Cadouri pentru colegii de birou? Alege jocuri trivia și de perspicacitate

Cadouri pentru colegii de birou? Alege jocuri trivia și de perspicacitate

Oamenii alături de care lucrezi îți sunt ca o a doua familie, petreceți împreună orele de serviciu, dar și momentele de sărbătoare, când aniversați ziua de naștere a fiecăruia dintre voi sau organizați petrecerea de Crăciun. 

Ca să alegi cadouri inspirate, pline de umor și originalitate, îți prezentăm în continuare sugestii de jocuri de perspicacitate și jocuri trivia, potrivite pentru colegii de la birou. Ai la dispoziție variante de jocuri cu cărți, puzzle, jocuri solo sau board games pe care să le încercați împreună, ca modalitate de relaxare în pauzele dintre două meetinguri.


IQ Booster - Tetrace Star (RO)

IQ Booster - Tetrace Star (RO)

IQ Booster - Tetrace Star (RO) este un joc de perspicacitate și de logică. Îi provoacă pe cei doi jucători la testarea abilităților de concentrare și rapiditate. Apelează la memorie și inteligență asociativă, poate fi jucat de sute de ori fără ca mutările să se repete. Fiecare rundă nouă va fi total diferită de cea dinaintea ei. Există și Tetrace Solo, varianta de joc pentru o singură persoană. 

La IQ Booster - Tetrace Star (RO) tablele sunt în formă de stea, ceea ce determină un grad sporit de dificultate în mutarea pieselor. Fiecare jucător încearcă să rezolve primul problema primită, contra cronometru. Deși ambii protagoniști au aceeași provocare, pot găsi soluții complet diferite.

Duelurile colegiale la Tetrace Star vor face deliciul momentelor de relaxare și se pot organiza campionate între departamente, pentru stabilirea câștigătorilor la nivelul firmei.
 

 IQ Booster - Pool Party (RO)

IQ Booster - Pool Party (RO)

Un joc de societate vesel ca o mică vacanță, IQ Booster - Pool Party reprezintă un bun prilej de amuzament, în compania figurinelor de la piscină. Este un joc individual, în care trebuie rezolvate provocări, conform indicațiilor din imaginile primite.

Pool Party este un joc de perspicacitate dinamic și original, în care piesele pot fi mutate doar prin glisare, fără să fie ridicate de pe tablă. Scopul este trimiterea personajului cu colac roșu către colțul cu scări al piscinei, ca să iasă din apă fără niciun pericol.


Cluedo - Dracula (RO-EN)

Cluedo - Dracula (RO-EN)

Din gama de jocuri Cluedo, Dracula este cel mai potrivit pentru grupul de colegi de la birou, deoarece este o poveste cunoscută de toată lumea. Prin perspicacitate, atenție și gândire logică, jucătorii vor încerca să rezolve misterul crimei de la Castelul Bran.

Cartonașele cu suspecți, locații și indicii, recuzita bogată și personajele frumos ilustrate fac din Cluedo Dracula un board game ca un film de acțiune, cu accente thriller și mystery.

Jocul este disponibil atât în limba română, cât și în limba engleză, așa că poate fi un cadou potrivit pentru colegii expați, ca să fiți împreună detectivi abili, aflați pe urmele răufăcătorilor.
 

Trivial Pursuit - The Beatles (EN)

Trivial Pursuit - The Beatles (EN)

Un joc de societate pentru adulți care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Trivial Pursuit este disponibil în zeci de variante, extensii și reeditări. Pentru un cadou inspirat oferit colegilor de birou, alege Trivial Pursuit - The Beatles. Poate fi startul unei petreceri cu dans pe ritmuri retro rock.

Orice vârstă ar avea colegii tăi, cu siguranță își vor aminti cu plăcere de melodiile și aventurile celor patru fantastici: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison și Ringo Star. Cu puțină perspicacitate, un pic de memorie și ceva cultură muzicală, poți deveni câștigător la “Beatleship”.


Newton (EN)

Newton (EN)

Cadourile pentru colegii de birou pot fi board games de perspicacitate, logică și strategie, pe care să le jucați împreună, ca să vă cunoașteți mai bine abilitățile strategice. Se știe că jocul dezvoltă spiritul de echipă, așa că este o idee bună să alegi Newton pentru darurile de Crăciun, de exemplu.

Este o lecție de istorie și un test de cultură generală, deoarece protagoniștii realizează acțiuni precum călătorii, experimente tehnologice, studii, prelegeri academice. Câștigă jucătorul care a strâns cele mai multe puncte după 6 runde palpitante cu biblioteci vechi, ținuturi antice, expediții curajoase pe mări și oceane, poțiuni periculoase și hărți ce ascund comori neștiute.

Jocul Newton este disponibil în limba engleză și poate fi jucat solo, individual sau pe echipe. Durata medie este de 90 de minute, exact cât trebuie pentru distracția de la sfârșitul programului de lucru. 

Alege titlurile preferate dintre aceste jocuri de perspicacitate, jocuri de logică și jocuri trivia, ca să oferi colegilor cadouri inspirate și să completezi colecția de jocuri pentru teambuilding a firmei. 
 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!