Jocuri de jucat în mașină sau oriunde în călătoriile tale: 8 variante mini

Jocuri de jucat în mașină sau oriunde în călătoriile tale: 8 variante mini

Te pregătești de vacanță sau pleci într-o călătorie de weekend cu familia. Drumul este lung, iar cei mici cu siguranță au nevoie de activități amuzante pentru copii. O idee foarte bună este să iei cu tine jocuri de jucat în mașină, plus board games de aventură, pentru o distracție pe cinste.


Jocurile de societate - idei excelente pentru călătorii și vacanțe

Jocurile de societate sunt potrivite ca activități pentru drum lung, iar adulții vor fi încântați să afle că au la dispoziție jocuri de jucat în trafic, atunci când mai sunt ore bune până la sosirea acasă. 


8 variante mini ale jocurilor preferate - perfecte în concediu 

Iată care sunt cele mai bune jocuri de societate în variantă compactă, de voiaj, perfecte în concediu și călătorii:


Cufărul petrecerii (RO)

Cufărul petrecerii (RO)

  • Descriere: o colecție de jocuri board games pentru copii și adulți, ce cuprinde Beer Pong, jocul Niciodată nu am, Cercul de foc, Întoarce paharul, 21, Fentează dealerul, jocul cu cartonașe numit Cel mai probabil și jocul Aroganța. Cufărul petrecerii este un joc de societate pentru familie și dă oricând startul bunei dispoziții.
  • Detalii tehnice: jocurile sunt grupate într-o cutie mică și ușoară, cu dimensiuni  20 x 20 x 10 cm, potrivită pentru bagaj, ce cuprinde toate accesoriile necesare pentru cele 8 jocuri, plus instrucțiuni și tabele de punctaj.

 

BrainBox - Animale 

BrainBox - Animale

  • Descriere: BrainBox - Animale este un joc distractiv care oferă jucătorilor ocazia de a afla cât mai multe lucruri despre animalele din întreaga lume, în timp ce le testează memoria și atenția la detalii.
  • Detalii tehnice: Cartonașele din joc sunt inscripționate pe față cu ilustrații și informații despre câte un animal, iar pe verso cu 8 întrebări despre acesta. Scopul jucătorilor este de a aduna cât mai multe cartonașe după 10 minute de joc, răspunzând la întrebările de pe cartonașe pe baza imaginilor

 

What Do You Meme? - Jocul de bază (EN)

What Do You Meme? - Jocul de bază (EN) 

  • Descriere: printre cele mai apreciate jocuri de societate pentru adulți, What Do You Meme este preferat la petrecerile cu prietenii pasionați de fenomenul meme, care s-a dezvoltat pe rețelele sociale. Descoperiți pe rând imaginile întâlnite în social media și alegeți cele mai trăsnite replici pentru acestea. Este recomandat și ca joc pentru teambuilding sau la întâlniri cu colegii.
  • Detalii tehnice: jocul conține 360 de cartonașe cu fraze și 75 de cartonașe cu imagini, iar din combinațiile de cuvinte și ilustrații reies meme haioase. Cel mai distractiv mesaj câștigă runda, iar învingătorul dă tonul petrecerii!


Qwirkle Travel (RO)

Qwirkle Travel (RO)

  • Descriere: Qwirkle face parte din colecția de jocuri și board games pentru copii, fiind un joc de societate în care jucătorii trebuie sa formeze rânduri de piese cu același simbol de diferite culori sau de aceeași culoare cu simboluri diferite, pentru a obține cat mai multe puncte. Jocul testează atenția, puterea de concentrare și gândirea strategică.  
  • Detalii tehnice:  este varianta de călătorie a jocului tactic cu același nume și este ambalat într-o borsetă cu fermoar, fiind ușor de transportat în bagaj.


Travelin' (RO)

Travelin' (RO)

  • Descriere: este unul dintre cele mai haioase jocuri de jucat în mașină sau în vacanță, pentru că prilejuiește călătorii imaginare în diferite țări. Jucătorii de toate vârstele au roluri de turiști care trebuie să se descurce în situații amuzante, ce testează gândirea strategică și adaptarea la neprevăzut.
  • Detalii tehnice: jocul cuprinde mai multe tipuri de cartonașe cu țări, cu acțiuni și cu situații, este ușor de transportat și poate fi jucat de copii de +14 ani și adulți, așa că este un bun prilej de distracție în familie.


Story Cubes - Călătorii (RO)

Story Cubes - Călătorii (RO)

  • Descriere:  “Undeva departe, departe...” așa încep poveștile create prin combinarea simbolurilor de pe zaruri. Acest board game pentru părinți și copii reprezintă un mod de dezvoltare a vorbirii libere, a creativității și spontaneității.
  • Detalii tehnice: jocul include 9 zaruri cu câte 6 imagini narative, iar fiecare jucător creează pe rând povești, prin aruncarea zarurilor și combinarea simbolurilor obținute; cutia este de mici dimensiuni 8 x 3 x 8 cm, așa că poate fi luată în excursii și vacanțe fără grija că încarcă bagajul. 

Mini joc Stay Tuned (EN)

Mini joc Stay Tuned (EN)

  • Descriere: Stay Tuned este un joc de călătorie care va înveseli toți pasagerii, pentru că include melodii ritmate, ce trebuie redate pe xilofon, cu ajutorul bețișoarelor. Titlurile cântecelor sunt scrise pe cartonașe, iar talentul muzical va fi cel care îl va ajuta pe câștigtor să acumuleze cel mai mare punctaj.
  • Detalii tehnice: jocul conține 8 piese de xilofon, 8 bețișoare și 10 cartonașe cu nume de cântece, iar colecția de melodii poate fi îmbogățită conform preferințelor familiei sau ale grupului de prieteni.


Mini jocuri Coaster Games (EN)

Mini jocuri Coaster Games (EN) 

  • Descriere: Coaster Games este unul dintre cele mai distractive jocuri de petrecere, elementul surpriză fiind faptul că se folosesc în locul clasicelor cartonașe, chiar suporturi de pahare cu imagini cărora jucătorii trebuie să le găsească titluri amuzante sau cu întrebări și puzzle-uri ce-și așteaptă răspunsurile. Cel mai bun răspuns este declarat învingător, iar jucătorul care cîștigă 3 coasters (suporturi de pahare din carton) câștigă. 
  • Detalii tehnice:  Coaster Games conține 4 mini jocuri cu ilustrații, întrebări de cultură generală și puzzle-uri, imprimate direct pe suporturile de pahare. Fiecare dintre cele 4 jocuri conține 20 coasters, așa că distracția poate să înceapă!

Alege jocurile preferate ca să te distrezi aîn călătorii și excursii, alături de prieteni și familie. În acest fel începeți petrecerea încă de pe drum, stimulezi creativitatea copiilor și vă bucurați de timp de calitate împreună. Ieșirile la iarbă verde, traseele lungi cu mașina sau weekendurile departe de casă vor fi mai vesele și antrenante, în compania unor jocuri de societate pentru familie, ușor de transportat și accesibile pentru toate vârstele.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!