pot Holes este o provocare și jumătate, întrucât bila este destul de greu de ghidat pe traseul corect fără să cadă în găurile din labirint... Totuși, atunci când vei ajunge în centru, acumulând 15 puncte, vei înțelege că a meritat efortul...

Cat`s Cradle te provoacă să ajungi cu bila direct în centrul labirintului pentru a câștiga 15 puncte dintr-o dată. Bineînțeles, până a reuși această performanță, va trebui să te mulțumești și cu puncte mai mici, acumulate pe parcursul traseului. Jocul este recomandat pentru organizarea de mici competiții cu mai mulți jucători, acumulând puncte în runde multiple.

Soccer Mad este perfect pentru fanii fotbalului. Dacă pe terenul de fotbal este destul de ușor să dai un gol, cu acest puzzle s-ar putea să fie puțin mai greu... Jocul te provoacă să aduci bila de metal în poartă, însă îndemânarea va fi cu adevărat pusă la încercare atunci când va trebui să eviți căderea bilei în găurile de pe teren.

Alege acest mini puzzle perfect pentru prietenii care sunt oricând pregătiți pentru provocări... istețe.

Din jocuri de perspicacitate face parte și gama de jocuri puzzle din metal, realizate din oțel rezistent, care îți testează perspicacitatea în încercarea de a le desface și a le lega la loc. Acest exercițiu impus de modelele de puzzle Big Nails are rolul de a îți dezvolta logica, dexteritatea și gândirea în spațiu.

În funcție de experiență, alege modelul de puzzle IQ Buster Big Nails cu dificultatea potrivită:

The Mangler - nivel dificultate 2 din 4,

The Twister - nivel dificultate 3 din 4,

The Nailer - nivel dificultate 3 din 4.

Puzzleul IQ Buster Big Nails este un cadou potrivit pentru persoanele care vor să își pună mintea la contribuție, descoperind soluții la cele mai dificile probleme de logică.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!