• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

Descopera cele mai tari jocuri pentru adulti fara perdea

Descopera cele mai tari jocuri pentru adulti fara perdea

Cum să facem să ne bucurăm de timpul pe care trebuie să-l petrecem acasă? Cum să ne relaxăm, să ne distrăm puțin și să ne simțim antrenați într-o activitate? O variantă ar fi să ne folosim de celebrele board games, cum le spunem mult mai simplu preluând terminologia din engleză, sau jocuri de societate, cum le cunoaștem în limba română, o formulare destul de ingrată în aceste vremuri, când socializarea este de evitat, nu de dorit. Dar le putem numi și jocuri pentru adulți pentru că sunt specifice acestora, fără perdea și care au nevoie și de ingrediente bahice pentru o bună desfășurare. Au acest nume și pentru că se joacă în cuplu, punând pe față viața intimă a acestuia, fără perdea. Am ales jocuri tari, jocuri pentru adulți pe care le putem juca în sufragerie, dar care dezvăluie tot ce este în bucătărie.

Acest joc distractiv al desenelor perverse, este din seria jocuri pentru adulți, și te va ajuta să afli cât de murdar gândesc prietenii tăi. Acest joc vă cere să desenați, să mimați și să ghiciți cuvinte și expresii indecente. Jocul este recomandat persoanelor cu vârste peste 18 ani, adulți lipsiți de inhibiție și cu simțul umorului. Minți murdare este un joc de echipă, pe parcursul jocului, coechipierii dintr-o echipă trebuie să ghicească termenul sau expresia desenată sau mimată de unul din jucătorii echipei. Obiectivul fiecărei echipe este de a ajunge prima cu pionul pe căsuța Finish a tablei de joc.

Cartonașele jocului sunt împărțite în 5 categorii diferite, având culori diferite. Se așază tabla de joc, se amestecă cartonașele și se plasează, pe culori, lângă tabla de joc. Jucătorii se împart în echipe de minimum doi, fiecare echipă alegându-și un pion de joc. Prima echipă va arunca cu zarul și va muta pionul cu numărul respectiv de căsuțe. Se va extrage un cartonaș din setul cu culoarea căsuței pe care s-a ajuns. În timp ce jucătorul nominalizat va începe să deseneze sau să mimeze cuvântul citit, coechipierii încearcă să-l ghicească.

Acesta este un alt joc amuzant pentru îndrăgostiți, din seria „Bătălia Cuplurilor”, alte faimoase jocuri pentru adulți. Este amuzant dacă îți cunoști bine jumătatea, dar dacă nu, este mult mai amuzant, pentru că vei afla cum reacționează în asemenea situații. Cu siguranță trebuie să știi ce îi place și ce nu jumătății tale, dar să știi că și reciproca este valabilă. Toate acestea se vor desluși, parcurgând alături de partener sutele de întrebări și teste de pe cartonașele Jocuri în Dragoste. Jocul este dedicat cuplurilor de adulți, +18 ani, fiind o ocazie perfectă de a ieși din rutină, de a ști mai multe despre partener și de a vă amuza. Jocul poate fi jucat în cadrul cuplului sau de cel mult 4 cupluri, cuplu contra cuplu.

Un alt joc ce poate fi introdus în seria jocuri pentru adulți este și Cards Against Humanity, jocul perfect pentru adulții cu simțul umorului foarte bine dezvoltat și pe alocuri... nepotrivit. Regulile jocului sunt simple, se extrage un cartonaș negru cu câte o frază, iar jucătorii aleg câte o carte albă din cele 6 din mâna lor, astfel încât să combine cele doua fraze de pe cartonașe într-un mod cât mai amuzant. Jucătorul cu cel mai haios rezultat câștigă cartonașul negru. Jucătorul care acumulează cele mai multe cartonașe până la finalul jocului, este desemnat câștigător.

Este o colecție cu cele mai tari, stupide sau nebunești 15 jocuri de petrecere, jocuri pentru adulți din diferite țări ale lumii și care trebuie încercat alături de cei mai buni prieteni și parteneri de băutură. Jocul se poate juca în până la 16 jucători, cu vârstă de +18 ani și distracția este garantată. Acest joc presupune să țipi ca un japonez, să fii înfiorător ca un peruan și să bei ca un rus. Vei experimenta cel mai vechi joc de băut din lume, chinezescul „Jiugling”, dar și pe cele mai moderne, ca americanul „Rage Cage” sau germanul „Flunkyball”. Este uimitor cum un umil pachet de 52 de cărți de joc și o grămadă de pahare de plastic de bere pong, 4 zaruri și o minge de tenis pot alunga rapid orice penibilă inhibiție politicoasă existentă la începutul unei nopți? Dar Beat in jurul lumii se joacă pentru că nimeni nu vrea să joace aceleași jocuri pentru adulți de băut repetate în fiecare săptămână. Dacă aveți nevoie de un pic de inspirație aici aveți 15 jocuri pentru adulți cu care vă puteți distra, jocuri de băut din care să alegeți, trecând de la unele clasice la unele mai neobișnuite despre care poate nu ați auzit încă. Mai adăugați doar prietenii și băutura. Cu materialele din cutie și cu ceva sticle suplimentare se pot juca jocuri pentru adulți de petrecere, ce presupun pedepse de băut, iar echipa Gameology recomandă consumul moderat de alcool. Ce să facă și ea?

Seria de jocuri Povești întunecate reprezintă colecții de povești cu tâlc din așa numitele jocuri pentru adulți, serie cu mai multe ediții. În Povești întunecate 3 sunt prezentate alte 50 de întâmplări ce îți fac „pielea de găină și îți îngheață sângele în vene”. Ideea este să fii meticulos, să pui întrebările potrivite și să deslușești misterele. Jocul conține 50 de cartonașe inscripționate față-verso. Fiecare cartonaș prezintă o întâmplare pe scurt, iar pe verso modul în care s-a petrecut. Jucătorii interpretează, pe rând, rolul de Maestru al Ghicitorilor. Maestrul ghicitorilor citește întâmplarea și răspunde cu „Da”, „Nu” sau „Irelevant”, iar ceilalți jucători trebuie să descopere detaliile spatele respectivei întâmplări, adresând întrebări Maestrului Ghicitorilor. În funcție de situație, Maestrul Ghicitorilor poate oferi și unul sau mai multe indicii. Fiecare poveste întunecată este macabră, morbidă sau criptică. Pe parcursul jocului, trebuie să reconstruiți, pas cu pas, fiecare întâmplare, analizând situațiile și punând întrebările potrivite.

Joacă Povești întunecate 3 la petrecerile cu prietenii pentru a avea parte de tensiune, suspans, nervi încordați la maxim, dar să vă și distrați pe cinste cu umorul negru din spatele întâmplărilor misterioase.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!