Top cele mai bune 10 jocuri de jucat la cabană

Top cele mai bune 10 jocuri de jucat la cabană
Ești în vacanță alături de prieteni sau ai plecat în excursie cu familia. Ați ajuns la munte, la cabană, unde aerul tare și peisajele pitorești v-au înviorat. Sunteți gata de distracție, și ce idee poate fi mai bună decât o seară în jurul focului de tabără, cu jocuri de cabană! Îți prezentăm în continuare cele mai bune jocuri de societate, pentru o petrecere memorabilă, care să fie la înălțime și la propriu, și la figurat!
 

Cufărul petrecerii

Cufărul petrecerii
Distracția la cabană prinde contur cu jocuri amuzante, care să destindă atmosfera și să-i adune pe toți din grup la joacă. Printre cele mai populare jocuri de weekend sau de excursie se află și Cufărul petrecerii, recomandat pentru minim 2 și maxim 20 de persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Jocul cuprinde 8 probe simple și haioase: Beer Pong, Niciodată Nu Am, Cercul de Foc, Întoarce Paharul, 21, Fentează Destinul, Cel Mai Probabil și Aroganța. Îndemânare, perspicacitate, umor, viteză de reacție - toate acestea sunt necesare la Cufărul petrecerii, jocul pentru copii mari cu chef de chef.


Campionii distracției

Campionii distracției
Dacă ești în căutarea unor jocuri de familie pe care să le încerci la cabană, după o zi lungă de drumeții pe cărări împădurite, Campionii distracției reprezintă soluția potrivită.

Este unul dintre acele jocuri de vacanță pentru copii la care se simte bine toată lumea, indiferent de vârstă. Conține 160 de provocări grupate în 4 categorii: Solo, Bătălia Supremă, Ca frații și Duel. 

Sarcinile de joc sunt primite prin intermediul cartonașelor, iar jetoanele albastre, portocalii și galbene reprezintă pariuri pe misiunile ce vor fi îndeplinite de fiecare jucător. Învinge cine are cele mai multe puncte din jetoane, dar câștigători sunt toți participanții la joc, pentru că distracția este garantată!

cinci-adulti-care-se-joaca-board-games

Mafia

Mafia
Un strop de suspans este exact ce trebuie pentru un joc de petrecere la cabană. Participanții își primesc rolurile de mafioți, civili sau personaje speciale și intră într-o cursă contracronometru, în care atenția la indicii, gândirea logică și strategia potrivită fac diferența între câștigători și pierzători.

Fiecare jucător își va ascunde identitatea, într-un joc de urmărie cu negocieri, cacialmale, urmăriri și pericole. Mafia este unul dintre cele mai bune jocuri de societate pentru adulți și poate fi jucat și de adolescenți cu vârsta de peste 14 ani.


Cine-i Tipu’?

Cine-i Tipu’?
Prezent în topul cu cele mai reușite jocuri de teambuilding, Cine-i Tipu’? este potrivit  pentru excursii și vacanța la cabană, unde toată lumea este destinsă și gata de distracție.

Acest joc de societate este recomandat pentru persoane cu vârsta de peste 16 ani și conține o păpușă gonflabilă de 1.5 m (Tipu’), 110 cartonașe cu provocări și o tablă de scor. 

Fiecare jucător mimează, într-un timp stabilit de comun acord cu adversarii, cuvinte, expresii sau titluri de pe cartonașele pe care le extrage. Pot fi citate celebre, proverbe, replici haioase din filme, nume de personaje sau ghicitori pline de haz. Câștigă cine adună cele mai multe puncte prin interpretarea cu succes a sarcinilor primite.


Joc de petrecere Gargle

Joc de petrecere Gargle
Dacă ești în căutarea unor jocuri de jucat la cabană, cu siguranță că Gargle va fi unul dintre preferatele grupului tău de prieteni. Ați ajuns sus la munte, printre brazi și stele și masa de petrecere este plină de bunătăți.

Puneți în cîteva pahare băuturile preferate și începeți joaca! Provocarea este să cântați melodiile înscrise de pe cartonașe, dar nu oricum, ci sub formă de gargară. Fără cuvinte, fără refrene fredonate, doar cu ajutorul băuturilor sorbite în înghițituri mici, spre amuzamentul celorlalți.

