• Intra in cont
  • 021.555.3304
  • Favorite
  • 0 0

Jocurile preferate, oriunde cu tine! Descoperă variantele mini pentru călătorie

Jocurile preferate, oriunde cu tine! Descoperă variantele mini pentru călătorie

Așteptăm vacanța și ne dorim ca să ne simțim cât mai bine și să nu ne lipsească nimic. În vacanță avem mai mult timp pentru destindere și de foarte multe ori tovarăși vechi sau abia cunoscuți cu care să ne putem distra cu jocuri de societate. Acesta este motivul pentru care nu trebuie să ne lipsească din bagaje o variantă mini, de bagaj, a unor astfel de jocuri de societate, care să fie oriunde cu tine.

Această cutie de cam 20 x 20 x 10 cm, mică și ușoară, nu este cutia unui joc, este cutia unei colecții de jocuri de societate de care nu merită să te desparți când pleci în vacanță, pentru că sigur te va ajuta să-ți găsești noi prieteni de distracție pe unde ajungi, mai ales că este recomandat doar adulților.

Deschizând Cufărul petrecerii, poți juca cu prietenii tăi oricare din cele 8 jocuri de societate pentru petreceri, toate fiind o adevărată distracție și izvor de voie bună:

În Beer Pong jucătorii dintr-o echipă aruncă, pe rând, mingile de ping pong în paharele echipei adverse pentru a-i face pe aceștia să bea conținutul. Poate este ușor la început...dar în timp viața se complică. 

În Niciodată nu am jucătorii extrag, pe rând, câte un cartonaș și îl citesc cu voce tare. Dacă au făcut vreodată ceea ce este scris pe cartonaș, atunci trebuie să bea câte o măsură de băutură.

Cercul de foc îi pune pe jucători să amestece și să împrăștie pe masă, cu fața în jos, cărțile de joc, iar în mijlocul lor se pune un pahar cu băutură, Cupa Regelui. Jucătorii trag, pe rând, câte un cartonaș și urmează indicațiile acestuia. În plus, jucătorul care extrage cel de-al patrulea cartonaș Cupa Regelui trebuie să bea până la fund Cupa Regelui, finalizând jocul.

Întoarce paharul împarte jucătorii în echipe, cu câte un pahar de băutură în dreptul lor și se poziționează față în față, la o masă. Cursa pornește în același timp pentru ambele echipe. Pe rând, fiecare jucător bea conținutul paharului și îl întoarce cu fața în jos, împingându-l de la marginea mesei, cu o singură mână. Prima echipă în care jucătorii reușesc să își întoarcă toate paharele, câștigă.

La 21 scopul jucătorilor este de a evita să spună numărul „21”, în timp ce vor fi păcăliți de adversari sau chiar de regulile jocului. Jocul 21 este un joc distractiv, în care se bea destul.

Fentează dealerul este jocul în care trebuie să prevezi cât de repede te vei îmbăta. Jucătorii trebuie să ghicească, pe rând, cartea care stă deasupra teancului de cărți de joc. În funcție de rezultat, vor fi pedepsiți cu „degete” de băutură fie jucătorul care a încercat să ghicească, fie dealerul.

Cel mai probabil este jocul cu ajutorul căruia vei putea afla ce cred prietenii tăi că ești în stare. Jucătorii citesc afirmațiile de pe cartonașe și îl indică pe acela dintre ei care ar fi în stare să facă un anumit lucru. Jucătorul care are cele mai multe degete îndreptate spre el, trebuie să bea.

Aroganța este jocul în care afli dacă ești norocos. Pe parcursul jocului, vei pregăti un cocktail special pentru adversari sau chiar pentru... tine. Jocul necesită 1 pahar mare de sticlă, mai multe sticle nu foarte mici și 1 monedă. 

În jocul Cufărul petrecerii toate pedepsele sunt de băut și sunt măsurate în „degete”. Un deget reprezintă cantitatea de alcool înghițită care reduce volumul paharului cu înălțimea unui deget plasat pe orizontală. Dacă alegeți ca băutură în loc de vin, spirtoase, puteți să reduceți cantitatea pedepsei la jumătate. Echipa Gameology recomandă consumul moderat de alcool.

BrainBox este o colecție de jocuri de societate educative care provoacă la învățat într-un mod distractiv, joc care le testează copiilor memoria și atenția la detalii. Aceste jocuri de societate îl vor ajuta pe copilul tău să își facă prieteni și să nu se plictisească în vacanță. Ediția BrainBox - Animale este un joc distractiv care oferă jucătorilor ocazia de a afla cât mai multe lucruri despre animalele din întreaga lume, în timp ce își testeaza memoria și atenția la detalii. Cartonașele existente în joc sunt inscripționate față spate, pe față fiind câteva ilustrații și informații despre un animal, iar pe verso având o serie de 8 întrebări despre acesta. Scopul jucătorilor este de a aduna cât mai multe cartonașe după 10 minute de joc, răspunzând la întrebările de pe cartonașe pe baza imaginilor de pe acestea. Un jucător extrage un cartonaș din cutie, întoarce clepsidra și analizează imaginea și informațiile după fața cartonașului, având la dispoziție 10 sau 20 de secunde. Înmânează cartonașul jucătorului din stânga și aruncă zarul. Rezultatul zarului indică numărul întrebării la care el trebuie să răspundă. Dacă răspunsul este corect, jucătorul păstrează cartonașul. Dacă răspunsul este greșit, jucătorul pune cartonașul înapoi în cutie, iar jocul continuă cu următorul jucător. Jucătorul care acumulează cele mai multe cartonașe după 10 minute este desemnat câștigător.

Printre jocuri de societate pentru adulți poți să descoperi OMFG, un joc despre minciuni, cacealma și fapte șocante. Jucând OMFG! vei descoperi pe cartonașele de joc multe lucruri scandaloase, jenante, ciudate și tulburătoare, fie adevărate, fie false, pe baza cărora vă veți amuza copios în timpul jocului. Obiectivul tău este de a acumula 30 de puncte, fie prin păcălirea jucătorilor atunci când ești Jucător care blufează, fie prin depistarea păcălelilor atunci când ești Detector de bluf. Ai ce trebuie pentru a-ți păcăli prietenii? Oare? OMFG! este jocul perfect pentru petreceri sau întâlniri cu prietenii apropiați și este recomandat adulților cu mintea deschisă, cu imaginație bogată și care pot mirosi minciunile de la mare distanță. Un joc de petrecere strict pentru adulți, nu pentru cei ușor de jenat, care să te facă să râzi cu voce tare în contextul unui joc cu adevărat competitiv.

Jocul este potrivit pentru întâlnirile și petrecerile cu prietenii, la fel de pasionați de fenomenul meme, care s-a dezvoltat pe rețelele sociale. Descoperă imaginile întâlnite în social media și alege tu cele mai trăsnite replici pentru acestea. Distrează-te alături de prietenii tăi cu aceste jocuri de societate realizând cele mai amuzante meme în mediul offline pe baza imaginilor și textelor haioase din What Do You Meme? - Jocul de bază.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!