Dacă jucați mai multe runde, treceți pe sucuri și limonade, ca să mențineți consumul moderat de alcool.


Bătălia cuplurilor

Într-o vacanță la munte cu grupul de prieteni, o idee excelentă este să încercați jocuri pentru cupluri, care destind atmosfera, adaugă sare și piper unei seri în jurul focului sau unei petreceri de cursă lungă.

Bătălia cuplurilor este un astfel de board game, care combină umorul și ironia, în sarcini casnice pe care fiecare echipă trebuie să le ducă la bun sfârșit în timp record. Jetoanele Cupidon îi vor răsplăti pe învingătorii în probe precum Cât de bine ne cunoaștem,  Ne gândim la același lucru?,   Ghicește ce desenez,  Despre ce crezi că vorbesc? sau  Învârte sticla.


Exit - Cabana părăsită

Exit - Cabana părăsită
Ca să vă distrați la munte, în concediu, încercați jocuri escape room, pentru o atmosferă de thriller și un plus de adrenalină. Iar ca să-i surprinzi pe amicii de drumeție cu un board game tematic, alege Cabana părăsită, doar vă aflați la o cabană, nu?

Scenariul este simplu: jucătorii sunt izolați într-o cabană abandonată, din care nu mai pot ieși, pentru că ușile sunt încuiate. Au la dispoziție indicii: cartonașe cu mesaje, obiecte ciudate, un disc decodor.

Căștigă cel care rezolvă toate ghicitorile din cadrul jocului și găsește calea spre ieșire, prin labirintul de întrebări, capcane și simboluri ascunse.

Monopoly - The Big Bang Theory
Monopoly - The Big Bang Theory
Nu putea lipsi din bagajul pentru excursia la munte un joc de cabană clasic, pentru toate vârstele. Este vorba despre binecunoscutul Monopoly, pe care îl știe toată lumea, dar care aduce mereu câte ceva nou, în goana după victorie.

Este recomandată pentru un weekend cu prietenii la munte o variantă ce aduce pe tabla de joc gașca veselă din serialul de televiziune The Big Bang Theory. Se va râde copios, mai ales că este un board game pentru 8+ ani. Astfel ai rezolvat problema dacă ai uitat să pui în rucsac jocuri pentru copii sau jucăriile nu-s pe placul lor.


Tension 

Tension
Mizează pe cultura generală și pe viteza de reacție pentru un joc de jucat la cabană care să-i implice pe toți membrii familiei. Tension îi prinde într-o competiție a istețimii și a memoriei. 

Împarte grupul în două echipe, iar cei care vor ghici în timp record cuvintele scrise pe cartonașe, vor fi declarați câștigători. Fiecare rundă este dedicată unui domeniu, iar tensiunea este maximă, pentru că nisipul clepsidrei se scurge rapid, așa că nu-i loc de ezitări sau de erori. 


Nume de Cod Imagini

Nume de Cod Imagini
Vacanța la cabană are mai mult farmec în compania unor jocuri de distracție, care să-i amuze pe toți cei dragi: prieteni, familie, colegi. Din oferta bogată de board games îți propunem o variantă simplă și haioasă a unui joc celebru: Codenames.

În locul cuvintelor care formau indiciile la varianta clasică, Nume de Cod Imagini   are ilustrații, pe baza cărora protagoniștii trebuie să găsească locurile conspirative unde se află agenții secreți și să se ferească de spionii rivali.

Câștigă echipa care ajunge prima la întâlnire cu toți agenții proprii, așa că atenția este îndreptată asupra imaginilor cu simboluri misterioase ce arată calea spre victorie.

Inspiră-te din sugestiile de jocuri de cabană, ca să te distrezi alături de cei dragi, într-o vacanță de neuitat. Ia în bagaj și jocuri de călătorie, care sunt variante în miniatură ale jocurilor consacrate. Acestea ocupă loc puțin în bagaj și le oferă celor mici ocazia de a se juca împreună board games potrivite pentru vârsta lor, în timp ce adulții se întrec la jocurile de societate pregătite de Gameology.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!